Asus BE249QLB Monitör Yorumları

Asus BE249QLB Monitör yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Monitörüm artık görüntü kalitesi çok kötü olması sebebi ile yeni almak istedim. Fakat bu kadar süper bir ürün görmedim. Mükemmel doğrusu. Her zaman fark yaratacak kadar kaliteli olması sebebi ile Asus bir tane. Başka markaya değişmem. Tam istediğim gibi. Ürünlerinin hepsi kaliteli. Her zaman Asus'u tercih ediyorum. Tavsiye edrim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Ekran çözünürlüğünü 1920x1080 piksel olmasını özellikle tercih ettim. İdeal bir çözünürlük ve fiyat olarak daha uygun fiyata geliyor. Asus zaten kaliteli ürünler üretiyor. Göz yormayan bir ekranı var. Bilgisayarda bir şeyler yapmak artık daha eğlenceli oluyor. Bir şeyler izlerken görüntü kalitesi çok iyi oluyor renkler çok canlı ve parlak. Almak isteyenlere tavsiye ederim tam bir fiyat performns ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bilgisayarımın monitöründen hiç memnun değildim. Laptop Asus markası olunca masaüstündeki bilgisayarımın ekranını da hemen Asus yaptım. Hem geniş ekran yüzü hem de kalitesi bakımından uzun süre kullanabilme imkânını veriyor. Görüntü bakımından kaliteli olan monitörü geceleri kullandığımda ekran ışığının parlaklığı çok iyi oluyor. Eğer değiştirme düşünceniz varsa, gönül rahatlığı ile bu monitörü önerebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    Beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Hayatımda gördüğüm en berbat monitör desem yeridir. Bırakın bu parayı 1 TL bile verilmez. Kargo ayrı yavaş, ürün ayrı vasat. Neresinden tutsam elimde kaldı. Mağazaya da ulaşım sağlamak imkansız zaten.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.03.2021

    bu fiyatta alınacak en ıyı monıtör dıyebılırz hem parça olarak saglam hem goruntu kalıtesı bu segmentte en ıyısı

  • NI1 aracılığıyla, 19.03.2021
    Yazılım için ideal

    Yazılım için dikey ve yatay olmak üzere 2 adet aldım. Gözü yormuyor. Pivot özelliği bambaşka.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2017
    çok ucuz

    bütçem kısıtlıydı ucuza monitör arıyordum bunu buldum çok ucuz sizde alın ve indirim kartım vardı ama kullanmadım o derece ucuz

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.06.2016
    harika çözünürlük

    monitör gerçekten harika. almadan önce yorumlarına bakıyordum ve bazıları piksel arızalarından bahsediyordu. fakat benimkinde pikselle ilgili herhangi bir soruna rastlamadım ben. uzun süredir dark souls 3 oynuyorum hatta maksimumda. diğer 1080p monitörümle arasındaki fark gerçekten çok farklı. daha büyük bir masa almak zorunda bıraksa da ben çok memnun kaldım monitörden :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus BE249QLB Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus BE249QLB Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat