Casper Via T9W Tablet PC Yorumları

Casper Via T9W Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(85 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.05.2021

    Oyun yukluyemiyoruz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.06.2020

    Alırsanız başınıza bela edersiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2016
    CASPER TABLET

    ÜRÜN SIKINTISIZ ELİME ULAŞTI.FAKAT BU CASPER V9 TABLETTEN HİÇ MEMNUN KALMADIM İNTERNETE GİRİŞİ ÇOK YAVAŞ İNSANI HASTA EDİYOR.EVİMDE MARKETTEN ALDIĞIM 150 TL LİK TABLET BİLGİSAYAR BİLE BUNDAN ON KAT HIZLI WF DEN İNTERNETE GİRİYOR.EVDEKİ BİLGİSAYARIM TELEFONLARIM HATTA TELEVİZYONUM BİLE BUNDAN HIZLI İNTERNETE GİRİYOR YAZIK OLDU VERDİĞİM PARAYA İNTERNETE GİRERKEN DELİ GİBİ DÖNÜYOR ÇOK GEÇ GİRİYOR BENİ HASTA ETTİ.

  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2016
    şimdi alıcak olsam almazdım

    bekleneni karşılamıyor,dokunmatiği geç algılıyor,sürekli arıza veriyor 3 defa servise gitti kilitlenip kalıyor

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2016

    Ürünün kamerası ve USB girişi bozuk çıktı. Diğer aksamlarda sıkıntı yok. Bu iki mevzuda bana nasıl yardımcı olunabilir bilen var mı?

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    Fiyatına göre çok iyi

    Her yere götürebileceğiniz, mail ofis vs işlerini, sosyal medya için gayet yeterli bir cihaz.

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    zaten 2 adet almıştım. diğer yorum aşağıda

    Ürün çok güzel. Kılıfıyla klavyesiyle küçük bir kitap gibi yanınızda gezdirebiliyorsunuz. Wifi çekim gücünde bi sıkıntı var. Hem az hem yavaş çekiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    idare eder

    Ürün kasa olarak çok kaliteli metal kasa arka cam hız olarak idare eder bazen takılmalar oluyor WiFi zayıf evin uç odalarında çekmiyor bunu bilerek alın genel olarak fiyatına göre güzel

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2016
    kısmen başarılı bir ürün

    ürün çok güzel ama dokunmatiği biraz yavaş.. sanal klavye bazı yerlerde kendiliğinden çıkmıyor.. ama gayet başarılı... dizi ve film izlemek... e-kitap okumak...e-posta ve ofis uygulamlarını kullanmak ile internette gezinmek için uygun bir ürün..

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2016
    f/p kralı

    tabletin dizaynı ve malzeme kalitesi çok güzel. cam gibi net görüntüsü var. fullhd ips panelin hakkını veriyor. windows arayüzüne alışmak biraz zor olsa da işlevsellik bakımından android ve ios tabletlere taş çıkarır. dokunmatik hassasiyeti süper diyemeyeceğim, normal.. windows arayüzünde düğmeler ve simgeler küçük olduğu için sürekli yanlış yere dokunuyorsunuz. göze batan tek kötü yanı sadece 1(bir) adet micro usb girişi olması. otg yada şarj arasında seçim yapmak zorunda kalıyorsunuz. (hem otg hem şarj kullanmak için aparatlar var. tr de bulunmuyor fakat çinden sipariş verebilirsiniz.) şarj olma süresi de biraz uzun. yaklaşık 4 saat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    mukemmel

    s.a arkadaşlar bugün tableti aldım gerçekten tasarımı güzel kullanışlı fiyatına göre uygun android yok ama klavyesi falan çok güzel oyun oynanmayabilir ama diğer islere film izlemeye çok elverişliO

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2016
    Üç Yıldız

    Öncelikle kargo çok hızlı. Bilgisayar ise tam fiyat-performans bilgisayarı. Artılar - Klavye- kılıf - ekran koruyucu - portatif ve küçük - hızlı - pc gibi işlemler yapabilmesi ve tablet modu olması - otg kablosu Eksiler - şarj olduğunu gösteren bir ışık vs yok - şarjı süresi uzun - wifi çekim gücü zayıf - hafıza sorun olabilir Klavyesi çok başarılı oldukça ince ve hafif. Yazarken verdiği his olumlu bir süre sonra normal boy bir klavyeden farkı kalmıyor. Kılıf oldukça şık ve kaliteli. Wifi çekim gücü en yaygın sorun gibi görünüyor ve benim deneyimim de bunun doğru olduğu yönünde olsa da en azından benim tabletim için çok sorun değil. Kesinlikle wifi de kopma vs olmadı bir kere dahi. Komşuyla ortak kullanıyordum interneti ben 1. kat komşu ikinci kat ve hemen hemen evin her yerinde çekiyordu. Ama ben sipariş verirken ne olur ne olmaz diye bir de wifi sinyal artırıcı aldım ve gerektiğinde sinyal artırıcıyı takıyorum ve hiçbir sorun kalmıyor. Sinyal artırıcı dışında usb çoklayıcı ve bir kablosuz mouse almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Bunların hepsi de çok ucuz ve bilgisayar kullanımınıza çok etki eder. Hafıza kartı almak şart olabilir ki ben sipariş verdiğim de samsung evo 32gb aldım ve şu an için yeterli. Tablet bilgisayar olduğu için her türlü windows programını ve uzantılarını kurup sorunsuz çalıştırabiliyor. Oyun performansı çok beklemeyin zaten amacı bu değil. Ama günlük işler, film izleme slayt vs için çok uygun bir seçim. Hızlı ve donma vs çok nadir oldu şimdiye kadar. Güncellemeden sonra ekran klavyesi küçülüyor doğrudur ama bunu internetten araştırarak çok kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Araştırın. Bir de dokunmatik kalem alırsanız dokunmatik performansı daha iyi olabilir çünkü ekran dokunmatiği bir ipad gibi değil ancak kesinlikle kötü de değil. Kısacası biraz daha ekstra aparatlara para vererek hem küçük hem de performanslı bir günlük table ve bilgisayara sahip olabilirsiniz. Herkes güzel günlerde kullansın.

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2016

    Herşeyi eksiksiz geldi bu fiyata alınabilecek güzel ve kullanışlı bir ürün olduğunu düşünüyorum.Kılıf,klavye,tasarım gayet güzel

  • NI1 aracılığıyla, 10.11.2016

    Aynı üründen aynı mağzadan daha önce 1 adet almıştım. Şık ve kullanışlı, Memnunum ve ikincisini aldım.

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2016
    Casper t9w

    Kaliteli ve yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2016
    CASPER

    GÜZEL BİR ÜRÜN

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2016
    😀😀

    kesinlikle öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2016
    Çok iyi

    Kargo çok hızlı geldi. üründe gayet iyi. Normal bir laptop veya masa üstü bilgisayara hiç gerek yok. Gayet hızlı ve kullanışlı. Keşke kalvyesinde de mause olsaydı. Bence tek eksıği o. dokunmatik ekran ama yınede mause bazı durumlarda şart.

  • NI1 aracılığıyla, 31.10.2016
    hiç düşünmeden alın

    yazılanlar gibi internet veya wifi ile ilgili hiç bir problem yok gönül rahatlığıyla alın kafanız rahat olsun

  • NI1 aracılığıyla, 27.10.2016
    sorunsuz guzel kullanıslı urun

    sorunsuz guzel kullanıslı urun

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper Via T9W Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper Via T9W Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat