Rowenta RO7676EA 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Rowenta RO7676EA 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(190 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Daha önceki kullandığım süpürge de Rowenta markaydı, yenisini alacağım zaman da başka markaya bakmadım bile. Süpürge gerçekten kuvvetli, çekişi baya iyi. Evimizde halı kullanmıyoruz ama tüy yumağı bir kedimiz var. Tüyleri beklentimin üstünde toparladı, kedi kumunun küçük parçalarını çok rahat çekti. Süpürgenin standart başlığı takılı iken yeterli sessizlikte çalışıyor, turbo başlık takılıyken başlığın özelliğinden dolayı baya ses yapıyor. Süpürgenin kablosunun uzunluğu da gayet iyi bence. İyi ki almışım diyorum, memnun kaldım. Fakat şunu da söylemek istiyorum özellikle, ürün PTT Kargo ile geldi, çok iyi kutulanmamıştı, sadece kendi kutusuyla geldi ve açılan yerleri vardı. Kutuyu öyle görünce kargoyu getiren çalışana "siz buradayken kontrol etmek istiyorum" dediğimde bana, "yalnız bu kapıda kontrollü kargo değil, sorununuz olursa aldığınız yer ile daha sonra irtibata geçersiniz" diyerek kontrol etmeme izin vermeden gitti. Bence profesyonellikten çok uzak bir durum ve davranıştı. Neyse ki üründe herhangi bir eksiğim çıkmadı. Bence bu tarz durumlar kontrol edilebilmeli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Efsane

    Efsane ürün, efsane fiyata. Biz eşimle çok memnun kaldık. Açıkcası diğer markaların ürünleri ile kıyaslama yapıldığında rowentanın bir adım daha öne çıktığını söyleyebilirim. Ro7676ea serisini biz aldık tek eksiği turbo brush başlık. Orjinal kutusunda mini turbo başlık yer alıyor ihtiyaç halinde biçözüm sitesinden en uygun fiyata turbo brush başlığı temin edebilirsiniz. Süpürmeye gelirsek, yüksek emiş gücü olan süpürgelerde iyi birşey mi kötü birşeymi olup olmadığını bilemediğimiz bir özellik halıya yapışması. Belki buradan prim sağlıyorlardır markalar. Almadan önce tüm markaları hassasiyetle uygulamalı olarak test ettim. Ve power glide başlıkla öncesinde süpürmüş olduğumuz halının üstünden geçtik biraz klişe olacak ama sanki daha önce süpürmemişiz. Evet hiç süpürmemişiz gibi desek yeridir. 4A önemli faktör halı perfonması çok iyi, emiş gücü çok yüksek Philipsle eş değer lakin halı performansı Philips ten daha iyi. Araştırıp süpürge almak isteyenler var ise ben hepinizin yerine araştırdım tavsiye ediyorum gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    parasına değer

    Phılıps ile rowenta arasında kararsızdım , desibelinin düşük olması, 4A olması ve makine aksanlarının sağlamlığı açısından(ürünleri mağazada inceledim) rowenta almaya karar verdim, ürün çok hızlı bir şekilde teslim edildi, kullanımı çok rahat ve doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum, özellikle halı ve parke için ayrı başlıkların olması süpürmeyi çok kolaylaştırıyor, almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Rowenta RO7676

    Ürün harika, başlıkları amaca uygun, tasarımı kullanımını kolaylaştırıyor. Hafif ve oldukça sessiz. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok araştırarak satın aldım 4A tüm özellikler mevcut

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    süper

    Olumlu yönleri: Rowenta Row RO7689 Silence Force Cyclonic Home & Car marka elektrikli süpürge siparişinde bulunmuştum Anneler Gününe özel indirimli kampanyadan yararlanarak satın aldığım bu elektrikli süpürgeden çok memnun kaldım evde küçük çocuklar olduğu için çok fazla kirletiyorlar her tarafa bir şeyler döküp etrafı kirletebiliyorlar Rowenta sayesinde yerlere dökülen her şeyden kurtulabiliyorum emiş gücüne hayranım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    pek beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Yerdeki tozu çekeceğine ucunu değdirdiğiniz an kenara itiyor e senin olayın o değil ki güzelim şu tozu çeksene saatlerce aynı yeri süpürüyoruz yine tık yok. Gerçekten sinir krizi geçirtir insana bu süpürge.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Annemle birlikte seçip aldık. Toz torbasız olması hoşumuza gitti ama haznesinin kapasitesi çok yeterli gelmedi bize. Emiş gücünde de bir sıkıntı var. Daha yeni aldık makineyi ama doğru düzgün çekmiyor. Çok da gürültülü çalışıyor. Evin içinde yankılanıyor bütün ses. Bence fiyatının hakkını vermiyor. Biz beğenmedik.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İndirimde almıştım piyasadaki en uygun fiyattı teşekkürler trendyol

  • Trendyol aracılığıyla, 18.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok ıyı memnunuz ..tavsiye ederim 2 yıl gectı sessiz ve guzel

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.11.2020

    Tüm tozu filtreye çekiyor. Kesinlikle tavsiye etmem.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık bi 1 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum. Almadan önce biraz araştırdım ses den ötürü ama hiç bir şekilde diğer süpürgeler ile karşılaştırılamaz çok sesli değil ama çok sessiz de değil çok iyi hafif mi sesi var. Çekim gücüne gelecek olacak isek halıya resmen yapışıyor başlarda sıkıntı çektim sonra ayarı düşürüldüğünü görünce hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle değdi.

  • NI1 aracılığıyla, 09.10.2020
    Başarılı Ürün

    gayet olabildiğince sessiz ve kullanımı rahat temizliği de çok başarılı halıyı döverek temizliyor diyebilirim çekimi çok iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 23.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli bir ürün. Emiş gücü ve sessiz çalışması güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: özellikle sessiz oluşu beni çok mutlu ediyor. Tüm o süpürge yaparken ki facialar son buldu. Eskiden sesten dolayı evdeki diğer bireylere veya apartmandaki komşularıma göre hareket ediyordum. Ama artık öyle bir sorunum kalmadı. Emiş gücü de gayt iyi ve a sınıfı enerjiye sahip olması ekonomik açıdan bizi tatmin etti.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kargom hemen geldi ve herhangi bir sorun çıkmadı süper bir elektrk süpürgesi çok memnun kaldım

  • Trendyol aracılığıyla, 23.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Harika ürün süper çekiş gücü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Makine tek kelimeyle efsane fiyat desen ona keza. Biz eşimle evi hep beraber temizleriz ve ikimiz de performansına hayran kaldık evde haşere bir kedimiz ve minik bir kızımız var dökülen saçılan yemeğin koltuklara yerlere yapışan kılın tüyün haddi hesabı yok yani ama sevince katlanılıyor eh tabi bir de böyle güçlü çeken bir süpürgeniz varsa sizden keyiflisi yok. Önceden fırçayla temizler ardından makineye süpürür sonra başka bir fırçayla bi daha temizlerdim koltuklari şimdi iki kere geçiyorum üstünden hop tertemiz. Power glide başlığı tam bir canavar bizim süpürge süpürge değil gırgırmış. Normalde her gün temizlediğimiz halde bir ton kırıntı çıktı saç çıktı halıdan. Bizim gibi evde afacanlar doluysa alın pişman olmazsınız

  • Trendyol aracılığıyla, 08.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    çok hızlı geldi teşekkür ederim çok memnun kaldım

  • Trendyol aracılığıyla, 23.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ev süpürmek keyifli bir hale geldi süpürdüğüm odanın havası değişiyor resmen. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel bi ürün rengide çok hoş başlıkları o kadar çok ki hangisini nerde kullanacağımı bilemedim çekiş gücü şimdilik çok güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RO7676EA 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RO7676EA 750 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat