Asus MG248Q Monitör Yorumları

Asus MG248Q Monitör yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2017
    kaliteli ve güzel bir monitör

    çok kaliteli ve güzel bir monitör alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2017
    çok beğendim

    Güzel ürün , yazılım yapan arkadaşlar pivot ekran özelliği ekranın genişliği 27 inc oldugu için gayet güzel kullanabilir ful hd oldugu için gözü yotmuyor yorsa bile ekran ayarıları sayesinde değiştirebiliyorsun, film izlemek için de on numara bir ekran herkes kullanabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2017
    Beş Yıldız

    Ürün biraz geç geldi. Bir gün gecikmeli gönderildi ve haftasonuna denk geldiği için 3 gün kadar bekledim. Fakat beklediğime değermiş. 144Hz oluşu ani hareketlerde akıcılık ve görünürlük sağlıyor. Renkler çok canlı. Almadan önce düşünüyordum Display port kablosu içinde var mı? diye yoksa kendimiz mi alıyoruz. Merak edenler için söyleyeyim içinden Dp kablosu çıkıyor. 144Hz almanız için Dp kablosu kullanmanız gerekiyor. Eğer parasal durumunuz iyise bence keyifle kullanacağınız bir monitör. Şimdilik tek bir eksi gördüm. Monitöre yukarıdan dik açı ile bakınca renkler biraz bozuk görünüyor. Fakat kimseninde öyle tepeden bakarak kullanıcağını düşünmüyorum. Onun için pek bir önemi yok.

  • NI1 aracılığıyla, 30.06.2017
    Güzel

    Ürün güzel, ölü piksel dendiği gibi var ama göze çok batmıyor. Hızlı ve güvenilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2017
    Süpersiniz

    Teslimatı zamanında yaptığınız için ve hasarsız teslimat için size çok teşekkür ederim. Aldığım bu üründen gayet memnun kaldım. Sizinle yaptığım alış verişlerden son derece memnunum. Herkese tavsiye ederim. İyiki varsınız. Teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Harika

    kargo çok geç geldi.bunun dışında çok memnunum.Cs go da ve diğer oyunlarda gerçekten fark etti.bu arada hem 144h hem amd freesync için DP ile bağlamanız gerekiyor!

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2016
    F / P Harika Ürün

    144 Hz yenileme, 1 ms tepki süresi, AMD Freesync, Nvidia 3D özellikleri ile, AMD ekran kartı olanların düşünmeden alabileceği bir monitör, rx 400 serisi ekran kartlarının piyasa çıkacağı önümüzdeki günlerde uygun fiyata güçlü ekran kartı alınarak mg248q ile kullanıldığında performans tavan yapacaktır. Asus markasının güvenilirliği ile kesinlikle tavsiye edilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus MG248Q Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus MG248Q Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat