Luxell LX-13682 Mini Fırın Yorumları

Luxell LX-13682 Mini Fırın yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2017
    Güç kablosu kısa

    Eski 30 lt. fırın için kullandığım yerden güç kablosu yetişmedi sanırım 1 mt. 1.5-2mt olsa daha iyi olur, şimdi mecburen uzatma kullanacağız.

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2017
    hızlı güvenli teslimat hesaplı alışveriş teşekkürler

    hızlı güvenli teslimat hesaplı alışveriş güzel ürün teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2017
    Memnunum

    Kargoyu siparişimizden 2 gün sonra sorunsuz olarak teslim aldık. Görüntüsü güzel özellikle kapak tasarımı havalı bir fırın. Bütün fonksiyonları çalışıyor ama henüz herhangi bir şey pisirme fırsatımız olmadı. Bu yüzden verdiğim yıldız puanını dikkate almayın. Turbo pişirme seçeneğinde bir davlumbazla kıyaslarsak çok hafif bir fan gürültüsü oluyor. İlk intiba olarak memnunum. Umarım oylede kalırım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2017
    Beş Yıldız

    Yuvarlak tepsi eşimin hoşuna gitti pişirmesini beğendi 9 senedir luxell kullanıcısı olarak bu serisini daha çok beğendi. Malzeme öncekinden daha sağlam çift cam olması ısı kaybını önler tahminim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Luxell LX-13682 Mini Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Luxell LX-13682 Mini Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat