General Mobile Discovery 2 Plus Yorumları

General Mobile Discovery 2 Plus yorum ve tavsiyeleri

(127 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    fıyatından cok cok daha ıyı bır telefon

    şık görünümlü ve gayet kullanışlı bır telefon kendi özellıklerının yanına bıle yaklaşamayan telefonlara görede cok ucuz 1 haftadır kullanıyorum gayet kullanışlı ve hoş bır telefon hafıza kartlısını bekledım cıkmayınca sabıt hafızalısını aldım 16 gb yeterlımı bence yeterlı acaba alınca pişman olurmuyum dıye düşünen varsa kesınlıkle pışman olmazsınız gönül rahatlıgıyla alınız görünümüde kullanımmıda hoş alacak olanlara şimdıden hayırlı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    aklı olan uzak dursun!

    General Mobile hem yerli hem ucuz diye 1 yıl içinde discovery, discovery 2 ve 2 adet te GM 5 plus aldık hepsi İlk yıl kaç servis gördü garanti bitince de hepsi çöp. İki yıl kullanacaksanız bu sürede de servisi yol edeceksiniz sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sorunsuz

    ürün hemen kargoya verildi. sorunsuz elimize ulaştı. Telefon güzel sesi seviyesi yeterli düzeyde. sorunsuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fena degil

    Ben alalı 2 hafta oldu ilk baslarda iyiydi ama ekran kendi kendine kasmaya başlıyor geri tuşu arada işlemiyor güzel ekran yönünden filan ama bu ekranda kasmalar ve arada islememeler canımı sıkıyor tuş kilidini açıp kapatıyorum öyle düzeliyor. Fiyat iyi ama kasmalari canınızı sıkabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans

    General mobile amerikan markasi degildir. Iki turk girişimci Turkiyede degilde amerkida kurmustur.hic bir sekilde turkiye disinda satisi yoktur. Ve uretici degildir. Cin nerkezli bi firmayla anlasip ismini yazdirir. Bilen bilmeyen konusuyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    böyle bir ürün daha yok

    general mobile amerika malıdır amerikada başka mıodelleride mevcuttur. insanlar yeni cıkan cin malı diye almak istemiyolar ama bu marka elinizdeki sony den bile daha tanınmış bir amerika malıdır. bu fiyata bu telefonları bir daha bulamazsınız o yuzden kaçırmamnızı tavsiye ederim arkladaşlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Q:WER

    fiyat performans açısından sınıfının en iyi telefonu bu fiyata böyle donanımlı bir telefon bulunmaz. bilende bilmeyende konuşuyor , markayı boşverin alın düşünmeden !!!

  • HepsiB. aracılığıyla
    bekliyordum

    uzun zamandır bu ürünü bekliyordum.sonunda tekrar satışa girid ve bugün almak istiyorum. özelliklerinden 2 ghz ve 8 çekirdek olması beni cezbediyor hız açısından hiç bir sorunu olduğunu düşünmüyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla
    tecrübe

    teli 6 gündür kullanıyorum.ilk olarak şunu söylemeliyim kasası şık ve sağlam.antutu puanım 31500.gayet başarılı.görüntülü konuşması var.çoğu kişi teli görmediği ve sadece kulaktan duyma yorum yaptığı için bilgi kirliliği var.şarzı normal kullanımda 2 gün gitti.kamerası gece çekimleri hariç keyif verici.kasma,takılma,donma hiç yaşamadım.ekran kalitesi ve dokunmatiği 10 numara.441ppi.benim açımdan en zor olanı tuş kilidinin üstte olması oldu.oda alışınca sorun olmaktan çıktı.sesi gayet yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla
    canavar gibi telefon

    ben böyle birsey görmedim. ilk çıktıgı gün almıstım telefonu. yok ya deli gibi yükleniyorum telefona tık yok. tam bir canavar. ama 5-6 saat oyun oynadığım zaman ısınma problemi yasıyorum. elim yanacak o derece ısınıyor. o kadar da olsun diyorum artık 8 cekirdek var boru değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mutlaka Android Sürüm Güncellemesi Yapın

    Güncelleme yapmadan boşluk tuşuna zor basıyor ve sayfa kaydırma yavaş kalıyor ama güncelleme yüklemesinden sonra bu sorunlar ortadan kalkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kasa

    kasaları sağlam değil ama alabileceğiniz fiyat perfonmans bakımından iyi bir cihaz. tavsiye ederim ihtiyacınız varsa bu fiyata kaçırmayın derim kesinlikle.

  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    Üründe sd kart yuvası yok batarya cihaza gömülü bunlar bence kötü yönleri 8 çekirdek ve 2 gb ram olayı harika bunları düşünerek alın bence

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat-Performans

    Şuan alıp kullanan varsa yorum yazabilirmi urun kâğıt üzerinde iyi gibi görünüyor benim gibi almayı dusunupte yorum bekleyen çok kişi olduğunu düşünüyorum ilgilenenlere şimdiden teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    telefon çok güzel aldığınız ilk 1 hafta şarzı çok gidiyormuş hissine kapılacaksınız 1 hafta boyunca batarya ancak kendini toparlıyor hızı çok güzel pil ömrü gün içerisinde 2 saat oyun + internet yaparsanız 1 günü çıkartır oyun oynamaz iseniz 1 buçuk gün gidiyor kamerası diğer 13 mp kameralara nazaran renkleri daha keskin çıkartıyor güncelleme ile giderilecek bir sorun bence fiyat çok uygun 12 gündür kullanıyorum çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bir ürünü hepsiburada gönderiyorsa o ürünü kalitesiz çıkmaz

    hepsiburada.com un hızı ve kalite anlayışı inanılmaz tabiki. yalnız telefonun şarjı %20yi gösterdiği zaman inanılmaz bir düşüş yaşanıyor. ama o yüzdeye gelinceye kadar batarya epey hayret ettiriyor kendinden. ben bu telefonu çok sevdim. umarım sizde seversiniz:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    HARİKA

    Ürün elime geçti. Güzel ve memnunum telefondan.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    15 ay kullandıktan sonra bataryasında sorun oluştu. Bataryası çıkarılamadığı için değiştiremedim. şarj hızlı bir şekilde tükenmeye başladı. %50 - %60 ken kapanmaya başladı. açtığımda ise %0 batarya görünüyordu. Lakin 15 aya kadarki kullanımımda başka sorun çıkarmadı. gayet iyi bir telefondu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    fiyat performans açısından oldukça güzel bir telefon.hızlı bir şekilde gönderildi.1 haftadır kullanıyorum.çok memnunum.uzun süredir beklediğime değdiğine inanıyorum.beyazı çok şık duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok güzel tavsiyeederim

    ürün elime hemen gecti ve kalitelı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
General Mobile Discovery 2 Plus kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. General Mobile Discovery 2 Plus yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat