HP 250 G4 N0Z69EA Laptop - Notebook Yorumları

HP 250 G4 N0Z69EA Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2016
    Alacaklar okusun

    Hp bir dünya devi cihazın özellikleri fiyatına göre iyi yanlız çok bariz hp malzemeden kaçmış. ekran kalitesi ve malzemeside iyileştiseydi çok ses getirebilirdi ama yinede güzel cihaz. normalde ısınma olur hp lerde bu sorunu çözmüşler .pili inanılmaz şekilde gidiyor. dış görünüşüde hoş tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2016
    fena değil

    Öğretmen eşim için almıştım. Sadece word'de yazı yazıp döküman çıkarsın diye. Bir de internette ilgili araştırmaları yapması için. Yüksek performans aldığım söylenemez ama bu fiyata normal kullancılar için ideal.

  • NI1 aracılığıyla, 03.11.2016
    Super hızlı teslimat.

    Siparişin üzerinden 24 saat geçmeden ürün teslim edildi. Süper hızlı teslimat için Mağazaya ve kargoya teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2016
    Ürün güzel fakat içinden kurulum cd.si çıkmadı

    Ürünün içinden orijinal windows 10 cd si çıkmadı neden?

  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2016
    Yeterli düzeyde bir ürün

    Ürün genel özellikleriyle incelendiğinde fiyat performans açısından yeterli düzeyde. Sanırım çift ekran kartı var ama açıklamalarında belirtilmemiş, bu da artı birşey sanırım. Ancak beğenmediğim tarafı, bilgisayara ram eklemek veya yükseltmek istediğinizde arka kapağın tamamen sökülmesi gerektiği, bu da garanti bozulmasına yol açar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2016
    hp g4 5005u

    Gayet hizli ram ve gereken takviyerlerle gayet 3 4 sene kullanacaginiz laptop olur isinma problemini cozmus hp ilerde kullanima bagli nolur bilemem tercihiniz olabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2016
    Oldukça başarılı

    Oldukça başarılı fiyat performans olarak mütiş herkese tavsiye ediyorum günlük ihtiyaclarınızı çok rahat karşılar herkese tavsiye ediyorum sarj konusundada cok başarılı asagı yukarı 5 saat götürüyor işinizi gorecektir

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2016
    gayet iyi

    kardeşime aldım. özellikle harici ekran kartı olması hoşuma gitti. normal kullanımda kasma olmayacağını düşünüyorum. ayrıca windows 10 olarak geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2016
    Çelişkiye Düşmeden Alın

    Merhabalar, Ürün hızlı bir şekilde ulaştı.Mümkün oldukça programlar ve oyunlarla bilgisayarı zorlamak için elimden gelen her şeyi yaptım.Gayet performanslı çelişkide kalmayın fiyatına göre gerçekten iyi olduğunu kendimde gördüm.Diğer yorumdaki düşüncelerde aynen katılıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2016
    Kullanımı güzel

    Kullanımı güzel ama dış tasarımında biraz ucuza kaçılmış yinede alınmasınj tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2016
    Düşünmeden alın

    Bir önceki nesil bilgisayarım yerine aldım. Kampanyayla epey uyguna geldi. Alacak olanlar 8 GB ram takviyesi yaparlarsa 12 GB olunca cihaz adeta kanatlanıyor. Fiyatlar düşüncede 512 lik bir SSD ile 3-4 sene gidecek bir makinanız olur. Bu arada yazı yazmayı sevenler için bir de not, klavyesi mekanik klavye hissi veriyor ve yazı yazmak çok keyifli. 2002 yılından beridir sadık bir müşterisi olarak hızlı teslimat ve müşteri yanlısı tutumlarından dolayı hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    süper

    hiçbir problem yaşamadım. Hem ürün hem kargo, hem de hepsiburada sorunsuzdu.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 15.03.2016
    güzel bir hediye oldu

    iş yerinde kullandığım için biliyorum özelliklerini ben. çocuklarım için satın aldım ben bu bilgisayarı. oynadıkları oyunlar için yeterli oluyor kullanımı. pil süresi iyi ve hız bakımından yeterli bir bilgisayar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2016
    orta halli

    özellikler olarak iyi ancak malzeme kalitesi açsından daha iyi olabilirdi

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.02.2016
    orta seviye bir bilgisayar

    genel bir kullanım için yeterli geliyordu çoğu insana danıştığımda bilgisayar.ben de bu nedenle aldım fakat benim için biraz orta düzey kaldı. düşük voltajda çalışan işlemci ve bilgisayarın fanının çıkarttığı ses biraz rahatsız ediyor beni bu bilgisayarda. sanırım değiştircem bu ay sonu.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.01.2016
    daha uygun

    bilgisayar benim için yeterli kesinlikle. daha önce mağazalarda görme ve deneme şansım olmuştu biliyorum bu yüzden rahatlığını falan. alıp kullandıktan sonra da doğru bir karar verdiğimi gördüm. mağazlarda daha pahalıya almak yerine buradan daha uygun fiyata alabildiğim için daha mutlu oldum. word ve exceli fazla kullanan birisi olarak benim için hem fiyat hem de kullanım bakımından uygun bir bilgisayar. görüntü kalitesi fena değil ayrıca.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.12.2015

    biraz orta düzey bir bilgisayar olmasına rağmen bence sadece iş için çok yeterli. pil süresi yetiyor bana ve klavyesinin kullanımı rahat. sessiz çalışması artısı. sadece biraz fazla ısınıyor diyebilirim. tozlanmamasına özen gösteriyorum ben bu yüzden kullanırken.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.11.2015
    çizgileri güzel

    tasarımını ben çok beğendim özellikle. hp nin kendine has bir duruşu var. çizgileri çok hoşuma gidiyor. notebookun klavyesi çok rahat. uzun saatlerimi başında geçirsem bile yazmaktan yorulmuyorum pek. ekranının parlaklığı ve canlılığı çok hoş oluyor çalışırken. bakmadan geçmesin alacaklar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 250 G4 N0Z69EA Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 250 G4 N0Z69EA Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat