Asus K555UQ-DM028DC Laptop-Notebook Yorumları

Asus K555UQ-DM028DC Laptop-Notebook yorum ve tavsiyeleri

(72 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Bu ürüne kötü diyen gitsin masaüstü kursun kendisine. 15,6 FHD ekranlı ve mükemmel malzeme kalitesiyle kullanırken ki hissiyat bile süper. Oyun oynayacaksanız gidin gaming pc kurun veya gaming notebooklara yönelin. Piyasadaki oyunları orta seviyede oynayabiliyorum fakat gaming pc performansı beklemeyin. İş için kullanacaksanız isteklerinizin çok üstünde. hafif ve sessiz. pil ömrü de gayet iyi. Ben çok memnun kaldım. Almayı düşünen herkese tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2017
    2 aydır kullanıyorum.

    + yönleri: premium hissettiren kasası, fazla ısınmaması, ekran kartı 940mx, freedos olması - yönleri: oyunlar için 4 gb ram yetersiz takviye gerekiyor, fan biraz sesli çalışıyor, win 7 kurulmuyor,

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2017
    Üç Yıldız

    Hepsiburada satıcısından KDV indiriminde iken aldım.Ürün güzel fiyat performans açısından beklentiyi karşılayabilir.Tek sıkıntısı bilginiz olsun resimdeki gold rengi değil de gri alüminyum kasa olarak geldi bana.

  • NI1 aracılığıyla, 22.03.2017
    Sıkıntım kargo şirketi

    Ürünü ve tedarikçi firmayı öneriyorum.Faturasını e-fatura olarak mail atmışlar.Siparişimi perşembe akşamı verdim.Pazartesi günü ulaşmasını beklerken çarşamba günü kendim gidip aldım.Aras kargo hizmet kalitesi olarak yetersiz.Açıklama olarak gidilen adreste tanınmıyor olarak not düşülmüş.İşyerimde böyle birşey sözkonusu olabilirmi?Bahaneleri farklılaştırmak adına saçmalıyorlar.

  • NI1 aracılığıyla, 19.03.2017

    Fan sesinin yüksek olması dışında sıkıntısı yok.

  • NI1 aracılığıyla, 17.03.2017
    ürün iyi

    ürün ekstra hiç bir koruyucuya sarılmamış. bilgisayar kutusuna köpüklü baloncuklu kpruyucu birşeye sarabilirdiniz. gönderim yaptıgınız ARAS KARGO KUTUYU NASIL SAĞA SOLA SALLAMIŞLARSA kutuda 15cm uzunluğunda yırtık 3 cm derinliğinde darbeden kaynaklı göçük vardı. ya cihazı paketlerken özensizce sadece kutusuyla yollamayın yada KARGO firmanizi değişin.

  • NI1 aracılığıyla, 16.03.2017

    Ürün anlatıldığı gibi fiyatına göre güzel tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 14.03.2017
    Hızlı kargo

    Hayatımda aldığım en hızlı kargoydu. Öğlen 3 de sipariş ettim diğer gün öğlen 12 de elime ulaştı. Yani 6 iş saatinde. Gerçekten mükemmel. Laptop zaten güzel . Yanında 4 gb kingston ram ile geliyor . Kendileri takmışlar. Freedos geldiği için w10 yükleyip kullanmaya başlayacağım. Şuan ki izlenimim iyi. Şık bir tasarım. Klavyenin yan tarafları metal ve buz gibi. Hava soğukluğundan etkilenmiş. Bu laptopda iyi birşey ısınmayı önler. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 12.03.2017
    urun hakkinda

    urun gercekten cok guzel , dis gorunusu zaten mukemmel , ic ozellik olarak ozellikler anlatildigi gibi , uef ile windows 10 kurdum , canavar gibi calisiyor , pes 16 , pb falan oynuyirum coj rahat, kamerasi biraz zayif gibi , bi de cok kapaginda el izi kaliyor , cok ta sknti degil ama bu , urun guzel

  • NI1 aracılığıyla, 06.03.2017
    Tavsiye ederim.

    Aynı ürünü 12 ram yapıp 2.529,99 TL ye satan var. Bence o kadar para vermektense ram i kendiniz takın. Ürün beklenileni veriyor. Bu fiyata malzeme kalitesini beyendim. Tek sıkıntı mekanik disk çok ağır, ssd beklemek lüks olurdu ama hibrit bi sürücü kullanılabilirdi. 225 tl 8 gb ram takıp 2.300 tl ye getirip 12 gb notbook yapabilirsiniz..

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2017
    Gözü kapalı güvenebilirsiniz.

    Ürün beklediğim gibiydi.

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2017

    güzel ürün........................

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2017
    batarya şarj olmuyor!..

    ürün gayet güzel ve kullanışlı fakat şarj olmuyor daha ilk günden böyle bir sorunla karşılaştıysam gerisini düşünemiyorum...

  • NI1 aracılığıyla, 26.02.2017

    free dos olmasının dışında mükemmel bi bilgisayar ayrıca tasarım da çok iyi ve icecool panel var tamda ardığım tipte performansta daha oyun çok oynamadım ama performansının iyi olduğu apaçık ortada yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kargoda hızlıydı hemen ulaştı elime

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2017
    Asus

    Daha iyi paketlene bilirdi ürün anlatıldığı gibi caps lock ve num tuşu ışığı Yok açık olup olmadığını belli olmuyor batarya sabit. Win 10 destekli

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Dikkate Alın!

    Windows 10 olmadan usb kullanılmıyor, touch pad kullanılmıyor. 10 veya 8 kullancaksanız alın. 7 kullanmak için aldım, yanında gelen promosyonları attım diye iade edemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2017
    GÜZEL

    Çok ince hafif ve hızlı ayrıca çok sessiz çalışıyor. Ekran kartı orta seviyeli oyunları orta ayarlarda oynatıyor ama eğlence kategorisi için ve fiyat/performans olarak şu ana kadar araştırdıklarımın en iyisiydi.

  • NI1 aracılığıyla, 16.02.2017
    paketleme güzel

    Ürün gayet güzel. Full hd ekran farkını belli ediyor. herhangi bir oyunda deneme yapmadım. fakat bilgisayarın kurulumu sirasinda biraz zorlandım. sebebi daha once free dos cihaz almamamdan kaynaklaniyordu. onun dışında herhangi bir problem yok.

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2017
    Biraz daha özen

    !!! Ürün orijinal ürün

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2017
    İyi ürün

    İletişim-kargo-paketleme iyi--performansa gelirsek lol ve cs go da fps i iyi oyunu akıcı bi şekilde oynayabiliyorsunuz tabi orta ayarlarda yüksek ayarlarda hangi pc olsa oyun çokta akıcı oynayamazsınız.Orta ayarlarda bir çok oyunu oynayabilirsiniz.Gövdesinin metal olmasından dolayı oyun sırasında dokunduğunuzda buz gibi tek kötü tarafı metal olmasından parmak izlerinin belli olması.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus K555UQ-DM028DC Laptop-Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus K555UQ-DM028DC Laptop-Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat