MSI GE72 Apache Pro 6QF-052XTR Laptop - Notebook Yorumları

MSI GE72 Apache Pro 6QF-052XTR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2016
    Beş Yıldız

    Ürün, gerçekten güzel. Kardeşim için almıştım ama ürünü görmem dahi kendim için almak istememe neden oldu. Masaüstü bilgisayarı yeni toplamış olmam bu isteğin gerçekleşmemesini sağladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2016
    Güzel Laptop

    Ben cihazı alalı 2 gün oldu sipariş ardından Konyaya ulaşması 2 gün sürdü. Cihaza gelince ben yazılım sistem eğitimleri vermek amaçlı kullanıyorum. Ayrıca video render işlemleri yapıyorum. Daha önce kullandığım laptop i7 2670qm 16 gb DDR3 256 SSD özelliklerine sahipti ve render yaparken başka bir iş yapmak oldukça sıkıntılıydı. şu anda 4 saatlik bir eğitim videosunu render ederken rahatlıkla başka işlerde yapabiliyorum (VS 2015 update 3 ile yoğun bi projenin debug işlemlerinde denedim). İşlemci HDD ve RAM ve grafik kartı gayet iyi. Benim gördüğüm tek sorun VGA portu yok ama zaten artık bir çok yerde HDMI Monitörler kullanılıyor. Ayrıca klavye dokunma hissi vs. çok iyi tek sorunum oyuncular için tasarlandığından windows tuşunun sol tarafta olması.Ayrıca noktalı virgül enter tuşunun üzerinde. Home ve end tuşları için fn yi de kullanmak gerekiyor. Tabi şundan da bahsetmek isterim ki tuş takımı kendi yazılımı ile programlanabiliyor. Hatta alt aydınlatma bile programlanabiliyor. Fiyat performans konusunda baya araştırma yaptım yorumu yazdığım tarihlerde bana en iyi görünen buydu ve memnunum. Isınma sorunu yok. Kronik problem yok. Malzeme kalitesi çok iyi. Alacak olanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2016
    CYBER-WARRİOR = AKINCILAR

    Kardeşim özellikler mükemmel ama pahalı sanki

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2016
    mükemmel

    arkadaşlar mükemmel ben aldım kullanıyorum. windows kurulu deil haberiniz olsun siz kurmasını bilen biriyseniz sorun yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2016
    Mükemmel

    Arkadaşlar merak edenler için açıklayayım. Sipariş edilen ürün aynen geliyor ve kutu içeriğini merak edenler için; Ürünün içinden 17 inç bir çanta ve msi oyuncu faresi çıkıyor. Teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2016
    PERFECT

    Harika bir bilgisayar tam bir canavar . fiyatına göre çok uygun tavsiye ederim

  • İnce Hesap aracılığıyla, 17.04.2016
    harika bilgisayar

    msi tasarım olarak gerçekten çok güçlüymüş ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. arkadaşımın tavsiyesinden sonra mağazada da görme imkanı olunca klavyesine dokunduğumda almam lazım sanırım diye düşündüm. çok güzel performansı da. biraz pahalı fakat araştırdığımda yine en uygun burda buldum ben.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI GE72 Apache Pro 6QF-052XTR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI GE72 Apache Pro 6QF-052XTR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat