Viewsonic VX2475SMHL-4K Monitör Yorumları

Viewsonic VX2475SMHL-4K Monitör yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    On numara dört yıldız.

    Ürün elime yeni geçti. Biraz geç geldi ama neyseki sorunsuz ulaştı. Ölü piksel ve bulutlanma testleri yaptım, herhangi bir problem göremedim (Gerçi problem olsa bile 24 inch 4K monitörde ne kadar gözle görünür o da bir etken :) Renklerin canlılığı ve büyüklüğü bence gayet yeterli. Bu fiyata 4K monitör bulmak zaten zor. Parasını hak eden bir ürün, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2017
    Dört Yıldız

    Ürün arızalı olarak elime ulaştı görüntüsü gelmiyordu. Garanti 1 hafta içinde halletti tamiratını. o sebepten 4 yıldız.. cihaza gelecek olursak tam f/p ürünü, görüntü kalitesi sadeliği şıklığı iş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2017
    Beş Yıldız

    İyi fiyat. HDMI kablo yerine DP gönderilseydi tadından yenmezdi.

  • NI1 aracılığıyla, 28.05.2017
    Teşekkür

    Ürün ilanda belirtilenin aynı olup, Fiyatını hakediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2017
    İyi tavsiye ederim

    Fiyata gore cok iyi tavsiye ederm

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2017
    Güzel monitör

    2 haftadır kullanıyorum hiçbir problem çıkmadı. Eksiksiz olarak tüm aksesuarları ve kutusuyla birlikte teslim almıştım. Ayrıca bu monitörde samsung paneli kullanılmakta ve çok kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 27.04.2017
    Tam Bir F/P Ürünü

    Piyasada bundan ucuz 4k monitör bulamazsınız. Normalde Viewsonic bu model monitörü diğer rakiplerinden fiyatının uygun olması ile ön plana çıkartıyordu. Birde outlet ürünü olarak fiyatının daha da uygun olması, 4k monitör almak isteyipte bütçesi elvermeyenlerin ilk bakması gereken adres oluyor. Outlet olması sizi yanıltmasın, neredeyse sıfır bir monitör gibi göze batıcak hiçbir kusurunu görmedim. Tavsiye ederim, pişman olmazsınız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2017
    Teşekkürler Hepsiburada

    Ürün tam F/P ürünü kaçırılmayacak bir kampanya. Kaliteli bir HDMI kablo ile 4k 60 fps alabilirsiniz şahsen ben o şekilde kullanıyorum çünkü display port kablonun kalitelisini bulmak biraz sıkıntı denedim fakat verim alamadım o yüzden HDMI dan kullanıyorum sorun yaratmadı çok şükür. Monitörün menü kısmı biraz yetersiz geldi daha fazla detay olabilirdi. Keske şu ayar da olsa dediğim oldu çünkü. Ama dediğim gibi fiyatına göre istekleri karşılıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2017
    teşeurkler

    ürün gerçekten fiuat performas urunu fotorafcılıkla ugrasanlara tavsıye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2017
    teşekkürler htepsiburada iyiki varsın

    bence harika bu paraya böyle cihaz harikaaaaaa

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    4K f/p ürünü

    Bugün elime ulaştı ürün kendi kutusunda geldi. Extra bir paketleme yapılmamış. Kutu içerisinden sıradan bir hdmi kablosu çıktı. 2 adette güç kablosu çıktı ama birisi Avrupa standartlarında bizim prizlerimize uymaz ama amper koruması var. Ürün tasarımı güzel 4k çözünürlük de deneyemedim ekran kartım yetersiz. Güzel bir ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2017
    fiyat performans ürünü

    monster abra a5 v5.2 laptopbuma bağladım, Hdmi 4k 30hz aldım çözünürlüğü, display port kablosu alıp onla deneyecegim ondan 60hz alabilirim belki. tasarım güzel fakat menü tuşlarının yerleri iyi değil, vesa aparat ile duvara monte ettim. kutudan ses kablosu çıkmadı onun yerine 2 adet güç kablosu çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    Beş Yıldız

    Kaliteli bir ürün kaçırmayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2017
    Fiyat performans ürünü

    Güzel bir cihaz. Fiyatına göre kaçmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2017
    Yüksek çözünürlük başarılı

    Ürün aldığım günün akşamı akşam kargo seçeneği ile eve teslim edildi,hızlı teslimat için teşekkürler Hepsiburada.com.Monitör kendi standında maalasef sola doğru 3-4 derecelik bir açıyla duruyor,2 monitör birlikte kullandığım için yan yana durduklarında ortalarında ters V şeklinde bir boşlık oluşuyor,bu asimetrik durum beni rahatsız ediyor.Menüdeki renk seçenekleri ile fotoğraf,web oyun yada film tercihi yapabiliyorsunuz,pikseller hiç görünmüyor,rezilasyon çok başarılı.Fakat ne varki power düğmeside olmak üzere menüsünün tuşları öndeki şeffaf bir koruma kapağının arkasında yer aldığından ve 1-2 nolu tuşlar menüde çıkan yerlerine göre ters yerleştirilmiş olduğundan işlem yapabilmek uğraştırıyor.Açıkçası 10 yıl önce aldığım monitörün tasarımı bundan daha modern duruyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2017
    4k düşünenler kesinlikle kaçırmayın...

    Bu fiyata sadece burada bulabilirsiniz, ve piyasadaki şu anda en ucuz 4k monitör.. Fiyatı sizi yanıltmasın pek çok 4k panel kullandım, bu en iyilerinden.. Eğer usb port ve diğer ekstra özellikler için (portrait kullanım vs..) beklentiniz yoksa, 4k monitör düşünenler kesinlikle kaçırmasın.. Tam bir F/P rekoru, bundan dolayı hem Viewsonic hem de hepsiburada'yı kutluyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2017
    fiyatına göre süper.

    fiyatı 1300 tl görünce ilk önce şaşırdım ve en sonunda almaya karar verdim ve 3-4 gün test ettim monitör fiyat(normal fiyatı 2000 tl civarı) performans canavarı ve üstüne indirim olunca kesinlikle paranız varsa kaçırılmaması gereken bir monitör ps4 pro da ve pc de denenmiştir iyi alış verişler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VX2475SMHL-4K Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VX2475SMHL-4K Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat