Apple MacBook Air MJVE2TU-A Laptop - Notebook Yorumları

Apple MacBook Air MJVE2TU-A Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2016
    Cihaz Burdur !!!

    Yıllardır farklı marka ve modellerde laptop kullandım, ancak bu alet başka birşey. Ancak mümkünse 8 GB olanı alın, ama 4 GB da gayet tatminkar. Herşeyiyle bambaşka bir arayüz şarj girişi bile kendine has. Cihazınkullanmaya başlayınca elinizin altındakinin laptoptan farklı bir cihaz olduğunu anlıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2016
    Söylenecek her şey zaten söylenmiş...

    Evet ürün ile ilgili olarak söylenebilecek her şey zaten söylenmiş ama HepsiBurada'nın siparişi aynı günün akşamına yetiştirmesi gerçekten çok etkileyici. Aynı gün saat 19:00'da kapımız çalındı ve ürünümüz teslim edildi. Sırf bu bile buradan alışveriş yapmak için birsebep olabilir.

  • Teknosa aracılığıyla, 28.06.2016

    Windows gereksinimleri ile karıştırmayınız. Eşim bir yıldan beri kullanıyor ve çok memnun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2016
    Paranızı sonuna kadar hak ediyor

    Windows bilgisayarıma Hackintosh kurduğum ilk günden beri hep bir Mac almayı istemiştim. Öyle de oldu, üründe her bir detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. iPhone, iPad ve Apple Watch ile birlikte kullanırsanız alacağınız verim bi o kadar yükseliyor. Üründe ne bir ısınma ne de bir pil problemi var. Alın hiç tereddüt etmeden, keyfinize bakın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2016
    Harikaaa

    Tavsiye ederim hiçbir sorun yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2016
    Harika ürün hızlı teslimat

    Macbook pro kullanıyordum, daha hafif ve günlük kullanımda pil ömrünün daha uzun olması sebebiyle macbook air aldım. Tahminlerimi doğru çıkardı. Harika bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2016
    Apple Kalitesi

    Arkadaşlar ürünü eşime doğum günü hediyesi olarak aldım. Ürün gayet güzel, kargo da ürünün başına hasar gelir diye korkmayın, Apple gayet sağlam bir paket hazırlamış. Ama performans ürünü değil, günlük işlerinizi rahatça yapabilirsiniz. Libreoffice programlarını ile ofis programı satın almanıza gerek yok. İlk MAC kullanıcısı olmaktan da korkmayın, alışıyor insan. İndirimleri takip edin, hayırlı alışverişler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2016
    SÜPER

    Sıkıntısız alışveriş ,sıkıntısız kargo bilgisayar 10 numara gerçektende çok güzel bir bilgisayar parasını hak ediyor. Kasma,donma,ısınma yok süper hızlı ekranı retina olmasada çok başarılı benim için retina :D iyiki almışım tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2016
    En kaliteli tasarım ve müthiş performans

    Hafiflik , Tasarım , Uzun Pil Süresi (10 saat kadar) , Hızlı açılma ve kapanma, Çok stabil çalışma, asla ısınma yapmayan müthiş bi makina :) Biraz Mac e alışması sıkıntı olablir. İlla Windows isterseniz aynı anda hem mac i hem win 10 u da kurabilirsiniz. İyi ki almışım diyorum....

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2016
    oldukça başarılı

    20 yılı aşkındır windows kullanıyorum (hala da devam ediyorum mecburen) macintosha alışıp alışamayacağım konusunda şüphelerim vardı ama bir iki gün içinde alışabildim. kısayolların farklı olması, bazı tuşların yerinin farklı olması gibi sorunlar yaşasam da şu anda iki işletim sistemini de aynı anda sıkıntısız kullanabiliyorum. işletim sistemi oldukça oturmuş durumda. sizden habersiz gereksiz işlemler yapıp kafa kurcalamıyor. donma, kilitlenme gibi sorun ile karşılaşmadım. böylece içim rahat bir şekilde yazılarımı yazıp, işlemlerimi yapabiliyorum. macbook air inanılmaz hafif ve ince. tablet inceliğini yakalamış bir ultrabook. diğer marka ultrabooklarda belki daha ince daha hafifi olabilir yalnız unutmamak gerekiyor ki, neredeyse ultrabook ağırlığında kocaman adaptörleri ile birlikte geldiği için o kadar da hafif diyemeyiz. macbook airin şarj aleti eski model usb şarj aletlerinden birazcık büyük gibi. bir o kadar da hafif. alet çok çabuk şarj oluyor ve uzun süre de ısınma gürültü problemi olmadan şarjı ile kullanabiliyorsunuz. eksi yönlerine gelecek olursak, en azından micro ya da mini hdmi çıkışı konabilirmiş. usb çıkışı da sadece iki tane. eğer projektöre bağlayacaksanız vga portlu bir projektör ise onun için ayrı çıkış kablosu, hdmi çıkışlı ise ona göre ayrı çıkış kablosu almak zorundasınız. yani bir çok şey hep ekstradan satılıyor. ekran çözünürlüğü iyi ama retina değil. retina ekranlılar neredeyse iki katı fiyata satılıyor. bu da apple ın ucuz uçak sirketleri gibi her detayı fazlaca fiyatlandırma politikalarından kaynaklanıyor olsa gerek. genel olarak: office programları, internette gezinti, nette film dizi vs izleyen ve sürekli hareket eden biri iseniz kafanızı bulandırmadan buyurunuz. gerçekten harika bir bilgisayar. oyun oynarım, projektöre, lcd tvye bağlarım, autocadde render yaparken diğer bir pencerede spss analizi yapıp youtube da müzik dinlerim fantezileriniz var ise çok daha üst model macintoshlara yönelin ya da windowsa yönelin.

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2016

    Ürün çok güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2016
    süper canavar gibi

    düşünmeden alın derim hız tasarım şarj süresi cihaz hiç ısınmıyor sessiz film izlerken çok zevkli ekranı apple farkını belli ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2015
    Her zamanki Apple efsanesi

    Apple kalitesi her zamanki gibi ortada. Oyun oynamak için sistem almıyorsanız ve aman aman bir performans beklentiniz yoksa düşünmeden alın derim. Windows olmayışı bir handikap gibi gözükse de, 1 hafta gibi kısa bir sürede alışacağınızı söyleyebilirim. Uzun batarya süresi (yaklaşık 10 saat), malzeme kalitesi (alüminyum alaşımı metal kasa), ışıklı klavyesi (gece kullanımı için mükemmel bir deneyim), MacOSX işletim sistemi (Windowsa göre çok daha stabil), pasif soğutma sistemi (hiç fan yok, hiç ses yok), SSD disk (çok hızlı açılma süresi, yüksek hızlarda okuma ve yazma), ultra hafif donanım (1.5 kilogramdan daha az ağırlık) ve zarif tasarımıyla rakipsiz. 3D modelleme yapıp render almıyorsanız, oyun delisi de değilseniz cihaz beklentinizden fazlasını karşılacaktır. Yazılım anlamında da Windowstan çok daha stabil ve güvenli olduğunu söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2015
    harika

    Çok kısa sürede, sorunsuz teslim aldım. Fiyatı piyasaya göre çok uygun olduğu için buradan almayı tercih ettim, teslimat sırasında yaşanabilecek aksiliklerden biraz korkuyordum ama her şey sorunsuzdu. Macbook kalitesi tartışılmaz, kullanmaya alıştıktan sonra fark edeceksiniz. İnternet ve uygulama bazlı bir kullanıcıysanız ve günlük işleriniz için hem pratik hem şık hem performansı yüksek bir laptop arıyorsanız, macbook air tüm ihtiyaçlarınızı en az 3-4 yıl sorun çıkarmadan karşılayacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2015
    Kullanışlı laptop

    Çok beğendik çok hafif ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2015
    Çok şık ve hafif

    Bilgisayar 2015 serisi bir macbook air, 4 gb ram ve 128gb ssd ile geliyor. Retina ekran değil ama bu benim açımdan bir sorun teşkil etmiyordu. Açılışı ve kullanımı gayet hızlı olan bir bilgisayar. Fiyat olarak ise burası çok avantajlı geldi o yüzden burayı tercih ettim. Eğer bir bozulma veya kırılma olmazsa tahminimce 4 sene rahat kullanırım diye düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2015
    harika

    windows işkence bu kesin.macbook da istediğiniz her şeyi kolayca yapabilirsiniz bir web sayfasını dahi anında pdf dönüştürebilirsiniz.öğretmenler için bir çok sunum proğramı var.ayrıca her türlü usb görüyor bir proğram yüklemeniz yeterli.şarjı çok uzun süre gidiyor.ben koyu bir apple cıyım tabletim tlf pc hepsi apple ve çok senkronize bir şekilde kullanıyorum.ilk 1-2 ay zorlanacaksınız ama sonra windowsun yüzüne dahi bakmayacaksınız.ayrıca windows işletim sistemide kurulu bende sırf teknik analiz proğramı için tutuyorum ve hiç kasma yok anında parmak hareketi ile geçiş yapabiliyorum.parasının son kuruşuna kadar hak ediyor.windows 11 çıkacak hadi yüklede göreyim ya para isteyecek yada korsan alacksınız ama mac de öyle bir sorun yok anında güncelleştirme var ücretsiz. tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2015
    Mükemmel

    Kargo zamanında ulaştı. Alacak olanlara tavsiye ederim. Windows.tan sonra biraz zor oluyor ama kullandıkça alışıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2015
    Mutlu ediyor

    Şarj kullanım süresi ve hafifliğiyle yanınızda taşımak isteyeceğiniz bir bilgisayar. Yalnız özellikle bu model için öyle çok hız da beklememek lazım, üzülmemek adına. Şimdilik mutlu ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2015
    Macbook Air 13.3

    İnanılmaz hafif ve ince, gün içinde aralıklarla 3-4 saat kullanıyorum ve 3 günde bir şarja takıyorum. Şarjı inanılmaz uzun ömürlü, ses sistemi çok iyi, ekran kalitesi mükemmel. Parasını sonuna kadar hakkeden bir bilgisayar. Windowstan sonra Renodan inip Porscheye binmeye benzedi en güzel yanıda o oldu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple MacBook Air MJVE2TU-A Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple MacBook Air MJVE2TU-A Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat