Acer SW3-013-10AK Laptop - Notebook Yorumları

Acer SW3-013-10AK Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2016
    Dört Yıldız

    BEKLENTİLERİN ÜSTÜNDE ....

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2016
    Fiyat-Performans

    Fiyata göre iyi düzeyde performans. Bu fiyat düzeyinde beklentiyi yüksek tutmak ne kadar doğru tartışılır. Tablet şeklinde windows kullanmanın deneyim kalitesi yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2016
    Dört Yıldız

    Beyaz renk geldi, Hızlı kargolama için teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2016
    Tam aradığım Tablet + Bilgisayar

    Hızı ve dokunmatiği güzel ve eğlenceli. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2016
    hafıza arttırma

    win 10 da arama cubuğuna disk temizleme yazın ve çalıştırın. tarama yapacaktır. taramadan sonra allta sistem dosyalarını temizle yazar tıklayın. taramadan sonra çıkan menude kutucukları işaretleyip temizle deyin 6-7 gb daha yer kazanırsınız.. bende şuan 11 gb boş

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2016
    32 gb yetersiz.

    32 GB hafıza var. SSD değil. Windows 10 yüklü iken 5 gb boş alan kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2016
    bence super

    bence super ben bayilik dizede oneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2016
    Ürün yorumu

    ürün çok hızlı, kullanışlı ve pratik. oyun harici tüm işlemleri çok rahat yapabiliyor. boşuna büyük dizüstü bilgisayar alınmasına gerek yok. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2016
    İşinizi görür, kiminize fazla kiminize az gelebilir

    Bilgisayar da yapabileceğiniz hemen hemen her şeyi yapabildiğiniz, ancak grafik performansı beklemeyeceğiniz bir ürün. Taşınabilirlik için birazcık ağır, yapabildiklerini göz önüne aldığınızda çok da önemli değil. Xbox market oyunlarını oynayabilmek bir avantaj. Office programları mobil versiyonu ile geliyor. Tek USB girişi elbette sıkıntı yaratıyor, Flash bellek kullanmak için mouseu çıkartmanız gerekiyor ya da bluetoth mouse kullanmanız gerekiyor. Klavye oldukça kaliteli, Wi-Fi bağlantısı HD yayınlar için biraz düşük (Android ile kıyaslandığında) Ancak size bilgisayar, eşinize tablet çocuğunuza oyun oynayacak bir cihaz arıyorsanız, çok iyi ile iyi arasında güzel bir cihaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer SW3-013-10AK Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer SW3-013-10AK Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat