Meizu m3e 32GB Altın Yorumları

Meizu m3e 32GB Altın yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2017
    harika

    büyük paralar verip aynı özelliklere sahip telefon almaya gerek yok pek bilinen bir marka olmamasına rağmen özelliklerinin ve kapasitesinin hakkını veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2017
    güncelleme olmuyor

    ürün iyi ancak 941 mb güncelleme geliyor açar açmaz ve bu güncelleme yüklenmiyor. global güncelleme konusunda sıkıntıları var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2017
    fiyat performans

    telefon 750 tl fiyata harika ufc real racing gibi oyunlarda da grafikler güzel biraz ısınıyor oyunlarda işçilik parmak izi okuyucu dokunmatik hepsi güzel.kırılmaz cam bulunmuyor.Flayme arayüz güncellemiyor.geldiği haliyle kullanın stabil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2017
    SÜPERRRR....

    HB süper zaten bir ara beni üzer gibi olmuşlardı ama şimdi barıştık harikasınız. Ürüne gelince kullandığım en güzel ekranlardan biri, performans yeterli kullanımı ve görünüşü müthiş zevkli, zaten Meizuda xiaomi gibi çinin en iyi markalarından biri. Keyifle kullanıyorum. Kargo gecikmedi, sadece sanırım bu pazara hazırlıklı olmadıkları için kendi yazılımını güncelleyemiyorsunuz, bunuda Meizu firması bir şekilde çözecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2017
    Alınabilir

    cihazı hb satıcısı olarak aldım.garantisi evo bilişim firması şişlide olması lazım servisin.hb hızlı gönderi ile 24 saat olmadan geldi.kasası sağlam hissi veriyor.ekran parlaklığı ve görünüşü güzel.kameraları bu fiyat için ortanın üzerinde iyi sayılır hatta çok çok hızlı resim cekiyor .telefona kendi güncellemesi geliyor fakat indirdiği halde kurmuyor ve cihazı formatlıyor hersey fabrika ayarına dönüyor (güncellemeyi yapmayın arada bir soruyor erteleyin )oyun oynamadım o konuda yazamam ama telefonda kasma takılma su an yok 32gb hafızanın 22 küsürü kullanılabilir yazıyor.hom tusu hem dokunmatik hem basmatik.telefona uygun kılıf zor bulunuyor hatta yok gibi .kendi içinde clean master tarzı programı var pusula fener su terzisi gibi eklentiler mevcut. bildirim ışığı(beyaz yanıyor başka renk daha yanmadı).internet hızı güzel .4g ile b..m cell gayet iyi çekiyor eski telefonuma kıyasla (s3mini) istanbul anadolu yakasında .batarya ya gelirsek hızlı doluyor kullanıma bağlı 1 gün rahat çıkartır ben interneti sürekli aktif kullanmadığım için 2 gün dayanıyor . adaptörün dönüştürücüsünü baya bi zorlama ile takılıyorsunuz ama 1 kere taktığın için sorun yok.ileri sürecte ne olur bilemem ama cihaz alınabilir.fiyatı dalgalı biraza ama (dolara bağlı herhalde) ben 799 a aldım sonra düştü 749a tekrar 799 oldu sorun yok yani.kısacası yazdıklarım faydalı olur umarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2017
    Beş Yıldız

    Telefon Henüz Yeni Geldi ama Görüntü ve Kasa Kalitesini Çok Beğendim!....

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    Güzel

    Telefon çok şık ve güzel fakat resimde gri diye beyaz gümüş rengi olanı gösteriyor fakat gelen telefon siyah Grey renk. Alırken bu renk konusuna dikkat edin. Yanıltıcı resim koymuşlar. Geri gönderip iade etmeye uğraşmak istemedim siyah rengide güzel. Güncelleme unutuyorsunuz fakat yüklenmiyor. Telefonun hoparlörü son ses açtığınızda cızırtı yapıyor. Telefonu alırken 800tl idi 750tlye düştü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    ÇOK ÇOK iyi

    ürün hemen elime ulaştı ....Bu fıyata bu performansa cok ıyı...gönul rahatlıgıyla alıhn....hiç şüpeniz olmasın ...Satıcıya tesekkurler ayrıca...Ben bayıldım telefona....

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2017
    Harika

    telefon bugün elime geçti.Kasa metal olması çok iyi. Kamera çok iyi . parmak izi hızlı. Home tuşu tam bir kalite hissi veriyor.Ekran efsane. Bu fiyata tam bir fps ürünü. Olur. Alan pişman olmaz. Tek eksi yönü Güncelleme geliyor 948mb. İndiriyorsun kurulmuyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2017
    Beş Yıldız

    Ürün beklediğimden daha iyi hem kargo bende cihaz olorak yaklaşik 6 saattir kullaniyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Meizu m3e 32GB Altın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Meizu m3e 32GB Altın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat