Xiaomi Mi 6 128 GB 5.15 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

Xiaomi Mi 6 128 GB 5.15 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(487 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 13.01.2018
    Kaliteli Ürün

    Ürünü ilk elinize aldığınızda biraz ağır gibi ama kaliteli bir ürün olduğunu hemen hissediyorsunuz. Pişman olacağınız bir ürün değil kesinlikle.

  • NI1 aracılığıyla, 12.01.2018
    begendim

    anlatilmaz yaşanır mi......

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    Fiyat Performans Canavarı

    Müthiş bir telefon herkese tavsiye ederim.Tek olumsuz yanı ön kamera biraz zayıf kalmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    harikasin nerdeydin şimdiye kadar

    ben bir apple hastasiydim taki bu telefonla karsilaşana kadar artik bu ixaomi fana tigiyim bu telefon harika bataryami diyim ekranmi diyim ne diyim laaa ami diyim ne diyimmm yani al gardaşim kacirmaaa

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2018
    süper

    sadece iyi bir kulaklık ve kılıf yollanabilirdi başka herşey iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2018
    tesekkurler

    üst düzey bir telefon. mağazalarda bulmak imkansız, internet üzerinde fiyatlar çok değişken ve stok sorunu var. Hepsiburada ürünü hem en iyi fiyata sunuyor hem de stok sorunu olmadan ürünü 1 2 günde teslim ediyor. ürün global rom ve dönüştürücü priz ile geliyor. çoğu yerde bu iki imkanları bulamazsınız. Aras kargo da sorunsuz ve hızlı şekilde ürünü teslim etti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2018
    çok iyi

    telefon gerçekten fiyat performans cihazı sıkıntısı elime ulaştı biraz geç geldi ama olsun.bence boşu boşuna iki katı para ödemeyin fazlasını bulacaksınız bu cihazda inanılmaz hızlı fotoğraf kalitesi çok güzel ve elinize aldığınızda kesinlikle çok kaliteli duruyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2018
    Beş Yıldız

    Tam bir fiyat/performans telefonu. Uçuk fiyatlı Üst segment telefonlara taş çıkartır. Kaliteli, şık, üstün özellikli ve uygun fiyatlı telefon arıyorsanız başka telefon düşünmeyin bence. Hepsiburada.com'a da hızlı kargo için ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2018
    Amiral Gemisi

    arkadaşlar üçgündür kullanıyorum. seramik kasa olan modelini aldım. cihaz gerçekten çok hızlı, kamerası gayet iyi, portre modu efsane işler çıkarıyor. hoparlör ses seviyesi abartmıyorum laptop kadar çıkıyor. memnunum, seramik kasa tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2018
    Ön Kamerası da iyi olaydı iyiydi.

    Cihazın tasarımı, görüntüsü mükemmel. Ancak şu bir gerçek ki ön kamerası beni hayal kırıklığına uğrattı. İyi değil diyorlardı ama bu derece kötü olabileceğini düşünmemiştim. 1 yıl Mi5 pro kullandım, Mi5'in ön kamerası Mi6'dan daha iyiydi. Özellikle ışığın az olduğu mekanlarda Mi5 daha başarılı. Güzelim cihazı kötü bir kamera koyarak mundar etmişler. Üzücü. Kamera dışında diğer donanımsal özellikler ve tasarımından dolayı alınmasını öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2018
    mükemmel

    profosyonel kamera aramıyorsanız telefon bütün amiral gemilerine f/p olarak fark atar.düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2018
    markaya deil bütçe ve özelliğe bakarım diyenler için.

    Marka takıntısı olmayanlar için mükemmel diyebileceğim bi telefon. kamerası ve sesi ile sorunsuz. Boyutları ne kücük ne büyük ben seramik siyah aldım ama kılıf taktıktan sonra birşey farketmediğini geç anladım. kutu içersinden şeffaf kılıf çıkıyor idare eder. şarj aleti çok kaba. Çevremdekilerin tepkisi telefonun diğer telefonlardan ağır olgunu soylüyorlar ama görüntü özellik ve fiyat bakımından herkesin olumlu tepkisini aldım. Gerçekten aynı özelliklerde markalı telefonlara bu fiyatın 2 katı para vermek orta ve alt sınıf ücret alanlar için kesinlikle ahmaklık olarak görüyorum. bundan önceki tlf. samsung tu ve 6-7 sene kullandım ama android deildi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    Beklentilerimin uzerinde

    Telefon gercekten harika sorunsuz kullaniyorum telefondan banka lar ile surekli islem halindeyim 1 aydir hicbir sorun yok sabah 8 gibi kulkanmaya basliyorum gece 11 gibi sarja takiyorum ve hala %20-25 arasi sarj oluyo cok cok memnunum tavsiye ederim 4000 5000 tl verip isme para vermeye hic gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    MÜKEMMEL

    Çok şey söylemeye gerek yok yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bu fiyata MÜKEMMEL bir cihaz düşünmeden alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    Kesinlikle Mükemmel

    Çok kararsız kalmıştım ama beklentilerimi fazlasıyla karşıladı inanılmaz derecede hızlı güzel bir tasarıma sahip kullanımı çok kolay tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    Beş Yıldız

    10 numara 5 yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    Beş Yıldız

    bir ay oldu alalı çok memnunum kamera takıntısı olanlara sadece gece çekimleri fazla iyi deil diyebilirim.fiyatına göre gayet iyi ve kaliteyi hissettiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2018
    ilk izlenimler

    Fiyat&performans basarisi,kullanici yorumlari ve alternatif markalara olan merakim neticesinde arizalanan emektar Htc OneM8 telefonum yerine Xiaomi Mi6 Seramik modelini tercih ettim.Saat 13:45 de siparis ettigim telefon hepsiexpress ile ayni gun saat 18:45'de teslim edilmesinden duydugum memnuniyeti belirtmeden gecemeyecegim. 3gunluk kullanimim sonrasi onizlenimlerim; +Tasarim olarak ideal boyutlarda ve gayet ergonomik bir telefon. Kilifsiz kullanildiginda(bu riski alirmiyiz?) seramik dizayni goz alici.Kutu icerisinden cikan silikon kilif ise gayet kibar, dayandigi surece degistirmeyi dusunmuyorum. +Performans olarak bana gore fazla bile. Bircok uygulama acik oldugunda bile gecislerde herhangi bir takilma, yavaslik, kasma hissettirmiyor. +3350mAh batarya kapasitesi pratikte bircok akilli telefonda sabah full sarjla aldiginiz ve gece yarisina dogru biten batarya omrunu ertesi gunun ortalarina kadar tasiyor. Ayrica hizli sarj oluyor. +Yazilimini kullanim kolayligi bakimindan Ios'a benzettim, arayuzu asiri komplike degil. + -Htc'ye gore hissettigim en bariz olumsuz fark stereo hoparlor ses kalitesinin cok iyi olmamasi. Ayrica kulaklik cikisi yok fakat kutudan cikan adaptoru sarj girisine taktiginizda kulaklikla kullanilabiliyor. (Bence kulaklik cikisi olmamasi telefonun butunsel tasarimi acisindan daha iyi, minimum giris=telefon icine minimum toz&nem) -Keske olsaydi daha fazla para odemeye raziydim dedigim sey su gecirmezlik ozelliginin olmamasi.Bunu bilebile almama ragmen su gecirmemezlik ozelligi telefonun kullanim omrunu uzatmasi acisindan cok onemli. -Tasarimi her nekadar cok sik ve kibar olsa da ozgun degil, Htc yada Sony gibi ilk bakista anlasilacak bir karakteristigi yok. Kisa sureli kullanim izlenimlerim bu sekilde, umarim yardimci olur. Sonuc olarak populer akilli telefon fiyatlarinin olmasi gerekenden cok yuksek oldugunu dusunuyorum ve daha makul fiyata bu kadar iyi bir urun sunan Xiaomi firmasina tesekkur ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    Efsane

    Hayatımda kullandığım en güçlü telefonlardan biri ve çok kaliteli telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    Tek kelimeyle mükemmel

    Telefonu yaklaşık 3 aydır kullanıyorum her yönüyle çok güzel bir telefon fiyat performans anlamında çok başarılı batarya oldukça iyi normal kullanımda 2 günü çıkartır. Kesinlikle tavsiye ederim... Pişman olmazsınız...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi 6 128 GB 5.15 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi 6 128 GB 5.15 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat