MSI Apache Pro GE62 6QD-676TR Laptop - Notebook Yorumları

MSI Apache Pro GE62 6QD-676TR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.06.2016
    müthiş

    almışken iyi bir bilgisayar almak gerekiyor diyip almıştım ben. fiyatını hakkını bu kadar iyi verebilen bir bilgisayar daha düşünemiyorum gerçekten. hem tasarım olarak hem de performans olarak harika bir bilgisayar. ben gaming düşünenler için kesinlikle tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.06.2016
    sonunda istediğim gibi bir bilgisayar aldım

    o kadar araştırmanın sonunda istediğim özelliklerin üzerinde bir bilgisayar alabildiim. yanında gelen çantası çok güzel. bilgisayara diyecek bişey bulamıyorum zaten. o kadar şık ve o kadar yüksek performansa sahip ki sorunsuz bir bilgisayar kesinlikle. ben durumu olanların bakmasında fayda olduğunu düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2016
    Başarılı bir ürün

    ürün 2 gün içinde elimize ulaştı.çocuklar şuana kadar çok memnunlar.teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2016
    PERFORMANS VE FİYAT MÜKEMMEL

    ÖNCELİKLE HIZLI GÖNDERİM İÇİN HEPSİBURADAYA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ( 15:15 DE SİPARİŞ VERDİM 19:30 DA KARGOYA VERİLMİŞTİ. ) ÜRÜNÜ MOBİL UYGULAMALARDAN %10 İNDİRİMLİ ALARAK PİYASADAKİ EN UYGUN FİYATA ALDIM. YANINDA BİR LAPTOP ÇANTASI VE GAMİNG MAUSE CABASI. BU FİYATA BU DONANIMDAKİ BİR LAPTOP BULMASI BİRAZ ZOR. YAKLAŞIK 1 AY BOYUNCA ARAŞTIRDIM VE BEKLEDİM. NİHAYET İSTEDİĞİM ÖZELLİKLERİN ÜSTÜNDE BİR LAPTOP ALDIM. HERKESE TAVSİYE EDERİM.KARGOLAMA VE PAKETLEMEDE ÇOK İYİYDİ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    Güzel

    Ürün oldukça başarılı ve kaliteli. Kasma ısınma görmedim şu ana kadar. İki haftadır kullanıyorum. Tavsiyemdir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Apache Pro GE62 6QD-676TR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Apache Pro GE62 6QD-676TR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat