Samsung Galaxy Tab S2 SM-T813 32 GB 9.7 İnç Wi-Fi Tablet PC Siyah  Yorumları

Samsung Galaxy Tab S2 SM-T813 32 GB 9.7 İnç Wi-Fi Tablet PC Siyah yorum ve tavsiyeleri

(76 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    3 Yıllık Tecrübem

    Ürünü 24 Ağustos 2016 yılında aldım. O zamanlar daha ucuzdu tabi, iyi yapmışım böyle ucuz bir fiyata böyle kaliteli bir cihaz alarak o zamanlarda. Bu cihaz, bu fiyata bulabileceğiniz en iyi cihaz. Ömrü uzun, kasma yok. Ders çalışabilir, çizim yapabilir, rahatlıkla oyun oynayabilir (PUBG, Minecraft Story Mode gibi büyük oyunları kaldırır.), kısacası tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Yalnız kullanırken özenli kullanın. Şarjdayken oynamayın, çekiştirmeyin, gereksiz ısındırmayın. Şarj aletine dikkat edin. Tableti 3 4 kez bakıma gönderdim hepsi de şarj problemlerinden kaynaklılardı. Tablet alacaksanız gezinip durmayın, bunu alın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel cihaz

    Pazar günü sipariş verdim pazartesi kargoya verildi salı öğleden önce teslim edildi. Boyutları ekran kalitesi vs çok iyi. Çok seri bir cihaz. İnternetten film dizi falan izleyecekseniz bire bir. Sesini de çok beğendim güçlü bir sesi var. Android 7.0 yüklü olarak geldi ayrıca ofis programları da yüklü geldi (word, excel vs) ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kasa eğildi

    Kasası nedeni bilmedegim şekilde Eğildi. Servis kullanıcı hatası olduğunu söyledi. Apple bu gibi sorunlarda değişim yaparken Samsung servis anlayışı farklı. Bu sebepten Samsung ürünü alırken bir düşünün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    piyasadaki en hafif ürünlerden, yanında taşımak için ideal. görüntü kalitesi çok iyi değil ama ders çalışmak, okumak açısından benim beklentimi karşıladı. tek sorun kullanalı üç gün olmasına rağmen optimize halde pil ömrünü 7 saat gösteriyor olması. açıklamada 10 saate KADAR yazıyor, standardı bu mu acaba

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün kötü firma ile ilgili sorun yaşadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2021
    Uygun fiyatlı bir ürün

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre güzel bir ürün. Android 7 yüklü olarak geldi. Olumsuz yönleri: Kasa arka kapağında ufak tefek çizikler vardı. Şarj aleti çok yavaş şarj ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    artık yavaş kalıyor

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2019

    Orjinal Samsung. Hızlı kargo, düzgün paketleme. Kapalı kutu kontrol bandı açılmamış bir ürün. Kontrol ettim hiç bir sıkıntı yok. 1 aylık kullanım deneyimim. Her oyunu uygulamayı çok rahat açıyor. Kalemi de kullanışlı. Satıcı ve ürünü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2019
    Efsane

    Cooook ince ucuz iyi fiyat performans ürünü

  • NI1 aracılığıyla, 10.09.2019
    tab 2

    evet harika incecik 9.7 inç ekranıyla çok güzel

  • NI1 aracılığıyla, 05.08.2019
    üründen memnunum

    uzun araştırmalar sonucu karar verdiğim bir tablette tablet efsane çok memnunum Gerçi oğlun kullanacak ama yüklediği oyunların hiçbiri kasmıyor pubg oynuyor. ve hiç bir sorunla karşılaşmadık orijinal Samsung t813

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2019
    Beş Yıldız

    zevk ile kullanılacak bir tablet. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 31.07.2019
    Performans olarak canavar

    Ürünü epeyden beri takip ediyordum özellikleri diğer Samsung tabletlere göre çok iyi fiyatı da

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2019
    Dört Yıldız

    iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2019
    Dört Yıldız

    İYİ GÜNLER. BEN BU TABLETİ 26.04.2018 DE ALMIŞTIM SİZDEN. CUMARTESİ GÜNÜ BİRDEN KAPANDI AÇILMIYOR ARTIK. NE YAPABİLİRİM. YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUM. ACİLLLLLLL

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.04.2019
    tavsiye etmem

    Olumsuz yönleri: Cok fazla birsey beklemeyin.ekran amoled ve hafif bir tablet. onun disinda cok iyi birsey yok.3 gb ram var ama yetmiyor.en basit islemlerde bile kagni gibi.arizali mi diye suphe ediyorum.ust on cercevede iki yerde soyulma gibi birsey var.aldigima pisman oldum.muhtemelen defolu urunler bunlar.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.03.2019

    uygun ve kaliteli öncelikle çok teşekkürler iyi bir ürün bu fiyata verdiğiniz için

  • Media Markt aracılığıyla, 13.12.2018
    güzel ürün

    fiyat kalite iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2018
    10 numara 5 yıldız

    10 numara 5 yıldız tavsiye ederim herkese kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018
    Kargo Ürün gönderim adresini yanlış işlemiş

    Alıcı adresi, alakasız bir adres göründüğünden ötürü ürünü kargo şubesinden almamızı talep ediyorlar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Tab S2 SM-T813 32 GB 9.7 İnç Wi-Fi Tablet PC Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab S2 SM-T813 32 GB 9.7 İnç Wi-Fi Tablet PC Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat