MSI GL62 6QD-079XTR Laptop - Notebook Yorumları

MSI GL62 6QD-079XTR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 06.06.2017
    sabırla araştırdım ben msi'yı

    incelemelerini çok okumuştum ve dinlemiştim. tam umduğumu buldum diyebilirim. sadece kasa kalitesi biraz plastik hissiyatı verdiği için bana kötü geldi fakat bilgisayarın ısınma sorununun olmaması ve ekran kalitesine bakınca çok iyi bir karar verdiğimi gösteriyor bana. klavyesini çok beğendim bir de. pil ömrü yalnız biraz daha uzun olabilirdi sanırım. oyun oynamak için almadım ben bilgisayarı çünkü bütün işlerimi normal bilgisayarlara göre daha rahat görebiliyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.05.2017

    sanırım 10 güne yakındır kullanıyorum ben bilgisayarı. msi almamdaki ilk nedenlerden birisi soğutmadaki başarısı benim için. ekran görüntüsü ve kalitesi ikinci sebebimdir. özellikle test ettiğim oyunlarda renkler çok canlı ve akıcı grafiklere sahip oluyor. genellikle 50 fps alıyorum oyunlardan. çok memnun kaldım gerçekten.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    msi farkı tarzı

    ürün kaliteli soğutmasi süper ekran kalitesi süper tek sorunu ssd olmamasi onuda sonrada alırsınız ürün mükemmel düşünmeden alın derim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    tavsiye edilir

    yaklaşik 4 aydır kullanıyorum. GTA 5 ; call of duty ; pes 17 gibi ve aklıma gelmeyen oyunları sorunsuz çalıştırıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2017
    Canavar

    Ürünü yaklaşık olarak 10 gündür kullanıyorum ve çok beğendim soğutma olarak oldukça güzel arada birazcık ısınıyor fakat onuda cooler boost çalıştırınca tekrardan serinliyor. Ekran görüntü kalitesi çok başaralı 1080p videolarda renkler çok güzel görünüyor. Gelelim oyuna şu ana dek test ettiğim oyunlar ets2 rocket league rainbow six siege. Ets2 de en yüksekte 35-50 fps alıyorum. Rocket league en yüksekte 70-120 fps arası alıyorum. Rainbow mediumda 45-65 fps alıyorum. Oldukça memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    İlk deneyim

    Açıkcası ilk format attığım gün orjinal windows 8.1 lisansım ile kurulum yaptım. Sonra windows 10 yükselttim nedendir bilmiyorum çok yavaştı. Tekrar sıfırdan temiz kurulum yaptım. Biraz hızlandı. Ama yine beni hız olarak tatmin etmemişti. Bios güncellemesi yaptım. Şuan sorunsuz gibi görünüyor. Açıkcası ssd lazım . Almak isteyen bence ssd olan modellerine baksın. Biraz pişmanlık var gibiydi ama şuan herşey normal. Isınma problemi kesinlikle yok. Yanlız panel pek hoş değil. Oyunlar gayet hızlı çalıyor. Çift ekran kartı olduğu için bence varsayılan gpu nvidia yapsınlar . Çok farketşyor hız, tabi şarj süresi biraz etkileniyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2017
    müthiş hızlı teslimat

    ürünü pazar gunu sipariş verdim p tesı oglen elindeydi urun muthis ve hızlı teslimat ıle birleşince tadından yenmiyor tesekkurler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Beklenti

    Performansı oldukça iyi . Veri aktarımı vs. Kasası umduğum kadar sağlam değil plastik ürünü kalitesizleştirmiş . Cd sürücüsünden cok ses geliyo ısınma sorunu yok. Ekrana yandan bakıldığında bile görüntü gayet iyi. klavye ışıklandırma yok ama harfler net sorun olmuyo tuşlar görünüyor gece. Pataryası hayal kırıklığı günlük kullanımda 2 saat anca gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2016
    Başarılı

    Düşük bir model bilgisayardan den sonra canavar diyebilirim. Ssd olmadan da gayet hızlı geldi bana ama en yakın zamanda ssd alarak daha da iyi bir performans yakalayacağından eminim. Elime dün geçti ve gayet memnun kaldım. Paketleme süperdi ama aynı gün kargo ibaresi olmasına rağmen bir sonra ki gün kargolandı, Tek sıkıntı bu diyebilirim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2016
    Beş Yıldız

    Ürünün kasasında kalan parmak izleri dışında gayet başarılı bulduğum bir ürün oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2016
    Msi farkı

    Ürün çok iyi ama SSD tavsiye ederim biraz hantallığı var sma oyunlarda sıkıntısız ve ısınma sorunu yok Kesinlikle tavsiye ederim

  • İnce Hesap aracılığıyla, 06.10.2016
    Elime ulaştı

    Kargoda sıkıntı yoktu, kendi kutusunda sağlam bir şekilde normal zamanında ulaştı elime. Bir sıkıntı yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2016
    MSİ'ın fiyat performans ürünü

    Ürün fiyatı aralığındaki bütün bilgisayarlardan iyi tavsiye ederim.Siz siz olun MSİ kullanmadan bilgisayar kullandım demeyin :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2016
    Fiyatına Göre Uygun

    Ürünü 15 güne yakındır kullanıyorum. Donanım performansı beklendiği gibi. Oyunlarda turbo fanı çalıştırdığım zaman 70 dereceyi geçtiğini görmedim. Ancak malzeme kalitesi pek iyi değil parmak izleri belli oluyor. Ayrıca SSD de olmaması ayrı bir dezavantaj.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2016
    Pcyi alin

    Super bir pc almanızı tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2016
    F/P ürünü

    10.06.2016 tarihinde teslim aldigim bu laptop tam bir f/p urunudur. Ozellikleri 10 numara. Memnuniytimin bozulmayacagina inaniyorum. İsinma problemi sifir. Her oyunu acar. Herkese tavsiye ediyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 01.05.2016
    BU FİYATA KAÇMAZ

    Bilgisayarı alalı 1 hafta oldu gerçekten çok memnunum full hd olması işlemcisi ve rami harika..İnce hesap a teşekkürler güvenli hızlı bir site her yönüyle..bilgisayarın ssd portu normal ssd portu değil m2 port mssd olduğunu (okuma hızı normale göre 2kat hızlı) hatırlatmakta fayda var..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI GL62 6QD-079XTR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI GL62 6QD-079XTR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat