HP Pavilion 250 G4 M9S72EA Laptop - Notebook Yorumları

HP Pavilion 250 G4 M9S72EA Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2016
    iletişim mükemmel

    arayıp bilgilendirmeleri ve ellerinde seçtiğim modelden kalmadığını söyleyip aynı fiyata bir üst modeli göndermeleri tercih sıramı ilk sıraya taşıdılar teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2016
    wifi için

    wifi sıkıntısı olanlar windows update den yada drıver booster indirip kurun sürücüleri güncelleyin sıkıntısı kalmayacaktır

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2016
    Fiyat Performans Görünüm 3 lüsü için mükemmel

    sırf burdaki wifi problemi var diyenlere inat buraya yazmak istedim cihazlarda wifi problemi yok kurun windowsu hp nin support asistans yardımından wifinin güncel driverini indirin calısıyormu görün tabi kendini esnaf sanan bilgisayarcılardan uzak durun bir malın adı çıkmasın hiç bilmeyenler cihazı data kablosu yöntemiyle internete bağlayın arayın hp müşteri hizmetlerini mükemmel bir hizmet uzaktan bağlantı ile sorun çözülsün pc nin yüklü driverlerinin broadcom dirverinin üzerinde çalısıp sürücüyü engellemesi tüm sorun bu yükleyin yeni sürümü süper sonuç cihaz süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2016
    wifi

    bilgisayar elime kısa bir süre önce geçti. gerçekten fiyatına göre güzel bir alet. fakat ciddi anlamda wifi problemi var. internete bağlaanamıyorum ve biraz yavaş..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2016
    Hp Müşteri Hizmetleri

    internet tarayıcısından bir kaç sekme açınca işlemci %100 çalışıyor ve bilgisayar yavaşlıyor. ben 10 senelik bilgisayarda bile 30 a yakın sekme açardım ve hepsinde işlem yapardım. işlemci fanı deli gibi çalışırdı fakat hiç yavaşlamazdı. bu bilgisayarda 3, 4 adet yeni sekme açınca bilgisayarda işlem yapmak işkence oluyordu. geçenlerde hp sitesine durumumu bildirdim geri dönüş yaptılar. uzaktan bağlantı yaptılar. uğraştılar çözemediler. teknik servise yönlendirdiler. kargo kapıma geldi teslim aldı. umarım yapılırda geri gelir. hp nin müşteri memnuniyeti 10 numara 5 yıldız. tebrik ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2016
    Fevkalade

    Makina gayet muazzam. kalite gayet tatminkar. piyasada daha düşük sistem özellikleri sahip notebook ların fiyatları daha yüksek. Bu bilgisayarın bu donanımına göre fiyatı çok makul. Makina malesef windows isletim sistemi kurulmadan boş feedos vaziyetinde bize geliyor. Eğer benim gibi acemiyseniz kurmakda zorlanırsınız. içinde kurulum cd si falan yok. ben ultimade 64 bit kurdum ve gayet başarılı. hard disk alanı yeterince geniş. Bazı donanımları tanımada sıkıntı yaşatıyor. yada ben ayarlayamadım.

  • NI1 aracılığıyla, 06.06.2016
    kalite

    fiyata göre gayet güzel performansı çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2016
    Greatt :)

    Günlük kullanım için harika. ben sadece nette takılıp ödev ve projeler için yeterli olacak birşey arıyordum. Bu alet fazlasıyla karşılıyor bu istekleri 4 gb ram ve windows sekiz üstü win 8 win 8.1 win 10 ile gayet iyi ve hızlı. eğer ben oyun falan oynamıyorum film izlerim dizi izlerim nette takılırım diyorsan bu sana yeterde artar :) Ses yönünden de güzel. klavye yumuşak çok iyi yazı yazma deneyimi sunuyor bunun yanında full siyah oda güzel. son olarak alacak olanlar içinden driver lar cıkmıo ağ sürücülerini bilgisayar gelmeden önce bi flasha felan atın sonra geri kalan sürücüleri hp nin kendi sitesinden indirirsiniz tavsiye olarak. daha ilk haftası eğer ilerde problem yaşarsamda yazarım bana hayırlı olsun :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2016
    Tek Kelimeyle EFSANE:)

    Ürün 2 gün içinde elime ulaştı. HP NoteBook a windows 10 kurdum. Windows 10 çoğu donanımın sürücülerini tanıdı. Ardından HP Support Assistant programını yükledim. cihazı baştan aşağı tarayıp eksik sürücüleri ve güncellenmesi gereken sürücüleri kurdu. Yani harika ve kararlı bir notebookum oldu. Ardından ofis yazılımı olarak Office 2016 ı yükledim. Office 2016 en az 2 gb ram gerektirir. Office 2016 ı yı da güzel ve hızlı bir şekilde çalıştırdı. Cihazın açtıktan sonra masaüstü ekranını tüm alt programları çalıştırıp hazırlaması 1 dakika 18 saniye sürüyor. bende başka marka i5 işlemcili dizüstü pc var ondan daha hızlı başlıyor ve kararlı çalışıyor. Cihaz donanım olarak HP nin iş serisi yüksek kalite notebook larında kullandığı yansımasız bir ekrana sahip. Gün ışığında rahat bir çalışma sağlıyor. Cihaz ince bir yapıya sahip ancak beni şaşırtan 3 hücreli bataryanın 5 saate yakın kullanım sağlaması. HP AC control power utility sayesinde cihazınız sürekli şarjda kalsa da batarya zarar görmüyor. Cihazın wi fi modülü de broadcom var. Bilenler bilir broadcom güçlü bir wi fi modüldür. Ses olarak kaliteli ve tatminkar hoparlörleri bulunmaktadır. Cihazın soğuması için alması gereken fan havasını klavyedeki boşluklardan aldığı için koltuk yatak kanepe gibi tüm zeminlerde rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki cihaz hiç ısınmıyor. Cihazın çalışması da oldukça sessiz. fan ve hard disk sesi yok. Cihazı kimler almalı derseniz. yüksek ekran kartı gerektirecek oyun kullanıcılar hariç herkes almalıdır. HP nin Müşteri Memnuniyetini bildiğim için bu cihazı aldım. Yakın Çevremdeki 18 inci HP miz oldu. Ürün HP Türkiye tarafında iki yıl garantilidir. Zaten Hepsi Burada bu konulara dikkat etmektedir. soru ve sorunlarda 444 03 07 Hp Türkiye yi arayabilirsiniz. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    çok kaliteli cihaz

    hp çok güzel bir notebook yapmış, içinde 4gb RAM var, bu çok önemli. oyun gibi boş işlerle alakası olmayanlar için çok hızlı ve seri cihaz. Windows 10 çok seri çalışıyor. wi-fi problemi çekenler, hp resmi sitesinden hp support asisstant programını indirsinler. bu program cihazdaki driver ları kendisi otomatik tarayıp guncelliyor. wi-fi driveri da guncelliyor ve sorun ortadan kalkıyor. Windows 10 un kendi yüklediği driver sorunlu. dediğim gibi yapın, sorun kalmıyor. pil de çok iyi ve uzun sure gidiyor. alanlara hayırlı olsun. 10 numara cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2016
    Fiyatına göre iyi cihaz

    Ben wifi problemi yaşamadım. win 10 pro 64 yükledim, malzeme kalitesi güzel. internet ve ofis için ideal. Bu fiyata kaçmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    WİFİ

    Cihaz freedos olarak geldi windows 10 yükledim, malzeme kalitesi fiyata göre iyi. yalnız broadcom marka wifi bağdaştırıcılardan genel bir memnuniyetsizlik söz konusu. ben bunu aldıktan sonra araştırdım şuan bilgisayar 2 metreden çekmiyor. 1 metreden ancak çekiyor. wifi den bahsediyorum. servise göndereceğim o sorun hallolursa kullanılabilir. fazla bişey beklemeyin. internet için uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP Pavilion 250 G4 M9S72EA Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP Pavilion 250 G4 M9S72EA Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat