Philips 288P6LJEB-00 Monitör Yorumları

Philips 288P6LJEB-00 Monitör yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 18.04.2019
    En üst seviye monitörlerden biri...

    Philips'in üst seviye profesyonel monitörlerinden biri... 0.13 piksel aralığında bir monitör bulmak son derece nadir. Üsteli AH-IPS... Fabrika çıkışı Delta>3 ile geliyor ama kalibrasyon cihazı ile bu değer Delta>2'ye indirilebilir. Ben gerek duymadım. 12 bit dahili işlemci ile 10 bit ekrana sahip. Nadir üretilen ürünlerden biri... Profesyonel tasarımcı iseniz (3D, CAD/CAM, Grafik, Web, Video) gözünüz kapalı alabilir siniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    Çıldırmamak için uzak durun.

    Arkadaşlar şiddetle bu monitörden uzak durmanızı öneririm. Ben yandım siz de yanmayın. Monitor IPS olmadığı için en ufak açıda inanılmaz rahatsız edici bir şekilde gölgeli gözüküyor. Üzerindeki kumanda tuşları dokunmatik ve ayar yapmak için neredeyse dokunamıyorsunuz. Ayar yapmak çok zor. Ve ayrıca kendiliğinden monitör ayar penceresi sık sık açılıp kapanıyor ve tuşlar deactive oluyor. Çıldırtıcı özellikleri var. uzak durun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2017
    Hem TV hem Monitör..

    Philips 288P6LJEB balı cihazları otomatik algılıyor....Hem TV hem Monitör..

  • Binbir Çeşit aracılığıyla, 16.10.2016
    phılıps gerçekten harika

    sağlam ürün site de sağlam olunca birbirlerini tamamlıyorlar

  • Webden Al aracılığıyla
    PhilipsMonitör

    Bu_monitör_Süper_kesinlikle_Tavsiye_ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 288P6LJEB-00 Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 288P6LJEB-00 Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat