BlackBerry Curve 9360 512 MB 2.44 İnç 5 MP Cep Telefonu Yorumları

BlackBerry Curve 9360 512 MB 2.44 İnç 5 MP Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:

  • "."

    Olumlu yönleri: ikinci hattımı bu telefonda kullanıyorum. Oldukça güzel, sürekli şaj sorunuyla karşılaşmadan çok detaylı olmayan telefon kullanımlarınızı rahatlıkla yapabileceğiniz bir telenfon. Mail, kısa mesaj, çok kaliteli olmasa da fotoğraf çekimi. Annemin bana ilk aldığı günü hatırlıyorum da o zaman ne telefondu :)


  • " Kullandığım en dayanıklı telefondu. "

    Olumlu yönleri: Kullandığım ilk akıllı telefonlardandı. Gerçekten çok sağlam ve kaliteli. 2 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde kullanmıştım. Son zamanlarda sarjı hemen bitiyordu bu yüzden değiştirmek durumunda kaldım. Ama kaç kere düşürdüm banamısın demedi. Kullandığım en dayanıklı telefondu.


  • "iyi"

    Olumlu yönleri: yıllar önce kullandım bu telefonu ve çok memnun kalmıştım bence çok kaliteli bir marka


  • "kaliteli"

    Olumlu yönleri: Ben yıllar önce kendime almıştım bu telefonu ve gerçekten çok severek kullanmıştım bence blackberry çok kaliteli bir marka


  • "yavaş"

    Olumsuz yönleri: bir önceki telefonumdu. O zamanlar gayet mutluyduk kendisiyle. Ancak yeni çıkan uygulamaları yükleyemiyorsunuz. Bazı uygulumaları da artık ço yavaş çalışıyor. Sanırım miyadı dolmuştu.


  • "Güzel"

    Olumlu yönleri: bu telefondan kopamıyorumlise giderken babam almıştı. Üniversiteye geldim hala bende. Arkadaşlarım biraz dalga geçse de ben çok memnunum. Uzun süren şarjı en memnun edici özelliği. Yeni uygulamaları belki yükleyemiyorum doğru ama hala ilk günkü gibi çalışması kalitesini zaten fazlasıyla ortaya koyuyor. ke yeni çıkan telefonlar da bu kadar uzun süre dayanabilse.


  • "BB"

    Olumlu yönleri: 5. 0 inclik ekranı gayet makul. Kızağının açılmasıyla da klavye oldukça kullanışlı. Eski tarz ve yeni uygulamalar olmasa da blackberry telefonları her zaman sevmişimdir. İkinci telefon olarak hala kullanıyorum


  • "Harika"

    Olumlu yönleri: Kuzenimin hala kullandığı telefon. Bir zamanlar çok meşhurdu hatta bende de vardı ama şarj sıkıntısı olduğu için değiştirmek zorunda kaldım. Ama malzeme kalitesi çok sağlam donanım olarak bir şey olmadığı taktirdi uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon.


  • "Süper"

    Olumlu yönleri: Blackberry yılların markası ben çok eskiden kullanıyordum ve bence hala ürettikleri telefonlar aynı kalitede


  • "iyi "

    Olumlu yönleri: .


  • "Tercih edilebilir"

    Olumlu yönleri: Yıllar önceki ilk akıllı telefonumdu. Gerçekten malzeme kalitesi çok iyi sağlam bir telefondu. Şarj sıkıntısı olmasa ve ram i yüksek olsaydı belki hala kullanmaya devam ederim. Arttırılabilir hafıza desteği de var. Tercih edilebilir.


  • "Kullanışlı "

    Olumlu yönleri: Şirket telefonu olarak kullanıyorum çok kullanışlı ve pratik. Klavyesi ilk başta gözümü korkuttu ama insan alışınca gayet basit geliyor. Kullanımı kolay. Şirket için kullandığımdan dolayı en önemli özelliği bana göre mail veya yazışmaları şifreli bir şekilde göndermesi en cazip tarafı. Kullanışlı bir telefon.


  • "Kaaliteli"

    Olumlu yönleri: Akıllı telefonların bir zamanlar en revaçta olan hatta ilk telefonlardan. Benim de vardı ve çok memnudum fakat ram ve depolama alanı bir zaman sonra yeterli gelmiyor. O yüzden değiştirmek durumunda kaldım. Ama kasası çok sağlam ve kaliteli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2020

    Olumsuz yönleri: Ürün bozuk çıktı iade etmek istiyorum yardımcı olur musunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.12.2018
    "BlackBerry"

    Olumlu yönleri: Fiyatı nasıl göre gayet kullanışlı ve şık hoşuma da gitti Olumsuz yönleri: Sadece yurtiçi kargo ile sorun yaşadık evdeyken evde yok demeleri ve kendiniz gelin alın demeleri harici sıkıntı yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2018
    "sıfır değil."

    Olumlu yönleri: Kutuyla gönderilmesi ve kargo karşılaması sadece olumlu oldu.. Olumsuz yönleri: Cihazın ekranında lekeler var iç kısımda. Sıfır diye sattı satıcı ısrarla fakat telefon kurulumu yapılmış açık şekilde geldi sonradan üstüne jelatin yapılmış katiyen sıfır değildi.. ekeandaki lekeler olmasa sorun değildi ama telefoncuya vermemiz gerekti temizletmek için bide ekran masrafı çıktı.tekrar almam satıcıdan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2014
    yemin ediyorum harika

    telefonu karar pazar aldım sonra internette şarjı çabuk bitiyo felan diye yorumlar okudum ürün cumartesi elime ulaştı 5 gün oldu hala şarjı bitmedi şuanda yüzde 45 hatta batarya durumu, blackberry os 7.1 e güncelledim öyle kullanıyorum güzel telefon tavsiye ederim herkese.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2013
    begendim ama kararsızım yardımcı olursanız

    9300düşünüyodm aslında ama 9360görünce çok begendim işlemcisi flan hemen hemen aynı gibi çok param yok türkiyede parası olan yok zaten oyuzden9320 9300 9360mı fikirlerinizi bekliyorum tesekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.01.2013
    BlackBerry Çılgınlığına Devam

    Ürün Gerçekten Çok İyi Kullanımı Rahat Telefonu Denemeyenler İçin Öneririm.E-mail gerek İnternet Olayı Çok Hızlı Ekran Büyük Olacakda Şu Olacakda Bu Olacakda Bence Çok İyi Bütün İşlerimi Yapıyorum.Öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2012
    Sonuçta blackberry

    Butun arkdaşlarım dokunmatik tel al diye uraştılar ama ben vazgeçmedim blackberry den çok başarılı ve estetik bir telefon.Mantıklı olur bu telefonun alınması, tek sıkıntısı şarjın b,r günden fazla gıtmıyor olması

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BlackBerry Curve 9360 512 MB 2.44 İnç 5 MP Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BlackBerry Curve 9360 512 MB 2.44 İnç 5 MP Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat