Samsung UE-55KU7350 LED TV Yorumları

Samsung UE-55KU7350 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2017
    Iyiki Almışım.

    KAVISLI YOK SOYLE BOYLE DENMEKTE AMA BEN CE EN IYI OZELLIGI DISARIDAN YANSIYAN IŞIĞI KESMESI. UNUTMADAN HEPSI BURADA ÖZELLİKLERDE BLUTOOTH VAR DEMEK TE AMA YOK KESKE OLSAYDI.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2017
    Mükemmel

    En yüksek seviyede en uygun paraya alınacak televizyon

  • YorumBudur.com aracılığıyla
    Youtube sorunu

    YouTube dışında problem yaşamadım. Onda da yaşadığım problem şu şekilde. Televizyonu bir miktar kullandıktan sonra YouTube uygulamasında istediğiniz videoyu kumanda ile seçemiyorum. Ancak televizyonu prizden çekerek düzeliyor. Müşteri hizmetlerini defalarca arama rağmen bir çözüm bulamadılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.09.2017
    YouTube ile problem yaşamasam mükemmel

    İki aylık bir kullanım sonucunda şu karara vardım. Görüntü kalitesi vs gayet güzel fakat smart TV fonksiyonları ile ilgili problem yaşadım. YouTube uygulamasında bir türlü çözülemeyen bir problem var. Televizyonu açıp kapatılan sonra istediğim videoyu seçemiyorum. Ancak televizyonu diyen çeken düzeliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2017
    Mükemmel

    Harika şık bir görünüm ses ve görüntü kalitesi Ses sistemine dahi gerek yok şiddetle tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    Arkadaşlar 09.01.2017 de sipariş verdim 13.01.2017 de tv izlemeye başladım. İnce hesap gerçekten çok iyi. Tv'ye gelince odanızda olduğu müddetçe odanız uzay mekiği gidi oluyor. Harika bir tv. Curved tv nin keyfi bi başka canım oluyooo.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2017
    Cok iyi

    Tavsiye edilir, ekran ve gøruntusu mukemmel bi tv.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2017
    Samsung TV + Samsung Ev Sinema Sistemi Keyfi

    Samsung kalitesi! Evdeki çoğu eşyam Samsung marka ve TV'de de Samsung tercih ettim. Yeni seri televizyonların hepsi tatmin edici ama bu bir başka gibi :) TV'mi yine Samsung'un HT-J5150/TK BLURAY ev sinema sistemi ile kullanıyorum, her iki markada Samsung olduğu için birbirini tanıyor ve tek kumandada TV keyfini fazlasıyla yaşatıyor. Evde keyifli zaman geçirmek isteyenler için ortalama 4500 TL ile TV ve Ev Sinema Sistemi kurmak zor değil tabi ki benim gibi 1000W bir Sinema Sistemine sahipseniz tadından yenmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2017
    hepsiburada.com hızı

    Teslimat ve kurulum çok hızlı oldu. Tv anlatıldığı gibi mükemmel ve evde tribün sinema tiyatro gibi her türlü keyfi sağlayacak kalitede.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    Kesinlikle tavsiye ederim :)

    Gerçekten tek kelime ile HARİKA diyorum.Hiç kuşkunuz ve şüphe duymadan sipariş vere bilirsiniz.3 günde izmir'e geldi.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2017
    müthiş

    gerçekten harika bir ürün şiddetle tavsiye ediyorum. satıcı e tekno pazar a teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2017
    Güzel

    daha kaliteli bir kargo şirketi seçilmesini tavsiye ederim onun dışında üründen ve mağazanın iletişiminden memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2017
    Beş Yıldız

    Beklediğim gibi çıktı ,çözünürlüğü ve kalitesi memnun edici..

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2017
    Beş Yıldız

    ses ve görüntü kalitesi çok iyi. kumanda küçük ama kullunışlı (biraz egzersiz yapmak gerekli). ikinci bir kumanda paket içersinde olsaydı süper olurdu.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.05.2017
    ses hk.

    urun cok güzel. sadece seslı yanıt ıngılızce çalışıyor. ses hoparler ozellıklerde yanlış yazılmış. 60 watt olacak. slm.garanti

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    evde mini sinema

    ürünü hepsiburada.com dan aldım, hemen kargolandı ve sorunsuz elime ulaştı, servis ücretsiz kurulum yaptı, teknoloji ile yakından ilgilenen ve meslek olarak yapan biriyim, televizyona hem uydu hemde conax modül ile teledünya bağlı, hd kanallarda bile uhd gibi görüntü alıyorsunuz, gerçekten harika, 4 çekirdek işlemci sayesinde kanallar hızlı açılıyor, 7500 modelinden tek farkı bluetooth bağlantısının olmayışı, ses sisteminize kablosuz bağlamanızı, tv açılınca otomatik soundbar ın açılmasını ve tv kumandasından soundbar ın sesini açıp kapamanızı sağlıyor, benim için çok sorun değildi ve bunu tercih ettim, zaten ses sanki sinema sistemi bağlıymış gibi çok kuvvetli, subwoofer var dahili olarak, netflix aboneliğimle yüksek çözünürlüklü filmleri izlemek harika ,curve tasarım sayesinde mini sinemanız oluyor salonunuzda, yeni nesil kumandaları kullanmak kolay değil bu yizden birde samsung standart kumanda aldım , d-smart veya teledünya ile kullanacaksanız size tavsiyem conax modül ile kullanın, görüntü kalitesi ciddi oranda artıyor,kısacası kullanacağınız alan ufak değilse kesinlikle alınacak en iyi televizyon

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2017
    Goruntu kalite

    oncelikle hizli ginderim icin hepsiburadaya tsk urun goruntu kalitesi cok iyi 4k gercekten cok guzel hd yayinlar bile normalinden daha net ses mukemmel internet baglanti hizi super tlf dan bile daha hizli kavisli olmasi ayri bir hava katiyor yanliz tv koyacaginiz yer onemli eger 140 cmm alacaksaniz tv izleme uzakliginiz en az 4 mt olmali 4 mt den yakin ise 124 cm yonelebilirsiniz yoksa izlerken gozleri yoruyor 1 haftadir kullaniyoruz genel olarak memnumum kumandasi bir harika.

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2017
    harika ürün

    en uygun fiyatlardan birine aldık samsung kalitesi

  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2016
    tedarikçi arkadaş çok teşekkür ederiz

    TEŞEKKÜR Ü BORÇ BİLİRİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2016
    Ps4 Hdr 4k deneyimi

    Ps4 pro için uzun araştırmalar sonucunda bu ürünü almaya karar verdim HDR TEKNOLOJİSİ harika eski 4k tv de hdr yoktu uncharted 4 oynuyirum eski tv ile yakından uzaktan ilgisi yok zaten 4k hdr yayın yapan kanal yok ama konsol için çok iyi bir teknoloji panel gerçek 100hz yazılım 100hz çıkmış corved olmasi ayrı bir hava veriyor bulunduğu yere 3 gündür kullanıyorum cok memnunum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung UE-55KU7350 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung UE-55KU7350 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat