Asus TP200SA-FV0110TS Intel Celeron 2 GB Ram 32 GB 11.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Asus TP200SA-FV0110TS Intel Celeron 2 GB Ram 32 GB 11.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.04.2018

    Olumlu yönleri: Pratik ve kullanışlı bir laptop. Olumsuz yönleri: Küçük bir bilgisayar için çok ağır ve kendi 32 GB hafıza Windows ile neredeyse doluyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Isınma sorunu istemiyorsanız Asus alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2017
    Beklentilerimi Tamamiyle Karşıladı

    Merhaba, ürünü satın alırken aklım karıştı, geldi kutusunu açtım öncelikle kalite olarak sınıfında en üst düzeyde, ekranı da öyle ekranda tek eleştireceğim nokta fazla parmak izi tutuyor, öncelikle ilk güncelleştirmeler yapılmalı sistem stabilliği üzerindeki donanıma göre ideal. Tarayıcı konusunda edge ve chrome öneririm, edge bi süre sonra şişme yapıyor chrome da fazla flash içermeyen sekmeler açık değilse bi sorun yaşamazsınız. Depolama alanı şuan standart olarak duruyor kullanmıyorum, daha çok seyehat ve dizi izlemek için kullanıyorum. Ofis programlarını da rahatça açıyor bu konuda şüpheniz olmasın. Sarj konusu da 1-2 gün arası gidiyor. Bataryası çıkartılamıyor, ekranı çevirdiğiniz zaman tablet modunda klavye deaktif oluyor bu güzel bi özellik. F/P Olarak başarılı bulduğum ve memnuniyetle kullandığım bi ürün. Burada HB ekibinin de hızlı kargosunu eklemeyi unutmayalım :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2017
    Üç Yıldız

    Ürün küçük, pratik, hafif, kullanışlı, klavyesi rahat, şarjı çok uzun gidiyor. Hızlıca şarj oluyor. Ancak hafızası 32 gb oluşu yetersiz güncellemeler ile Windows 10 sığmıyor. Asus'un kendi programları da var. En az 64 gb olmalıydı. Bu yüzden Windows'u yeniden kurup güncelleştirmeleri kapattım. Office güncelleştirmeleri de kapattım. Ancak böylelikle 5 gb boş alan kaldı. SD kart alıp kullanılmalı. Ama C yetersiz en büyük eksiklği de bu....

  • Media Markt aracılığıyla, 19.03.2017
    TP200 degerlendirmesi

    Avantajlar : Fiyat vs software/hardware kalitesi
    Dezavantajlar : Dusuk islemci
    Kullanim amaciniz internet ve ofis programlari yada basit programlarsa harika bir bilgisayar. Dokumantik full dönen ekran bilgisayara arti katiyor. Internet, ofis programlari yada basit egitim programlarini kasmadan calistirabiliyor. Eksik yanlari hafizasinin sadece 64Gb olmasi ama ben sandisk ultra fit 128Gb usb flasdisk aldim ve bilgisayarin uzerinde ekstra oldugu belli olmayacak kadar uyumlu birsekilde hafizayi 192Gb yaptim. Program kurarken direk usb flash diski gostererek bilgisayarin hafizasinida yormamis oluyoruz. Hatta Microsoft ofisi usb ye yuklemeye izin veriyor. Film kalitesi cok dusuk, zaten bu kadar ekranda film zevki icin bu bilgisayar alinmaz. Ebatlari kullanim amacina göre harkulade, ama film oyun icin yeterli degil, zatende beklenen bir özellik degil. Uyarim su, fazla program kurmayin, hatta bilgisayarla gelen asusun kendi programlrini silin, bilgisayar daha hizlanacak. Virus programi bilgisayari birkez kitledi, aldigim ikinci gun format atmak zorunda kaldim. Asusun size hediyesi diye verdigi programlar da olacak asus hesabi acarsaniz. Programlarin çogu bi ise yaramaz zaten hepsi deneme surumu bosuna bilgisayari yormayin. Bilgisayarin kasasi cok guzel, saglam ve şık. Dokunmatik ekrani çok hasas, tabi yeni nesil bir Ipad kadar degil. Özet olarak, ben bilgisayardan cok memnunum alis amacima uygun fiyat ve software/hardware kalitesi bence harika. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2017
    yavaşlik

    ürunu bugun teslim aldim ve kullanmaya basladigimda cok yavas ilerledigini goruyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 11.03.2017
    Günlük İşler İçin İdeal

    Avantajlar : Son derece taşınabilir, rahat kullanım , Yüksek pil ömrü
    Dezavantajlar : Dahili depolama alanı az , Çoklu sekmelerde takılmalar mevcut
    Günlük işlerinizi halletmek için, internette sörf yapmak, dizi-film izlemek, müzik dinlemek için, mail alışverişi, ofis programları için uygun, yüksek pil ömrüne sahip bir cihaz.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.03.2017
    Günlük İşler İçin İdeal

    Avantajlar : Son derece taşınabilir, rahat kullanım,Yüksek pil ömrü
    Dezavantajlar : Dahili depolama alanı az,Çoklu sekmelerde takılmalar mevcut
    Günlük işlerinizi halletmek için, internette sörf yapmak, dizi-film izlemek, müzik dinlemek için, mail alışverişi, ofis programları için uygun, yüksek pil ömrüne sahip bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    Günlük İşler İçin İdeal

    Günlük işlerinizi halletmek için, internette sörf yapmak, dizi-film izlemek, müzik dinlemek için, mail alışverişi, ofis programları için uygun, yüksek pil ömrüne sahip bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    SSD çok az

    32 gb SSD oluşu Windows için yeterli alan dahi yetmez şuanda kendi laptopumda hiç bir program yüklü olmamasına rağmen 33 gb alan kaplı W10 için bence 64 lük üretilse daha talep görür kalan kısmı en azından harici ile çözmek mümkün olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    müthiş

    Ürün gayet başarılı alalı 2 gün oldu ve şuan gayet memnunum tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2016
    Beş Yıldız

    Ürünü almadan önce özelliklerine, tanıtımlarına bakmalıydın. Ürün internette gezinme video izleme için. Bluestack kurup android tablet gibide kullanılabiliyor. Gerekli ayarları yapıldıktan sonra makina gayet başarılı. Bu paraya bu akdar arkadaş

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    Beş Yıldız

    Ürün super sebebi ise ürün hibrit giriş seviyesi yani bu üründen core m performansı beklemek zaten birşey bilmemektir satıcı ise super bilgisayarın kutusu full jelatin kargolanmasi kargo hızı özenli paketlenmesi en azından turkiyede daha iyisi söz konusu değil teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    Beş Yıldız

    Asus'un TP serisi 13.3 inç modelini kullanıyorum iki yıldır. Bu modelin fiyatı bir hayli cazip ancak üzerinde gelen win 10 yerine win 8.1 kurarsanız daha az performans dıkıntısı yaşarsınız. performans sıkıntısı için diğer kullanıcı yorumlarına bakın :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2016
    Kötü

    Satıcı ile alakalı bi problem yok ancak bu ürün bugüne kadar gördüğüm en yavaş laptop. günlük işleri karşılamak için dahi yetersiz diyebilirim. Aldığıma pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2016
    Opera Yükleyin.

    Ram canavarı olan chrome u yükleyip başınızı ağrıtmayın. Opera yükleyin farkı görün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2016
    Dört Yıldız

    internette gezinme ve yazı gibi günlük kullanım için ideal. boyutu taşımak için çok güzel ve hafif. tasarımı şık, sadece ekran çerçevesi kalın. güncellemeler bilgisayarı çok yavaşlatıyor bu nedenle işinize yaramayan uygulamaları gözden geçirip silmenizi tavsiye ederim. dokunmatik özelliği ve tepkime süresi beklentiyi karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2016
    HARİKA !!

    ürünü alalı çok olmadı ama şuana kadar gayet memnunum özellikleri ortada zaten fazla beklentide olmaya gerek yok

  • Media Markt aracılığıyla, 18.07.2016
    Güzel

    Avantajlar : pil kullanım, genel kullanım ,taşıma kolaylıgı vb.
    Dezavantajlar : az işlemci düşük ekran kartı az depolama
    ürünü mediamarkt alalı yaklasık2 ay oldu film filan izlemek için aldım silkroad online aion online (yaklasık 30 gb bir onlinr oyun) age of empires stronghold akıcı diyemem de ama tatmin edici şekilde açıyor . güzel 1 kg olması tablet şeklinde olması çok hoş kullanım veriyor ve şarjı çok güzel gidiyor memunm tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 30.05.2016
    Asus siparişi

    Gerek teslimat süresi, gerekse laptoop memnun edici. Teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus TP200SA-FV0110TS Intel Celeron 2 GB Ram 32 GB 11.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus TP200SA-FV0110TS Intel Celeron 2 GB Ram 32 GB 11.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat