Viewsonic VX2263SMHL-W Monitör Yorumları

Viewsonic VX2263SMHL-W Monitör yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2017
    Şık ve Kaliteli

    Ürünün tasarımı çok güzel, beyaz renk Apple'da özgünleşmişti fakat Viewsonic'de de çok şık duruyor... Aynı şirketten 3 arkadaş bu ürünü aldık gayet memnunuz. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    viewsonic

    Viewsonic alırken ilk başta tereddüt ettim. Ama sonradan bu markanın ekranda başka birşey üretmediğni görünce ve araştırmalarımdan sonra aldım bu ürünü. Çok başarılı bir ürün çıktı. Herkese tavsiye ederim. Monütör alacaksanız Viewsonic alın. Sonuçda adamlar diğer markalar gibi bir çok farklı ürüne yönelmemiş, tek ürün üzerinde profesyönelmişler

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2017
    Teşekkürler

    Ürünü zamanında göderdiğiniz için teşekkürler. Hayırlı işeriniz olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    F/P sı başarılı.

    Ürünü alalı 1 hafta oldu (570,-TL), ofisimde gün boyu kullanıyorum, MAT ekranı sayesinde güneş ışığını yansıtmıyor ve görüntüler çok canlı, hoparlörün ses seviyesi yeterli. Sesi diğer odalardan duyulacak kadar veriyor. Beğenmediğim tarafı, hdmi ve diğer giriş noktalarının monitörü tutan ayağın hemen üzerinde yere doğru bakan bir açıda olması. HDMİ nizin ucu uzun ise girişlerden birini kullanamayabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2017
    Overclock yapmayacaksanız çok iyi

    Monitör çok iyi arkadaşlar ancak overclock gibi bir niyetiniz varsa almayın. Overclock olayı genelde dvı-d üzerinden olur. Bu monitörde hdmı ve vga var. Dvi-d yok. Bunun dışında boyu ve görüntü kalitesi muhteşem diyebilirim. Beyaz renk toz göstermiyor ve ayrı hava katıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2016
    Tatmin edici

    Monitörün görüntü kısmı ne kadar güzelse ses kısmı bir o kadar kötü. Hoparlörleri ses açısından vasat altı kalıyor, hem sesi beklediğimden kısık hem de ses biraz boğuk geliyor. Sesi için almayacaksanız çok güzel bir cihaz, mat ekran flickerfree ve birçok güzel özellik var o yönden çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2016
    güzel mönitör

    mönitör gayet güzel,ince zarif ve bayaz olması harika ,toz belli etmiyor, pişman değilim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VX2263SMHL-W Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VX2263SMHL-W Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat