Fakir Hygienmax 1600 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Fakir Hygienmax 1600 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yanlış ürün gönderdiler iade ettim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü daha önce 12 sene kullandım, motoru güçlü vesağlam, Emiş gücü çok yüksek, kesinlikle tavsiye ederim. Alman kalitesi var sonuçta. Sesi biraz var ama sessiz süpürge yok sonuçta.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün doğru ürün mü diye sorduğumuz halde bile bile yanlış ürün gönderdiler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.10.2019
    "urun gorseli hatali"

    Olumlu yönleri: Bu urunu aldim, urunun kirmizi rengi oldugunu soylediler ben kabul etmedim. Hala ayni gorselle urun satişta duruyor. Lila rengi alan adam baska renk gonderdiginizde hakli olarak iade eder. Gitti geldi kargo parasi odersiniz

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2019

    Elektrik süpürgesini daha önce kullanmıştım çok memnundum bozulunca aynısını düşünmeden aldım

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2019

    aynı ürünü kullanıyordum arızalandı tamirat ücreti yenisine yakın olduğu için sıfır almayı uygun gördüm

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2012
    Beklediğimden daha iyi.

    Süpürge konusunda uzun araştırmalarım sonucu bir arkadaşımın önerisiyle fakirde karar kıldım. Su hazneli süpürgeyi daha önce hiç kullanmadığımdan biraz çekinerek sipariş verdim. Kutuyu açınca itiraf edeyim gözüm korktu önce. O kadar fazla aparatı varki neyi nasıl kullanacağımı bilemedim :) Fakat biraz inceleyince kurulumunun da temizliğinin de aslında ne kadar kolay ve pratik olduğunu gördüm. Emiş gücü gerçekten kuvvetli. Öyle kaba ağır bir makine de değil sesine gelince evet biraz gürültülü çalışıyor ama her süpürgede olması gerektiği kadar.Sadece denemek amacıyla 10 dk çalıştırdım suyu görünce kendimden uatndım :) Aparatlarının kurulumuda temizliğide hiç zor değil. Uzun süreli kullanmak isteyenlere ve temizliğe önem verenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca ürün elime 1 haftadan az bir sürede ulaştı bunun içinde site ailesine çok teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2012
    güzel bir ürün

    ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. oldukça sağlam. kesinlikle mükemmel temizlik yapıyor. toz kaldırmaması, sesinin fazla olmaması ve kulllanışının ve temizliğinin kolay olması iyi özellikleri. bence ürürnün tek eksiği başlık kısmının cihaza göre yetersiz olması, buda süpürmeyi zorlaştırıyor. genede kesinlikle tercih edilebilir, iyi bir ürürn teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2011
    İyi süpürge. Alerjisi olanlara tavsiye derim.

    Hepsiburadadan Ağustos ayında Hygienmax 2 in 1 aldım. Pazartesi sipariş verdim, Çarşamba teslim ettiler. Servis kalitesi gayet iyi. Üründe gerçekten kaliteli temizlik yapıyor. Biraz gürültülü ama süpürge sonuçta. Internetten almamıza rağmen, yetkili servis de çağırdık geldi, cihazı tanıttı, garantisini başlattı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2011
    oldukça güzel

    emiş gücü çok iyi zamanla kısmen azalabiliyor ama bu tüm süpürgeler için geçerli, yinede çok memnunz, süpürge alacaklara markası referans oluyor zaten,

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2011
    Çok güzel ama parçaları zayıf

    Ürürnün çalışması çok güzel emiş gücüne diyecek yok temizliği güzel yapıyor ama dış kapak takımları çok zayıf yapılmış her an kırılacakmış gibi duruyor Fakir bu kez yaparken tökezlemiş gibi duruyor Süpürme kalitesi mükemmel ama işçilik kalitesini hiç beyenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2011
    alınabilecek en iyi ürün

    apartmana o pahalı süpürgelerin tanıtımı için gelmişler, bende hepsiburada da araştırdım bu süpürgeyi aldım. şimdiye kadar biz evi hiç temizlemiyormuşuz. hepsiburadaya teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2011
    verilen paraya değer

    ürünü 6 ay önce aldık çok memnunuz.. annem hergün ev süpürürdü şimdi 3 günde 1 anca süpürüyor.. ilk baslarda alışamamıştı eski süpürgeler süpür koy kenara ama bunda filtleri filan yıkamak gerekiyo.. ama temiz koku yapmıyr evet biraz hantal ama elinde taşımıyon sonuçta ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2011
    olamaz

    eskı süpürgem bozulunca ürünü büyük bi merakla bayısınden aldım. olumsuz özellikleri: *2. kulanımda baslıgın altındakı yere teması saglayan tekerlekler çıktı, *sulu sistem kulanımda emıs gucu çok zayıp eskı ucuz süpürgemden daha kotu, *su kovasının kondugu üst kapak çok zayıf,kırılacak gibi, *gövdesi kaba,kulanıslı degil,bıraz hantal yani, olumlu özellikleri: *görünüm olarak şık duruyor,rengi güzel.. Ben aldıgıma pişmanım sanırım sulu sıstem ıyı bı süpürge almak için bunun iki katı ödemek gerekıyor.biz süpürgeyi iade etmek için ugraşıyoruz.sizde hayal kırıklıgı yasamayın derim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2010
    Makineye yakışmayan başlık fırçası

    Makine gayet güzel ama üzerinde gelen başlık çok kötü. Sert zeminlerde sırıtmıyor ama halı üzerinde süpürmek mümkün değil, hareket ettirmek için oldukça güç sarfetmeniz gerekiyor. Altındaki tekerlekler sürekli çıkıyor. Başlık yukarı doğru takılıyor havada kalarak zemine yapışmıyor. Kaba olduğundan koltuk altlarına girmiyor. Keşke daha kullanışlı bir başlığı olsaydı. Bir de toz torbası üst kapağı kolay kırılabilir yapıda. Onun dışında mükemmel çekim gücüne sahip, sesi makul düzeyde, hem ıslak hem kuru çalışabilmesi çok kullanışlı. Temizliği kolay. Hareket kabiliyeti güzel. Eğer başka bir başlık fırçası uydurabilirseniz tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2010
    cok araştırdım ama umdugum gibi cıkmadı

    eski elektrik süpürgem sık sık arza yaptıgından yenisin alayıma dedim. cok araştırdım sonunda fakir sulu sisleme karar verdim. cekim gücü sert zeminlerde fena değil ama halı üzerinde iyi değil :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2010
    Memnun değilim, FAKİR adına kandım...

    hepsiburada.comdan yeni aldım, ikinci kullanışımda ana başlığın altındaki tekerlekler çıkmaya başladı, yere her değişinde fırlıyor kullanmak mümkün degil. Ayrıca başlıklar yeterince eğimli değil, yatak ve koltuk altlarına girmiyor, boruyu dik tutarak kullanmak gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2010
    adı yeter

    Almanlar bu işi biliyor. Özelliklerini ve diğer tüm yorumları karşılaştırmalı olarak okudum. En iyisinin bu olduğu kararına vardım. En kısa zamanda siparişimi eşime de göstererek vereceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2010
    FAKİR zaten bu işi biliyo....

    Bi arkadasımın annesi için aldık bu siteden. Gercekten guclu ve kaliteli oldugunu gosteriyo.. Fakir zaten markasını ispatladı.. Diğer markalara kıyasla iyi bir yerde oldugu kesin..Tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2010
    harika

    ürün kesinlikle harika.sözde 1600w lık süpürgeyi süpürdüğümüz halıyı fakirle üstüste üçüncü süpürüşümde bile su tankı leş gibi oluyordu.çıkan şeyleri gördükçe insan hem bu zamana kadar bu kadar pisliğin içinde yaşadığı için üzülüyor hem de artık fakirle ev daha temiz olacak diye seviniyor.kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Hygienmax 1600 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Hygienmax 1600 W E Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat