Apple MacBook MK4M2TU-A Laptop - Notebook Yorumları

Apple MacBook MK4M2TU-A Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.12.2015
    apple gerçeği

    ben tekrar windows yüklemek zorunda kaldım bilgisayara. fakat eski bilgisayarımdan daha iyi çalıştırıyor windowsu. tasarım olarak kalite duruyor kesinlilkle. pil süresi o kadar iyi ki akşama kadar prize takmadan çalışabiliyorum bazen. ben kesinlikle tavsiye ederim bu kaliteyi.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 24.12.2015
    sorunsuz

    işim için kesinlikle çok iyi bir bilgisayar. apple gerçekten hak ediyor verilen parayı. bir cesaret aldım bende internetten böyle birşey fakat herhangi bir sorun çıkmadı. tek sorun ben hala apple kullanmaya alışamadım fakat onu da zamanla aşarım sanırım.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.11.2015

    o kadar sessiz çalışan bir notebook ki bazen çalışmadığını zannedip tuşuna basıyorum ekranı kararınca. pil dayanıklılığı çok iyi. sürekli şarja takmak zorunda kalmıyorum 2 saatte bir. ekran kalitesini çok beğendim. çözünürlüğü bayağı yüksek ve renkleri çok canlı. uyumluluk olarak yeterli ve alışması dışında hiç birşey zorlamıyor kullanımda.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.10.2015
    harika performans

    kesinikle verdiğim paranın kuruşuna kadar hakkını verdi makine. apple anlatmaya gerek yok. windows yüklü bi bilgisayara göre performans olarak kat kat üstünken ben bi de windows yükledim üzerine. sonuç bunda bile harika. zaten tasarım kalitesini anlatmaya gerek bile duymuyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple MacBook MK4M2TU-A Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple MacBook MK4M2TU-A Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat