Piranha Ultra Tab 9.0 Tablet PC Yorumları

Piranha Ultra Tab 9.0 Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2017
    tavsiye etmem

    10. gününde açma-kapama sorunu yaptı. ne denediysem olmadı. istanbula servisine gönderdim. neyseki servis ilgili çabuk geri dönüş yaptılar. yazılımsal bir sorunmuş. 2 günde geri kargoya verdiler bekliyoruz bakalım sonuç ne olacak.

  • NI1 aracılığıyla, 03.02.2017
    rezalet bu firmadan uzak durun

    bu mağazadan uzak durun arkadaşlar tabletin kutusu açık sekilde gönderildi wifisi hic çalışmıyor iade istedim almayız dediler servise gönderecekmişim serviste kargoya para istiyor anlayacağınız aldığım urun daha önce açılıp açılmadığı bile belli değil ve bozuk halde geliyor geri iade de almıyor uzak durun bu firmadan biz karışmayız deyip cekildiler aradan ben yandım sizde yanmayın servis yapmazsa mahkemeye taşıyacağım tüketiciyi aldatmak nedir hukuk önünde görüşeceğiz

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2017
    BENCE BUDUR

    ÜRÜN ANLATILDIĞI GİBİ SORUN YOK FİYAT FAYDA DENGESİNE BAKILIRSA ÇOK İYİ BU PARAYA BU TABLET DAHA NE OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM.

  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2016
    PIRANHA

    urunu acmadim ama guzel gibi duruyor... Kullanmadigim icin 4 yildiz verdim bakip gorecegiz......

  • NI1 aracılığıyla, 31.08.2016
    çok güvenlir ve sağlam hızlı kargo

    çok güvenlir ve sağlam hızlı kargo

  • NI1 aracılığıyla, 18.08.2016
    Mükemmel

    Harika bir ürün tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Piranha Ultra Tab 9.0 Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Piranha Ultra Tab 9.0 Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat