HP 250 G4 P5T03EA Laptop - Notebook Yorumları

HP 250 G4 P5T03EA Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2016
    hızlı kargo teşekkürler

    hızlı kargo teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2016
    F/P

    Fiyatına göre gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2016
    fiyat/perfomans

    annemle babam kullansın diye hediye ettim, kullanmadığım 120 gblik ssd yi taktım ve cihaz windows 10 ile uçuyor. fiyat peformans olarak şu sıralarda en ideal laptop bu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2016
    Oyun disinda her isinizi gorur

    Is ve kisisel kullanim icin gayet yeterli, cok memnun kaldik. Bu fiyata satilabilmesi icin FreeDOS geliyor yoksa lisans parasi binecekti uzerine. Zaten ozellikler bolumunde bu bilgi var alacak arkadaslar buna dikkat ederek alırlarsa sonra surpriz yasamazlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2016
    Sıkıntı

    Bilgisayar bugün gecti elime ama açılmıyo aradım windows yüklü degil dediler cd felanda yok.yani gidecez bilgisayarcıya yükletecekmişiz.pişman oldum en güzeli görerek almak.bilginize

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2016
    Acayip guzel

    Okadar guzelki artik arkadasim gibi bir bilgisayar fiyat da biraz iyi yani super

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2016
    ofis için ideal değil

    Ofis ortamında kulanmak için alıyorsanız biraz sıkıntı yaşayabiilirsiniz. win10 wireless driveında bazı makinalarda sıkıntı yaşanıyor. Maknaya ram takmak isterseniz komple açmanız gerekiyor buda makinanın garanti sorununu yanında getiriyor. İçindeki hdd 5400 rpm çok sesli ve yavaş çalışıyor. alacağımız ssd sizi kurtarabilir. Office proogramlarını sürekli olarak kullanıyorasanız yüklü boyutta excel kullanamıyorasunuz. Outllokda yine yüklü geönderimlerinizde sorun yaşayabiliyorsunuz. Tabi tüm bunların yanında ne kadar ekmek o kadar köfte misali.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2016
    Harika

    Tek kelimeyle öğretmen bilgisayarı,görünüşü .ok şık internete girmek ,film izlemek,ve office programı kullanmak için çok ideal,oyun oynamak isteyenler yanlış bilgisayara bakıyorlar, ama bu bilgisayar günlük tüm işlerinizi harika bi şekilde görür.Mağazaya ve hepsiburadaya çok teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2016
    iyi iş görüyor..

    iş ve ofis için fiyatına göre çok iyi bi ürün.iyi iş görüyo.orta derece oyunlarıda kasmadan açıyor.kalitelide bi ürün.fiyatına göre daha iyisi bulunmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2016
    Ortalama bir dizüstü

    İnternete gireyim, film, oyun muzik indireyim, ofis icin kullanayım derseniz sorun yok. Daha fazlası zor. Fiyatı iyi hakkını verir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2016
    yeterince hızlı

    ben ve eşim öğretmeniz internete girmek ve okul dökümanları hazırlamak için aldık. windows 10 yükledim gayet çabuk açılıyor internete giriş hızlı, tasarım güzel tek sıkıntısı parmak izi kalıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 250 G4 P5T03EA Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 250 G4 P5T03EA Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat