Dell S2716DG Monitör Yorumları

Dell S2716DG Monitör yorum ve tavsiyeleri

(65 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans canavarı

    A08 yani son seriden göndermişler ışık sızması yok banding yok. Eski üretimlerdeki hatalar giderilmiş. TN panelden bekleneni karşılıyor. Görüntü yırtılması yok ve çok akıcı. Flickering yok. Tabi ips gibi parlak renklere sahip değil doğal olarak. Bu paraya en iyi monitör bu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün İyi. Hizmet Kötü.

    Olumlu: A09 Revizyonu geldi. Ürün çok şık. Fiyatına göre performansı beklentilerimin üzerinde. Herhangi bir banding yada ışık sızması problemi ile karşılaşmadım. Oyun performansı da çok iyi. Olumsuz: Flickering var, oyun yükleme ekranında her seferinde fark ediliyor. Ama oynarken fark etmedim. Ürün istanbuldan izmire 6 günde geldi. Aynı gün kargo yada hızlı teslimat bunun neresinde anlamadım. Kargo hizmetinden kaynaklanıyor olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üst Seviye!

    Öncellikle Hepsiburada'ya teşekkürler. 2 gün içinde Ankara'ya ulaştı. Bu monitöre karar vermeden önce epeyce araştırma yaptım ve tercihimi Dell'den yana kullandım. Fiziksel olarak birçok cezbedici unsura sahip; 27 '' olması, ergonomik şekildeki rahat kullanım, şık duruşu ve bence en önemlisi ince çerçeveye sahip olması. Diğer karakteristik özellikleri zaten malumunuz. G*Sync Teknolojisi ve 2K tecrübesi inanılmaz keyifli.Oyun oynamayı çok seven birisiyseniz siz de ciddi şekillde farkı hissediyorsunuz. Daha önceki monitörüm de 144Hz'di fakat G-Sync ile birlikte 2560*1440 çözünürlüğü çokça fark yaratıyor. Özellikle PUBG gibi oyunlarda. Kalibrasyon ayarları da olduköa basit.Kendi göz zevkinize göre ayarlamalar yapabilirsiniz. NVIDIA Denetim Masasından da ek ayarları hallettikten sonra keyfini daha fazla çıkarırsınız. NOT : Response Tıme'ı Fast olarak ayarlayıp, Monitor Deep sleep'i Disable olarak ayarlamınızı tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2019
    Panel sorunsuz

    Tam bir hafta hangi monitörü alayım araştırması yaptıktan sonra Asus pg279q alıp panel sorunlu çıkınca iade etmiştim. 5200 lira verip üstüne servis işleriyle uğraşmanın lüzumu yok. Sorunsuz, güvenilir markaları tercih edin. Dell s2716dg monitörüm Ekim 2018 üretim tarihli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2019
    Kullanışlı

    1 Display-port ve 1 HDMI port mevcut. 2k 144Hz sadece displayport üzerinden alınabiliyor. Gsync sadece displayport ile çalışıyor. HDMI giriş için max 60Hz çıkış alınabilir. Native 1080p desteklemiyor, 1080p oyun için ileride 1440p'ye geçerim fikriyle geleceğe yönelik alınırsa bulanık görüntü verecektir, kötü görüntüden dolayı native 1440p oynamak isteyeceksiniz ve FPS oranınız ciddi düşecektir, 1080p native 144hz monitor daha iyi bir tercih olur. Sol tarafta 2 USB ve audio-in girişleri mevcut, oldukça kullanışlı, audio-in yanda olması kulaklıkla kullanımı kolaylaştırıyor. Ekran Sağa-sola, yukarı-aşağı rahat değiştirilebiliyor, fiziksel kurulumu kolay. Menüden 1ms tepkime süresini değiştirirseniz ekranda mouse imlecinin iz bırakması olayı çözülüyor. Aktif portu algılayıp displayport ya da HDMI çıkışını otomatik vermiyor, menüden seçmeniz gerekiyor. Genel olarak tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.07.2019
    Fiyat Performans Ürünü

    Ürün A09 revizyon olarak geldi. Ufak bir kalibrasyondan ve NVCP ayarından sonra renkler istediğim düzeyde. Zaten 10 yıllık eski bir monitör kullanıyordum, ondan sonra çok iyi geldi. TN panelin ve özellikle bu modelin Color Banding problemi oldukça giderilmiş. Video kalitesinin kötü olduğu vb. durumlarda hala hafif Banding yaşamanız mümkün fakat rahatsız edici düzeyde değil, hiç önemsemedim. IPS panellere yanaşın deniliyor fakat bu özelliklerde bir IPS panel minimum 5K+ Türk Lirası olduğu için, aradaki 2K Türk Lirasını farklı bir şeye harcayabilirsiniz. Ayrıca IPS panellerin de BLB gibi kusurları olduğu varsayıldığında o kumara girmek tutmayabilir de.Tam bir F/P ürünü, G-Sync, 144Hz vs. oldukça şaşırttı beni. Belki de alabileceğiniz en iyi TN monitördür, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2019
    Kusursuz

    1 senedir kullanıyorum, kusursuz bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    zarif

    Ürün gerçekten çok zarif. Malzeme kalitesi de güzel. Genel kullanımın yanı sıra 1440p ve Gsync olması oyunlarda avantaj sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2019
    Ortalama bir monitör

    Ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, HB'den 3 civarına almıştım, o fiyat için uygundu fakat şu anki mevcut fiyatına kesinlikle değmez, daha performanslı f/p monitörlerine (AOC, HP, Viewsonic) bakmanızı öneririm, bendeki rev.08, ghosting yok, yırtılma yok, ölü pixel veya ışık sızması da yok fakat bulutlama ne kadar özel ayar yapsanız da var ve farkediliyor, bu kalitede bir monitör için bende hayal kırıklığı oldu açıkçası; ayrıca monitörün dikey olarak döndürülmesi güzel fakat normal kullanımda yere tam paralel konumu net değil, el ile arabanın orta aynasını ayarlar gibi kastırarak ayarlamak gerekiyor. Tasarımı memur monitörü, biraz daha janjanlı tasarım olabilirdi. renkleri ise özel ayarlar sonrası oldukça güzelleşiyor (redditte var ayarlar) default ayarlarda renkleri fecaat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2019
    Rev:09 Tek kelime ile mükemmel

    Ürün muhteşem. Aynı özelliklerde ve bu kadar sade ve güzel bir dizayna sahip başka bir monitör bu fiyata imkansız bulamazsınız. İnternette uzunca bir süredir araştırma yapıyorum, color banding vb sorunları hakkında çok büyük çekincelerim vardı ancak görüntü kalitesi muhteşem, ben 1080p 60hz bir monitörden (hp2311gt) buna geçiş yaptım ve evde 3 adet bilgisayar kurulu, çeşitli fiyat ve kalite bandında monitörler kullandım. Ekran test resimlerini indirip tek tek baktım, internette paylaşılan sorunlu resimler ile hiç bir alakası yok, ekranı karşılaştırmak için yanına bir tane de IPS koyup fotoğraf falan çekip koyuyorlar ya, o yanındaki referans olarak koydukları IPS in görüntüsü gibi kaliteli görüntü veriyor resmen. Bu arada bendeki cihazın revizyonu 09. Sanırım en son revizyon bu ve görünen o ki firma konu hakkında insanların serzenişlerini ciddiye alıp elinden gelen tüm iyileştirmeleri yapmış. yalnızca tek bir ölü piksel tespit ettim sağ üst köşede, o da sadece mavi renkte, diğer renklerde sorun yok. Nazar boncuğu yani :) Şiddetle tavsiye ediyorum, revizyon numarası 09 da nette bahsedilen problemlerin hiçbirisi ile karşılaşmadım bilginiz olsun. O tek yıldızı da aldığımın bir gün sonrası 111tl indirime girdiği için kırdım :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2019
    Giriş seviyesi oyuncular için idare eder

    Monitörün panel menüsünden '' Response Time '' kısmını '' Fast '' konumuna aldığınızda aşağıdaki arkadaşın da söylediği gibi bir gosting oluşuyor, Normal ayara aldığınızda bu ortadan kalkıyor. Fakat bu sefer 1 ms hızını alamıyorsunuz. Bu zor günlerde zar zor para ayarlayıp hakkını vermesi için böyle bir ürüne girecekseniz tercihiniz Asus monitör gibi istikrarlı markalar olsun.Belki HZ olayını biraz düşürerek sorunu ortadan kaldırabilirsiniz bunu deneyeceğim. Workstation Enterprise bilişim sistemleri üreten bir dell markasının Gaming ürünleri sahasına girmesi hatalı bir adım.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.12.2018
    F/P Ürünü

    ips monitörlerin abartılı fiyatı yüzünden tercih ettim ki iyi de etmişim. A09 versiyon gerçekten mükemmel görüntüsü var.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.11.2018
    IPS monitör arattırmayacak kalitede, A09 versiyonu. Kalibrasyon yapın.

    IPS monitör arattırmayacak kalitede, A09 versiyonu. Kalibrasyon yapın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2018
    Ghosting?

    Ürünü 2017'de almıştım. 144 Hz için display port bağlantısı gerekiyor. G-Sync için de Nvidia ekran kartı yada bunu destekleyen bir kart kullanmanız gerekiyor. Bunlar zorunluluk. İkinci husus 1ms deneyimi yaşamak için hızlı moda geçirdiğinizde ekranda mausu hızla hareket ettirirseniz yada bir fifa oyununda topu dikkatle takip ederseniz ghosting olduğunu gözlemliyorsunuz. Hem masaüstü, hem oyun bilgisayarı hem de xbox one x üzerinde bunu gözlemledim. Bu modu iptal ederseniz de 1ms tepkime süresini unutun. Onun dışında eğer bu kadar detaycı değilseniz verdiğiniz paraya moralinizi bozmaktan vazgeçip monitörü keyifle kullanabilirsiniz. Renkler profesyonel editörler için değil ama kesinlikle tatmin edici. Genel olarak tasarım, ergonomi, renkler ve boyutuna nazaran hızlı tepkime süresi muadillerine nazaran tercih sebebi olabilecek bir monitör. Oyuncuların gözü m/s hususunda hassas olmayanlarına ve genel kullanıcıların tamamına tavsiye ederim. Sadece multimedia ve ofis için kullacak olanlara ise ykne Dell'in yarı fiyatından daha düşük olan 27 inch diğer panel monitörlerine yönelmelerini öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2018
    Soru işaretsiz alabilirsiniz...

    Hepsiburada’ya hızlı ve sağlam gönderim için teşekkür ederim. Rev A08 serisi ürün gönderildi. Işık sızması, ölü piksel, color banding hiçbir problemi yok. Eğer rekabatçi oyunlar için bir monitör arıyorsanız, tam anlamıyla işinizi görecek parça budur. +ları 2k, 144hz, 1ms ve Gsync -leri TN panel olması ve tasarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2018
    Zerafet + Gaming performans

    Süper monitör. Dell kalitesi malzemesinden paneline kadar kendini belli ediyor. Gören zerafetine hayran kalıyor desem yeridir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2018
    Fiyatına göre iyi

    Ürünü 23 Mayıs'ta Hepsiburada'dan aldım A08 revizyonunu yolladılar. Herhangi bir banding yada backlight bleed sorunu yok, kutudan çıkma renk ayarları vasat yalnız tftcentral'dan doğru kalibre edilmiş icc profilini indirmeniz lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2018
    Beş Yıldız

    Ürün gayet iyi, çerçevesi ince, şık ve performans süper. Dahili hoparlör yok. Sizde benim gibi monitörden ses çıkarmak için 1 saat uğraşmayın. Monitörde kulaklık çıkışı var oralardan ses alabiliyorsunuz. Bu ne işe yarar ? PS3 veya PS4 cihazınızı bu monitöre bağlarsanız monitöre kulaklık veya hoparlör takarak ses alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2018
    Asusa o kadar fark verilmez, Dell tam 12den vurmuş....

    Asus ips, 4k, hdr, 27", G-sync, 144hz çıkana kadar idare etsin diye aldım fakat kalıcı olur, hiç bir eksiği yok, son derece yeterli, diğerlerine nazaran en ucuz g-sync monitör... 1080ti ile kullanıyorum, display port bağlantılı... Hepsiburada güncel olan A07 son versiyonunu yolluyor, ona dikkat edin...

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2018
    Şık - Kaliteli Gaming Monitör

    Ürün oldukça kaliteli ve sade bir güzelliği var. TN panel ancak gaming için başka çaremiz yok IPS monitörler oldukça pahalı. 27 inc almak istiyorduk bu nedenle 2k tercih ettik pikselleri saymayalım diye :). Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell S2716DG Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell S2716DG Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat