MSI PX60 6QE-293TR Laptop - Notebook Yorumları

MSI PX60 6QE-293TR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.05.2017
    takılmıyor

    1 haftadır kullanıyorum ve kullandığım programlarda oynadığım oyunlarda ne bir takılma ne de aşırı ısınma sorunlarıyla karşılaştım. özellikle photoshop ve dreamweaver aynı anda açıkken altta bir sürü sekmeli chrome açıkken hiç sorun olmadı. arada sırada sadece fan hızlanıyor o kadar da olsun. tasarımı da ayrıca sade ve şık olduğu için ben çok beğendim. tavsiye ederim alacaklara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2017
    İyi

    Şarj dışında herşeyi iyi. Güç tasarrufu modunda çalışsa bile şarjı biraz kısa gidiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Gayet Başarılı

    Ürünü HB'nın KDV indirimi yaptığında oldukça indirimli bir fiyata aldım ve oldukça memnunum. Uzun kullanım değerlendirmeme göre, kullandığım programlar ve oyunlarda hiç bir takılma ve aşırı ısınma gibi problemlerle karşılaşmadım. Aynı anda Photoshop, After effect, Edius gibi programlar açıkken bile hiç bir kasılma olmadı. Hatta render alırken GTA5 oynadığım bile oldu :) Ama böyle durumlarda fan sesi biraz rahatsız edebilir, kulaklık kullanıyorsanız bir sorun teşkil etmez tabi. TRUE COLOR oldukça başarılı Designer mode iyi sayılır aynı anda birden fazla monitör kullanıyorsanız renk farkı açık bir şekilde anlaşılıyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.09.2016
    iş için daha kullanışlı

    ben iş ortamında kullanmak için aldım diğer modelleri renkli renkliydi sanırım oyun bilgisayarı olarak tasarlanmışlardı. hem bu modelini daha rahat taşıyabiliyorum. ben şimdilikl memnunum performansından.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.09.2016

    ben iş ortamında kullanmak için aldım diğer modelleri renkli renkliydi sanırım oyun bilgisayarı olarak tasarlanmışlardı. hem bu modelini daha rahat taşıyabiliyorum. ben şimdilikl memnunum performansından.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    zarif ve guclu

    yakin fiyatta ve ayni donanima sahip diger modeller oyun laptopu olarak tasarlandigi icin cok renkliler. bu yuzden is ortaminda kullanmak mumkun olmuyor. bu laptop 2.1 kg agirligiyla hem bayanlarin kolayca tasiyabilecegi hem de is yeri gibi ciddi ortamlarda rahatca kullanabilecegi bir tasarima sahip.

  • NI1 aracılığıyla, 11.04.2016
    Basarılı

    Evet,zaten arastırarak almıs idim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.02.2016
    fiyat performans ürünü

    Ürün fiyat performans açısından oldukça iyi bir ürün grafikerlere tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI PX60 6QE-293TR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI PX60 6QE-293TR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat