Asus VX238H Monitör Yorumları

Asus VX238H Monitör yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2018
    Güzel bir ürün.

    Koli çok itinalı paketlenmiş. Hemen kurulumu yaptım. Monitör hakkını veriyor. Ah bir de ses açıp kapatma tuşunu ayrıca ekleselerdi daha iyi olurdu. Hoparlöründen bir ses sistemi kalitesi beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    Kesinlikle Tavsiye edilir.

    Kesinlikle tavsiye ediyorum. 2 senedir kullanıyorum çok kullanmama rağmen hiçbir sorun yok. Renkler olsun , kasa kalitesi olsun harika.

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2017
    Tam bir f/p ürünü

    Arkadaşlar monitör gerçekten çok kaliteli ve şık. HDMI, DVI, VGA kablosu normalde çıkmaz bunda 3'ü de çıktı. Tepki süresi, renkler, kontrast bir harika. Kesinlikle tavsiye ederim...

  • NI1 aracılığıyla, 24.08.2017
    sorunlu

    hayır...................

  • NI1 aracılığıyla, 17.08.2017

    monitör 1 günde bana ulaştı. Paketlemesi güzel yapılmıştı, ölü pikseli veya buna benzer gibi bir hatası yoktu. Kutunun içinden kablo olarak vga-vga ve dvi-hdmi kabloları ve 3.5mm jak uzatma kablosu çıktı. Monitörde 2 hdmi ve 1 vga 1 kulaklık , 1 mikrofon girişleri mevcut. Yani belirtildiği gibi hdmi + dvi + vga değil. Monitörün kendine ait hoparlörleri var yüksek ses vermese de idare eder. Şuanda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sadece oyun için alacaklara tavsiye ederim, kendi fiyat aralığında ki en iyi oyuncu monitördür. Eğer freesync destekli ekran kartınız varsa bu fiyata 75 hz freesync destekli monitör alın. Ancak oyun oynanmayacak ise IPS ekranlı monitörleri almanız uygun olacaktır.

  • NI1 aracılığıyla, 11.08.2017
    Süper

    Çocuklarıma aldım.Şuan kullanıyoruz kalite görünüm harika zaten asus yani daha öncede kullunmıştım vazgeçmedim yine aldım..Hoperlör sesi tatmin etmez bir büyük led tv sesi beklemeyin.pc için sonuçta bende 4+1 var ama küçükde bağlansa olur..24 büyük gelirmi diye düşünenler alın derim çelişkide kalmayın rahatlığını göreceksiniz herşey canlı canlı.. iyi alışverişler herkeze

  • NI1 aracılığıyla, 30.07.2017

    oyun için bire bir. call of duty 3 oynuyorum ve ekran müthiş. arada uydu alıcısı takıp tv de izliyorum. sesi biraz az ama hoparlörllü bir monitör bulmak gerçekten zor.

  • NI1 aracılığıyla, 30.07.2017
    Ürün

    Ürunde monitoru kaplayan koruma plastigi esnemis biraz aciklik gozukur sekilde geldi.

  • NI1 aracılığıyla, 27.07.2017
    sorunsuz

    mükemmel satış ürün anlatıldığı gibiydi teşekkürler almak isteyenlere tavsiye ediyorum fiyatına göre harika

  • NI1 aracılığıyla, 21.07.2017
    Uygun fiyat Kaliteli ürün

    Görüntü kalitesine söylenecek söz yok ..Ürün gayet güzel 2 adet hdmi ve bir adet dsub çıkışa sahip dvi to hdmi kablo ile birlikte geliyor .hoparlör yeterli seviyede ve piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyat diğer özellikler zaten açıklamada yazılı..

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2017

    Ürün çok güzel herhangi bir renk sorunu vs de yaşamadım. Ayarları oldukça pratik. Yalnızca eğer yeriniz varsa ürünün bu versiyonu yerine bir büyüğünü yani 24" olanını almanızı tavsiye ederim. 1ms gaming monitör alacaklara kesinlikle tavsiyemdir

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    PS4 İçin Mükemmel

    Bu monitörü almadan önce 3 tane iade ettiğim oldu, İçlerinde en iyisi bu. 0 Ghosting, 0 input lag ve renkler harika. Ben PS4 için aldım ve çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2017
    ASUS herşeyde üstün bana göre

    bu ürünü yaklaşık 1 yıla yakın zamandır oyun için kullanmaktayım.fazlasıyla işimi görmektedir,diğer 4k lı monitorlere para dökmeye hiç ama hiç gerek yok,zaten insan gözü fulhd ile 4k çözünürlükteki görüntüyü ayırt edemediğini uzmanlar söyluyor

  • İnce Hesap aracılığıyla, 08.12.2016
    çok iyi

    ürün elime 2 gün içinde ulaştı. gerçekten kaliteli bir alışveriş oldu. ürünün tasarımı başarılı görüntüsü tartışılmaz bu fiyata çok uygun. diğer sitelerde en azın 50-100 tl fiyat oynuyor. incehesap.com doğru tercih.

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2016

    Ürün gerçekten iyi. Ağırlık olarakta çok hafif. Ips monitörden sonra bunu kullanırsanız renkler sönük gelebilir, zaten onemli olan 1 ms tepkime süresi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2016
    Süpper

    Kesinlikle tavsiye ediyorum alın memnun olacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2016
    Güvenli alışverişin adresi

    Sanal olarak alışveriş yaptığım birkaç siteden biri. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2015
    Asus kalitesi

    Ürünü diğer rakipleri ile kıyaslayarak aldım. Beklentilerimi karşıladı. İnce bir monitör. Kibar bir duruşu var. Çift HDMI girişi olması bence önemli. Playstation, uydu receiver gibi cihazları ikinci girişe takarak çoklu cihaz olarak kullanabiliriz. Oyun oynarken verdiği performans tartışılmaz. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2015
    iiii

    Çek teşekkür ederim ürün ertesi gün hemen elim ulaştı. Şuan için hiç bir sıkıntım yok kalitesi çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2015
    Çok iyi

    Henüz performansını tam anlamıyla değerlendiremedim ama aldığım için beni pişman etmeyeceğine düşünüyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VX238H Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VX238H Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat