Sony Xperia XA1 Ultra 32 GB 6.0 İnç 23 MP Akıllı Cep Telefonu Pembe Yorumları

Sony Xperia XA1 Ultra 32 GB 6.0 İnç 23 MP Akıllı Cep Telefonu Pembe yorum ve tavsiyeleri

(361 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    beğendim

    2017 Aralık ayında aldım ve halen sağlam. Donma kasma pek olmuyor hafızası Full olunca kasıyor bir tek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sony

    Klasik Sony MULKEMMEL. Ürün beklediğim kalitede geldi,hızlı kargo. Telefon ekrani tatmin edici oyun ve filmlerde gayet eğlenceli geçiyor. Tüm güncellemeleri yaptıktan sonra telefon açılıyor resmen. Müzik dinlemek de çok zevkli kısaca bu fiyata bu ürün kaçmaz, sony neden turkiyeden çekilme kararı aldı bilmiyorum ama iPhone falan boş iş Sony Xperia tek benim için. Satıcıyada çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Güzel bir ürün; ancak güncellemesi uzun sürüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    şarjı 2 gün yetiyor

    donanımlarından da anlaşılacağı gibi hızlı bir telefon. Hiç kasma yaşamıyorsunuz. Benim en beğendiğim özelliği ise 2 gün şarjı gidiyor. Ve normal kullandığım halde (sadece 4.5 g yerine 3 g ayarladım) 2 günde bir şarj ediyorum. Önceden lg kullanırdım ve gün içinde şarj etmek zorunda kalırdım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok çok iyi...

    Süper telefon, Sony yılların teknoloji devidir, yeni yetmeler pek bilmez... Olumsuz yazılan hiç bir yazıya kulak asmayın, 3. sony telefonum, kesinlikle tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Merhaba arkadaşlar telefonu 5 gündür kullanıyorum hepsiburadadan aldım öncelikle 2 gün içinde geldi sağlam ve güzel paketlenmişti. Kutudan hızlı şarj aleti ile beraber geliyor. Öncelikle ilk açtığımda 3/4 saat güncelleme yaptım güncellemeler peş peşe geldi sonuncu güncellemede android 8 geldi bu çok güzel oldu oldu. Bataryası gerçekten baya iyi bu kadarını beklemiyordum. Kamerası gün ışığında gerçekten mükemmel diyebilirim. 2 kameranında açısı gerçekten geniş. Performans açısındanda hiç donmadı kasılmadı akıcı bir arayüze sahip. Pubg oynayan biri olarak hiç kasıldığını görmedim oyunda çok akıcı çalışıyor ve asla ısınmıyor telefon. Fiyatına göre gerçekten mükemmel sakına tereddüt etmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HENÜZ ALMADIYSANIZ BANA DUA EDERSİNİZ

    Estetik ve şarj süresi olarak burada yazılan yorumlara tek bir lafım yok , ANCAK kullanım ve performans olarak benim gibi düşük beklentisi olan birisini bile tatmin etmedi maalesef.Telefonun en büyük sıkıntısı ki burada bir çok arkadaş değinmiş kelimenin tam anlamıyla kronikleşmiş ekran hassasiyeti yani dokunmatik ekran bir telefonun en önemli aracı olarak gördüğümüz ,dokunduğumuz ekran bir süre sonra dokunuşlarınız tepki vermiyor.Servis yolunu tutuyorsunuz..Diğer bir problem ise ekran hassasiyetinde problem olmasa bile kenar camları kavisli olduğu için klavyede yer alan karakterlerin, ekrana doğru yansıması için inanılmaz bir efor sarfediyorsunuz. Alanlara geçmiş , almayı düşünenlerin kulaklarına küpe olsun..1 yıl kullanıp ta bu kronik problemlerle karşılaşmadıyasınız az daha sabredin...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Xa1 ultra

    Paketleme harici Hersey guzeldi telefon fiyatina gore gayet iyi tesekkurler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok iyi teşekkürler hepsi burada ailesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    iki oğlum da aynı telefonu kullanıyor.Hem telefondan hemde hepsi buradadan çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    asla alinmaz

    Tel acilmis halde geldi ve cok donma yapiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    teşekkürler çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Harika çünkü oyun oynarken veya film izlerken çok iyi oluyor ama taşıma sıkıntısı var. ama koreliler bu işi biliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vasat

    Note serisi gibi ekranı büyük fakat fiyatı daha düşük performanslı bir telefon arıyordum. Büyük ekranı ve Type C özelliği her ne kadar bir avantaj olsada, kamerası 23 MP olmasına rağmen vasat seviyede. Belli bir zaman geçtikten sonra telefon ara sıra kilitlenmeye, kasmaya ve yanıt vermemeye başlıyor. Yanlışlıkla düşürecek olursanız köşeleri bile soyulabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara

    normal kullanımda şarjı 4 gün gidiyor.2500 tl ye aldığım laptop tan daha hızlı çalışıyor daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Ürünü bir aydır kullanıyorum gayet güzel.Bataryası da denildiği gibi yetersiz değil aklınız kalmasın.Satıcı firma ürünün yanında birde koruyucu ekran camı göndermiş hediye olarak ayrıca tşk.ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Şimdilik sıkıntı yok, memnunuz. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    cok basarili. ekran super. prb yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Teşekkür ederim Hepsiburada dan yaptığım alışverişler müşteri korumalı garantili olduğu için çok huzurlu oluyorum selamlar Erdoğan Başoğlu

  • HepsiB. aracılığıyla
    OMG

    orta segmentli bir telefon için çok ideal kesinlikle öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony Xperia XA1 Ultra 32 GB 6.0 İnç 23 MP Akıllı Cep Telefonu Pembe kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony Xperia XA1 Ultra 32 GB 6.0 İnç 23 MP Akıllı Cep Telefonu Pembe yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat