Asus MemoPad ME173XX-1A004A Tablet PC Yorumları

Asus MemoPad ME173XX-1A004A Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(111 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2017

    tablet küçük ama kesinlikle iş görüyor boşuna para dökmeyin diğer markalara derim

  • Webden Al aracılığıyla, 24.02.2017
    24 Ay Garanti ?

    24 Ay garantiyi kim sağlıyor ? İthalat garantısı mı var türkiye garantisi mi ?

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    ASUD HARIKA TABLET YAPMIŞ

    Asus Tablet mükemmel almak isteyenler tereddütsüz alabilir HD görüntüsü sesi güzel yorumlara bakarak aldım hızı tepkimesi istenen seviyede birçok uygulama yüklü geliyor .Bu fiyata alınabilecek en iyi tablet daha iyileride ama bu işinizi görür HB ayrıca teşekkürler 3 günde elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    süper

    Ürün çok güzel şarjı uzun süre gidiyor çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2017
    Dört Yıldız

    Fiyatına uygun bir ürün. Fiyat olarak emsallerine göre artıları; + Net bir HD ekran + Yüksek ve net ses + Sürekli kullanımda 8 saate kadar dayanan şarj Eksileri; - Ergonomik olmayan yan tuşlar - Kötü arka ve daha kötü ön kamera Bu fiyata bu ürün alınır. Herşey on numara olsun diyenler iPad veya üst düzey Samsung tabletlere baksınlar ve 1000 TL'yi gözden çıkarsınlar. Ben oğluma karne hediyesi olarak aldım ve bu anlamda çok memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Ürün Çok Güzel

    bu ürünü çok beğendim gerçekten işimi gördü herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2017
    Beş Yıldız

    çok güzel bir tablet herkese tavsiye ederim sajr 10 saat dayanabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2014
    mükemmel

    piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi tablet olduğunu düşünüyorum. şsrjı ve performansı üst düzey.tek kötü yanı kamerasının 2mp olması.onun dışında her şeyiyle mükemmel.ayrıca hepsi burada.coma hızlı ve sağlam gönderim için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2014
    7 tabletler arasında en kalitelisi

    üründen 2 adet dün teslim aldım. pencereler arası geçişler çok iyi, dokunmatik ekranı ve tepkime süresi çok iyi, ses kalitesi güzel, ekran çözünürlüğü harika, kamerası 2mp olmasına rağmen gündüz çekimleri güzel. hafızası 8gb olsada sistem 4 gbını kullanıyor dolasıyla yanında 1 adet 16lık veya 32lık hazıfa kartı alın. kasası kaliteli kısacası asusu bilen bilir eğer 7 tablet alacaksanız hiç düşünmeden alabilirsiniz bu fiyata bulamazsanız daha iyisini. daha iyi özelikte olan tabletlerin hem fiyatları yüksek hemde ekran çözünürlükleri düşük mutlaka bu ayrıntıya dikkat edin, ekran 1280*800 olması çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2014
    kısa sürede elime geçti çok memnunum teşekkürler

    on numara beş yıldız teşekkürler hepsi burada.com çalışanlarına tavsiye ederim ideal bir tablet özelliklerine göre fiyatı uygun ama hertürlü işinizi görecektir buna emin olabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2014
    Fiyat& Performans ürünü

    Ben ürünü yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Bir önceki arkadaşın yanlış gördüğü birkaç özellikle ilgili düzeltme yapmak istiyorum. 1- pil yüzdesi ana ekranda görünüyor bununla ilgili widgetlar var. 2- yüksek kaliteli oyunlarda uzun süreli kullanımlarda doğal olarak hafif ısınma her üründe olduğu gibi oluyor ama problem yaratmıyor. 3-her türlü uygulamayı micro sd ye taşıyabiliyorsunuz. dolayısıyla 8 gb lık hafızaya takılı kalma gibi bir durum sözkonusu değil. 4- asus un uygulamalarında gereksiz olanlar olduğu gibi son derece faydalı uygulamalar da var (app locker, story , audio wizard gibi) 5-6- ürünün tek sıkıntılı olduğu konu kamerası 2mp kamera ve performansı vasat 7-açma kapama düğmeleri hafif açılı yapılsa da çok problem teşkil etmiyor. eğer ürünü daima tek elle kullanmıyorsanız. Bana göre fiyat & performans açısından çok iyi bir ürün alacakların kesinlikle pişman olmayacağını düşünüyorum. Lütfen kıyasları apple ipad lerle yapmayalım. Bir önceki arkadaşın yorumuyla yanlış yönlendirme olmaması açısından bu yorumu yapmak istedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2014
    Fiyat performans iyi

    Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sadece olumsuz bir kaç bişey gördüm onları yazacağım 1-Pil yüzdesi ana ekranda görünmüyor 2-Yüksek kalite oyunlarda hafif ısınma sorunu var 3-Ve en nefret ettiğim olumsuzluğu uygulamaları Mikro SDye kuramıyorsunuz haliyle 8 gb yetmiyor zaten 4 gbını sistem kullanıyor 4-Asusun kendine özgü bir sürü yazılımı var çoğu boş kalabalık (Örn ayna diye saçma bi uygulama var sadece ön kamerayı çalıştırıyor 5-Arka kamerada flash light yok yarım amperlik bi led koyar insan (gerçi çoğu tablette yok ama) 6-Ön kamera çok vasat 7-Açma kapama ve ses düğmeleri ergonomik değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2014
    fiyat performans arayanlara

    Ürünü almadan önce bütün teknoloji mağazalarini gezdim tabletlerle ilgili birçok inceleme videosu izledim apple yada samsung almayacaksaniz onlardan sonra bu geliyor kamera hariç ekran pil hız malzeme dört dörtlük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2014
    Çok iyi

    Tahmin ettiğimden çok iyi bir tablet. Her tablette olmayan bluetooth,gps bu tablette var. 4 çekirdek olması çok hızlı yanıt vermesini sağlıyor. Oğlum için aldım ama bende kullanıyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2014
    verdiğiniz paraya değer

    ürün bugün elime geçti kısa bir inceleme yaptım ve gerçekten etkileyici, uygulamaların açılış hızı gayet iyi, wifi hızı ve sitelerin açılma hızları süper, youtube dan bikaç video açtım sorunsuz ve hızlı bir şekilde açıldı, kurulum ve kullanımıda gayet kolay. Kısacası gönül rahatlığıyla alabilirsiniz vereceğiniz paraya fazlasıyla değecek bir cihaz. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2014
    Fiyatını hakediyor

    Kargo 1 günde geldi. Ürün kalite ve hız olarak gayet iyi. Denildiği gibi foto kalitesi düşük hafıza olarak da 8gb düşük ama yükseltilebiliyor. Fiyatına göre süper bir ürün şarjıda gayet uzun gidiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2014
    marka = kalite

    Merhaba,ekran çözünürlüğü çok iy hız oyunlar ve uygulamalar için çok iyi gps çok iyi , wifi çok iyi , tv niz uyumlu ise screenmirror yapabilirsiniz , pil çok iyi 8-10 saat , ses çok iyi , kamera vasat , keşke asus kendi uygulamalarından tablete bu kadar çok yüklemeseymiş ... genel olarak çok iyi bir tablet = pişman olma ihtimaliniz çok düşük :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2014
    Fiyat ve kalite gayet güzel

    Asus kullandığım bir markaydı. kalitesini bildiğim ve fiyatınında uygun olması nedeniyle tercih ettim. Memnun kaldım. 10" tabletimden daha hızlı ve kullanışlı . Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2014
    Güzel bir ürün.

    Ürün çok güzel. Özellikleri yeterli. Markası iyi. Fiyat uygun. Ekran tepkileri, hızı vs yeterli. Kasası kaliteli. Pil ömrü uzun sayılır. Wi-fi güçlü. Tavsiye edilir. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2014
    Fiyat performans oranı çok iyi

    Fiyat performans oranı çok iyi. Çözünürlük, pil ömrü oldukça yeterli. Fotoğraf kalitesi için aynı şeyi söyleyemem. Ancak bunun hiçbir önemi yok bence. İki tane birden aldım çocuklara. Düşünmeden alın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus MemoPad ME173XX-1A004A Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus MemoPad ME173XX-1A004A Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat