Acer VN7-792G NX-G6TEY-002 Laptop - Notebook Yorumları

Acer VN7-792G NX-G6TEY-002 Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 23.11.2017
    pahlaı

    4 gb 960m ekran kartına 3900 vermektense 100 daha koyar 1050 yada 300 400 daha koyup 1050ti alabilirsiniz geri kalan özellikleri güzel ekran kartı dışında bu parayı hakediyor

  • Media Markt aracılığıyla, 24.10.2017
    Merak

    Avantajlar : Merak
    SİZCE ALINMALI MI GTA 5 KALDIRIR MI CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

  • Media Markt aracılığıyla, 07.10.2017
    Ssd

    Avantajlar : Ssd olmadığı halde gayet hızlı
    Dezavantajlar : Lekeleri cok belli ediyor
    Bu ürünü aldım gayet guzel leke tutması haricinde. Fakat ssd nasıl takılır ve ne tür ssd lazım araştırmama ragmen bi sonuç alamadım .

  • Media Markt aracılığıyla, 24.07.2017
    Almayı düşünüyorum indirim bekliyorum

    Mediamarkt an güzel bi indirim alsak

  • Media Markt aracılığıyla, 20.07.2017
    İndirim

    Avantajlar : Kaliteli ve hızlı bi cihaz
    Dezavantajlar : Pahalı
    Ürüne güzel bir indirim gelirse almak için takipteyim

  • Media Markt aracılığıyla, 20.06.2017
    Fiyat

    Avantajlar : Güzel
    Dezavantajlar : Fiyat
    Ürünü almayı düşünüyorum ama indirim bekliyoruz

  • Media Markt aracılığıyla, 09.06.2017
    büyük ekranlı laptoplar arasında f/p ürünü

    Avantajlar : fiyat , kalite , dizayn , ekran
    Dezavantajlar : kasanın arkası parmak izi tutuyor , touchpadin tıklama hissi kötü
    çalışmalarımda çok pencereli çalışmam gerekebiliyor. Bu nedenle büyük ekranlı bir laptop almak istedim. Lakin araştırdığımda büyük ekranlı laptopların daha çok oyuncu ürünlerinde yoğunlaştığını gördüm. Dolayısıyla bu laptopların fiyatları da donanımlarının gücü nispetinde diğer laptoplardan ayrışıyordu. Benim bütçem ise 3.500 civarında idi. Kız arkadaşıma 3-4 sene evvel aldığımız Acer notebooktan da hiç memnun değildim. Bu nedenle Acer ürünlerini pas geçip marka imajının bende daha yukarıda olduğu ürünlere yöneldim.

  • Media Markt aracılığıyla, 04.06.2017
    indirim

    bu ürünü almayı düşünüyorum mediamarkt firmasının bir indirim yapmasını bekliyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.05.2017
    Tekrar indirim gelsin

    Çok muhteşem bir bilgisayar eğer karne indirimine girerse hemen alacağım İnşallah girer

  • Media Markt aracılığıyla, 14.11.2016
    şaka makinası

    Avantajlar : bu makinada herşey avantaj
    Dezavantajlar : ram 16 olabilirdi - Kolay leke oluyo ama kaliteli
    Acerden dilim çok yanmıştı birdaha hayatta dedim ama çok çok uzun araştırmalar ve ucu açık bütçem ile araştırdığımda her makinanın forumlarında sorunlarını okudum ancak asla dediğim bu acer markasının bu modelinde en ufak olumsuzluk yoktu korka korka aldım MediaMarkt'dan 1.5 hafta oldu böyle bir performans olmamaz eski acerden çektiklerimi unuttum gerçekten herkese öneririm söyleyebileceğim açığı gerçekten yok herşey cidden kaliteli mutlaka gidin ve bu makinayı bizzat görerek inceleyin korkmadan alın Acer bu sefer gerçekten yapmış dedirttiler

  • Media Markt aracılığıyla, 06.05.2016
    Aradığım notebook

    Avantajlar : Büyük ekran , DDR4 RAM , GTX 960M Ekran kartı , SSD , HQ İşlemci , FHD Ekran , Işıklandırmalı klavye , Şık Tasarım
    Özellik olarak çok çok iyi.i5 olmasına rağmen U model i7'lerden daha iyi.Fiyat olarak tekrar indirime girerse alabilirim.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.05.2016
    Aradığım notebook

    Avantajlar : Büyük ekran,DDR4 RAM,GTX 960M Ekran kartı,SSD,HQ İşlemci,FHD Ekran,Işıklandırmalı klavye,Şık Tasarım
    Özellik olarak çok çok iyi.i5 olmasına rağmen U model i7'lerden daha iyi.Fiyat olarak tekrar indirime girerse alabilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2016
    Acer VN7-792G

    Henüz çok yeni almış olmama rağmen yoğun olarak PC kullanan ileri seviyede ve uzun seneler boyunca kullanıcı olarak ürünü değerlendirirken en az ürün kadar sağlayıcı ve satışı yapan firma ile beraberinde kullanıcıya getiren yurtiçi kargo yu da içeren bir değerlendirmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Hepsinin bir bütünlük oluşturup müşterisine verdiği hizmet tabiki çok önemli. Burada Acer VN7-792G Intel Core i5 6300HQ 2.3GHz/3.2GHz 8GB 1TB+8GB SSD 17.3 için açıklama yapacağım. Bugüne kadar birebir mağazadan notebook, PC vb cihazları aldığım için internet kanalıyla satın almakta ilk önce biraz çekindim ve elime sağlıklı bir şekilde geçmesinden endişelendim. Ancak yıllardır hepsiburadacom dan yapmış olduğum alışverişler ve kalitesinin bir birikimi sonucu tüm cesaretimi kullanarak ısmarladım. Bununla birlikte Yurtiçi kargo nun da daha önce bazı işlerimi yapmış olması ve onun da göstermiş olduğu titizlikle alışveriş butonuna bastım. Tam da umut ettiğim gibi oldu. Yoğun kullanım ş 17 inch alışkanlığı ve kalite tutkum nedeniyle gerek burada gerekse diğer alışveriş siteleri ayrıca sektördeki mağazaları tek tek gidip yerinde inceledim. Fiyat olarak ve kalite performans olarak çok müthiş bir cihaz Acer ın konfigrasyonu gerçekten fazlasıyl bunu a hakkını veriyor. ısınma neredeyse yok. çok sessiz .fan sonuna kadar hızlanırsa ki buna Acer quick access programıyla izin verebiliyorsunuz..Bir sivrisinek vızıltısı kadar ses çıkarıuor .ekran ve ses çok çok iyi. Dolby audio ile film music vs dahada mükemmelleşiyor Kaçırılmaz fırsat .Bu seçenek ve fiyatlardaki alış nedenimde en büyük pay hepsiburada satışlarında markaların orjinal konfigürasyonun üst seviyesini kullanması.Rakiplerindeki fiyata göre biraz üstünde olması aslında konfigürasyonları karşılaştırınca oldukça iyi.Her ne kadar kendi taşımalı kutusu olsada yurtiçinin bunu da kendi korumalı bir koli içine koymasını beklerdim. Ancak yinede orjinal taşıma ambalajında deformasyonsuz geldi.Tüm emeği olanlara teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer VN7-792G NX-G6TEY-002 Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer VN7-792G NX-G6TEY-002 Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat