Samsung UE-49MU7400 49 inç 124 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K UHD Smart LED TV Yorumları

Samsung UE-49MU7400 49 inç 124 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K UHD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(180 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1 sene sonra bozuldu.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Urunu 1 ay once aldim. hersey cok ince düsünülmüş internet hiz muhtesem film izliyebiliyosunuz butun sitelerden ama netflix öneririm cok izleyen biriyseniz seyrederken siyahlarda isik gri gibi ama karanlikta anlasiliyo gunduz sorun yok samsung tebrik ediyorum parasini hakediyor lgsj800 modeliyle arasinda cok gidip geldim fakay tercihim samsung oldu

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bir yıl oldu tv'yi alalı görüntüsü olsun, tasarımı olsun gerçekten çok güzel, nette dolaşmak bişeyler izlemek çok zevkli, tavsiye ederim, maus klavye bağladıktan sonra elveda laptop

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sipariş vedikten bir gün sonra elime geçti ve ertesi günde kurulumu gerçekleşti. Gerçekten hızlıydı. Fİyat performans olarak gerçekten mükemmel fiyatını dışarıda araştırabilirisniz ve en uygunu burada olduğunu göreceksiniz. Ben tüm süreçlerden ve üründen memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsun mu7400

    Ürün cok güzel 3 aydır kullanıyorum cidden cok hoş net bir televizyon..ben lg 701 tv arasında kaldım ama mu7400 yani samsung bu ürünü almaya karar verdim ve cok memnunm .. Alacak olanlara tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı teslimat

    Cumartesi sipariş verdim salı günü elime ulaştı hem de bir haftadan fazla öngörülen teslimat süresi olmasına rağmen. yalnız daha kurdurmadım servise ama pişman olacağımı sanmıyorum. teşekkürler tedarikçi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memlunum

    Ürünü 2 ay once aldım 3 gün içinde elime ulaştı . Dolar düşükken almıştım uygundu ve gerçekten çok kaliteli bir ürün . 2 aydır her akşam zevkle izliyorum. Kanal geçişleri , görüntü ve özellikle kumandası muazzam zarif ve kullanışlı yapılmış. Herkese tavsiye edebilecegim gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz. Aynı dönemde kardeşim PUS serisi Philips aldı ( ambilight olanlardan ) fakat bariz fark var iyiki bu tv almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hayal Kırıklığı

    Ürünün kurulumu servis tarafından 14.06.2018 tarihinde yapıldı, birkaç gün sonra ciddi bir ışık sızması ve ekranın paneli içerisinde toz benzeri cisimlerin olduğunu fark ettik. 24.06.2018 tarihinde arıza kaydı oluşturuldu. Servis personeli muhtemelen panel değişimi yapılacağını ifade etti. Ürünü alalı daha 14 gün dahi olmamışken ürünün yeni sorunsuz ürün ile değişimini talep ettim. Müşteri hizmetleri yalnızca ilk kurulumdaki servis raporu üzerine değişim yapılabileceğini, sonrasında ancak garanti kapsamında onarım yapılacağını ifade etti. TV gibi sorun çıkma ihtimali yüksek bir ürünü buradan almanızı tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu tv ye yakışmamış

    televizyona sözüm yok beklentinizi çok rahat karşılar.Yalnız kumandasının ses ve kanal duğme kaplamaları 1 ayda soyuldu görünümü kötü duruyor tasarım hatası var bence

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün harika

    2 gün içerisinde teslim edildi. servis ekibi 2 saat içinde geldi monte etti herşey çok kısa sürede ve sorunsuzca gerceklesti ürün harika kesinlikle tavsiye ediyorum bu fiyata daha güzeli sanmıyorum çerçevesi ince rahatsız etmiyor ve salon için güzel bi aksesuar oldu alırken çerçeveye dikkat edin ve tv 'nin kalınlığına

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tv nin alt panelinde ışık sızması var

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet Memnunum

    Pazartesi sipariş verdim cuma günü elime ulaştı. Horoz lojistik elemanlariyla teslimatta sıkıntı yaşamamı saymazsak, televizyondan ve kolilenmesinden çok memnunum. Tedarikçi firmaya teşekkür ediyorum. Ama bi de Horoz Lojistiği kullanmasalar daha harika olacak. Tvyi bir haftadır kullanıyorum hiçbir problemi yok verdiğim para helal olsun. Bende almadan önce çok araştırdım. Yorumlara bakarak almıştım. Cok şükür pişman değilim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürünü hediya aldım vaktinde ve sağlam kutusunda geldi ürün özellikleri hakkında fazla fikrim yok ama hediye aldığım kişi memnun kaldı görüntü kalitesinden hepsi buradaya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiç tereddüt etmeden alın...samsung mu7400

    18/07/2018 tarihinde samsung mu7400 marka tv yi teknofish firmasından aldım.1 gün sonra kargo geldi. .Yorumlarda bu ürün için kötü yorumlar vardı. çekinerek aldığım bu tv. .kaliteli. .güzel. Estetik. .ışık sizmasi. ölü piksel yok. .tek sıkıntısı akıllı kumandanin ses açma ve Kanal değiştirme tuşları kullanışsız...1 kumanda gönderiyorlar..başka yok. .askı aparatı yok..Ayrıca teleteks e girilmiyor...benim tespitlerim bunlar. .gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı Kargo

    Ürünü pazartesi sipariş ettim salı günü teslim edildi Mavifil satıcısından aldım. ürün 0 hasarlı amabalajında geldi. kurulum için gelen arkadaş hatasız şekilde kurulum yaptı fakat ekranda ölü piksel bulundu. bu sebepten ötürü değişim talep etti samsung genel merkezinden. ürünü satın aldığım satıcı teşhir ürün göndermediği için değişimi samsungun kendisinin yapacağını iletti. bayramdan sonra değişim sağlayacaklar. ürün harika. akıllı tv kısmı çok hızlı çalışıyor. satıcıya ve samsunga teşekkürlerimi iletiyorum. umarım değişim yapıldıktan sonra ürün sorunsuz olur.

  • HepsiB. aracılığıyla

    7400 serisi cihaz. 4K 60 hz gösterir. Normal TV'ler 4k 30hz açar. Hdmi 2.0 standard ve hdr10 destekli

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    16 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Menü geçişleri vs. hızlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Süper hızlı ve sağlam gönderim. Televizyonu servis kurdu çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tasarımı mükemmel ve kullanımı çok kolay. ve şu andaki fiyatı ile gerçekten 2017 yılında satın alabileceğiniz en iyi TV'lerden biri.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cok tereddut ederek islem yaptim amatv super acaba sorun olurmu dedim geldi serviste acli gayet memnunum bence uygun buldugunuz urunu hic terddut etmeden alin

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-49MU7400 49 inç 124 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K UHD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-49MU7400 49 inç 124 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K UHD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat