Ariston FMG1023B Çamaşır Makinesi Yorumları

Ariston FMG1023B Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.03.2020
    Vestel garantili ultra sessiz

    sessiz sedasız makine sıkıntı yok teşekkürler akşamlarıda bu makine çalıştırılabilir alt kattakileri rahatsız etmez

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.09.2019
    "harika"

    Olumlu yönleri: Cok sessiz ve harika bi camasir makinasi

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2019
    muhteşem

    çok sessiz ve tasarruflu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çamaşır makinesi

    Olumlu yönleri: Çamaşır makinesi çok güzel aldık kullanıyoruz çok memnunuz ürün orjinal italya birde çok sessiz çalışıyor tavsiye ederiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.02.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 24 saatte teslimat

    Olumlu yönleri: 08/02/2019 tarihinde verdiğim sipariş 24 saat geçmeden teslim edildi teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.01.2019

    Yıl sonuna bu cihazı satın aldım. Montajı problem oldu, yapılan hatalı montajdan sonra, çağrılan servis elamanının kaba tavrı çok rahatsız edici idi. Ümit ederim, şirket servis elemanlarına yeterli mesleki bilgi ve müşteriye nasıl davranılması konularında yeterli eğitim verilecektir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Hotpoint Ariston Çamaşır makinesi

    Olumlu yönleri: Ürün fiyatına göre hem kullanışlı hem kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel ürün

    Olumlu yönleri: Uygun fiyata aldım ürün de çok güzel henüz kullanmadım ama Ariston güzel marka

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2018
    "Başarılı bir makine"

    Olumlu yönleri: Ablama düğün hazırlıkları zamanında almıştık yeni kullanmaya başladı ve çok memnun olduğunu söylüyor.10 kg yıkama kapasitesi ve program çeşitliliği ile başarılı bir makine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "güzel"

    Olumlu yönleri: hızlı programı çok güzel çalışıyor hem temiz yıkıyor hem de çok hızlı. Ayrıca iyi sıkan bir makine çamaşırları ıslak bırakmıyor çamaşırlar geç bile çıkarsanız içerisinde koku yapmadna bekliyor ayrıca yıkarken de çok kırıştırmıyor.Yıkama kapasitesi fazlasıyla yeterli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "uygun ve kaliteli"

    Olumlu yönleri: Uygun fiyatlı bir çamaşır makinesi .Ayrıca kolay kullanıma sahip.10 kg yıkama kapasitesi ile 1200 devir sunuyor.Programlarda yeterli oluyor benim için.A+++ enerji sınfına ait tasarruf sağlıyor.Sentetikliler için 5 kg yıkama kapasitesi sunuyor bu detaylara da dikkat etmeli.Derecesini de değiştirebiliyoruz,ekstra durulama tuşuna da sahip ben çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "çok başarılı"

    Olumlu yönleri: Üniversite ev arkadaşlarımla birlikte karar vererek aldık. çok sessiz çalışıyor ayrıca kapasitesi de oldukça geniş program sayısı fazla ve çamaşırları istediğimiz gibi yıkıyor. Yumuşatıcıdan sonra durlama kısmında ilave su katarsanız konsantre yumuşutacıların ağır kokusundan çamaşırları kurtarmak mümkün.Fiyat performans açısından çok başarılı bulduk.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "beğendik"

    Olumlu yönleri: Uzun zamandır çamaşır makinemizi değiştirmek istiyorduk ve hem uygun fiyatlı hem de performansı yüksek bir ürün arıyorduk.10 kg kapasitesi olması ilk tercih sebeplerimizden.Annem de çok memnun kaldı.Performansı yüksek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2018
    "hızlı"

    Olumlu yönleri: hızlı programı çok güzel çalışıyor hem temiz yıkıyor hem de çok hızlı. Ayrıca iyi sıkan bir makine çamaşırları ıslak bırakmıyor çamaşırlar geç bile çıkarsanız olur ayrıca yıkarken de çok kırıştırmıyor nasıl olduğunu anlayamıyorum ama çok memnunum tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.08.2018
    "...."

    Olumlu yönleri: ürün orjinal itaya üretimi fiyat ürüne göre çok ucuz media mart kampanyasından haziran ayında 1425 tl ye aldım büyüklüğü sessiz çalışması ve yıkaması harika yorganlar çok rahat içine sığıyor daha ne olsun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2018
    "Güzel Fiyat Güzel Ürün"

    Olumlu yönleri: Aynı üründen kendime, kayınvalideme ve şimdi de 3.’sünü yengeme aldım. Her yönden beklenimi fazlasıyla karşıladı. Kesinlikle tavsiye ederim. Olumsuz yönleri: Garantisini uzatmayı unutmayın.

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2018
    dürüst esnaf kaliteli ürün

    satıcı arkadaş her konuda yardımcı oldu. ilgili alakalı bir satıcı her şey için teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 29.05.2018
    On uzeri on puan tesekkurler

    Makina gayet sessiz sıkarken bile sesi bence az daha önceki makinam resmen uçak kalkarmış gibi bir ses çıkarıyordu geceleri çalıştırmak mümkün değildi şuanlik iyi görünüyor ileriki zamanı bilemem.mağaza çok ilgili makinayı servise gönderimini yaptılar kargo ürünü yukarı çıkardıydı çıkarmadıydı sorunu yok mükemmel bir alışveriş oldu teşekkürler...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2017
    "çok iyi"

    Olumlu yönleri: özelliklerine göre performansı oldukça iyi bir çamaşır makinesi çok temiz yıkıyor ve görüntüsüde oldukça iyi. Led ekranda kaç dakiak kaldığı ve sıcaklık gibi bilgileri görmek çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    Teşekkürlerrr

    Gayet başarılı bir ürün,hızlı ve sorunsuz kargolama için de ayrıca teşekkürler...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston FMG1023B Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston FMG1023B Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat