Dell P2717H Monitör Yorumları

Dell P2717H Monitör yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Eh işte...Bu fiyatta,bu özelliklerde başka ürün olmadığından aldım.

    Ürün fiyatına göre alınabilecek bir monitör görüntü kalitesi web sitelerinde,resimlerde çok iyi fakat üst seviye performans bekleyenlere tavsiye etmem örneğin filmlerde istenilen kaliteyi vermiyor veya youtube'tan bir video izlediğinizde görüntü ilk zamanlar sizi rahatsız edebilir fakat alışıyorsunuz bunun için tepkime süresi daha az olan,çözünürlüğü daha yüksek ve ghz hızı daha yüksek bir monitör tercih etmelisiniz oda bu fiyata yok maalesef. IPS ekran, 27 inç ve pivot özelliğine sahip bu fiyata alabileceğiniz başka monitör çok zor o yüzden bende bu modeli tercih ettim. Kargo teslimatı ile ilgili söylemem gereken şey maalesef ki ürünü yurt dışından temin ediyormuşcasına çok geç ulaştırıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    -Monitör çervesine yakın yerden monitöre dokunduğunuzda ekran çerçevenin içine çöküyor bazı noktalarda, sanki ekranın tamamı çerçeveye sabitlenmemiş. -Monitör Tuşları çok kötü, ama Dell in monitör Yazılımı sayesinde Tuşları hiç kullanmaya gerek kalmadan neredeyse tüm ayarlamaları yapabiliyorsunuz. Işık kısma ve açma çok rahat.Kendi içinde bazı ekran bölme seçenekleride var.(Dell gibi bir firmanın Türkçe dil desteği koymaması üzücü). - Kullandığınız mekanda Güneş arkadan geliyorsa perde olsa dahi monitör ışığı çok yetersiz kalabiliyor. - Pivot bölümünu ben kullanmadım. o yüzden çok yorum yapmayacağım, ama gördüğüm kadarı ile kullanışlı. - üzerindeki usb girişleri çok kullanışlı, monitörün yanındakilerin yakın olması bazen sorun çıkartabilir ama..

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2019
    5 Yıldız

    Kaliteli ürün. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2019
    F/P canavarı

    Efsane kalite. Standı çok iyi kendinize göre istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Anti kamburluk ve kifoz diyebiliriz. Materyali gerçekten çok kaliteli. Bu fiyatlara pazarda satılan oyuncak kalitesinde materyali olan monitörler satılıyor. Grafik & web tasarım için kullanıyorum. Param olsa 1 tane daha alacağım. Tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2019
    İlk izlenimim olumlu.

    Oldukça başarılı bir ürün. Pivot ayağı sayesinde istediğiniz konuma getirerek konforlu bir biçimde kullanabiliyorsunuz. İki gündür kıllanıyorum şimdilik memnunum. Şu aşamada tez yazmak, döküman okumak ve film izlemek için kullandım ve memmun kaldım. Dahili usb hub'ı olması çok kullanışlı.Ayrıca Display Manager yazılımı sayesinde ekranı alanlara bölüp açtığınız pencereleri oralara sığdırması da çok kullanışlı bir özellik. Tek HDMI girişi olması bir eksi bence. Yalnız yakın mesafeden kullanmak için biraz büyük.

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2019
    Dell Kalitesi

    Ürün tam olarak beklediğim gibi. Her açıya dönüş yapabiliyor ve esnek kullanım sağlıyor. Bir yazılımcı olarak çok memnunum. Satıcıda gayet ilgili ve özenli.

  • NI1 aracılığıyla, 02.04.2019
    Kaliteli Ürün

    Ürünün en belirgin özelliği yükseklik ayarı ve monitörü dikey olarak da kullanma imkanı. Çerçevesiz tasarımı çok başarılı. Görüntü kalitesi ve ekran parlaklığı çok iyi. Ürünün display port-hdmi-vga girişleri mevcut ancak kutudan sadece display kablosu çıkıyor, hdmi ile kullanacaklar ekstradan kablo da alsınlar. Ben memnun kaldım. Öneririm.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Paketleme sağlam yapılmıştı elime hasarsız ulaştı

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Benim için ideal bi monitör çok memnunum renkler canlı ve net olumsuz bi tarafı yok

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Tepki süresinin 6 ms olması beni çok etkilemedi zaten oyuncu değilim standart bi şekilde kullanıyorum rahatsız etmiyor

  • İnce Hesap aracılığıyla, 22.01.2019

    Bu fiyata daha iyisi alınabilirdi diye düşünüyorum beklentiye göre değişir tabi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2018
    Bir Yıldız

    Ürün beklediğim kalitede değildi.Dell'e yakışmayan bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2018
    yüksek fiyat

    Ürün amazonda sürekli fiyatı düşüyor nedense bizim türk firmaları ve fiyatı yüksek tutuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2018
    Beş Yıldız

    DELL kalitesinin farkı. ilaveten çok ergonomik ve kullanışlı monitör tasarımı. ben çift monitör olarak kullanıyorum. çok memnunum. Fiyatı temmuz ayından bu yana 500 tl arttı. o üzüyor sadece. keşke daha önce alasaymışım.

  • NI1 aracılığıyla, 19.07.2018
    İlgili ve kaliteli satıcı

    Ürünü kesinlikle tavsiye ederim. Askıya gerek kalmadan ekranı kendi ayakları üzerinde çevirebiliyorsunuz. İster dik ister yatay kullanabilirsiniz. IPS ekran olması ve DELL kalitesini de ilave edince uzun yıllar kullanılabilecek bir ekran.

  • NI1 aracılığıyla, 25.06.2018
    Kaliteli Firma Kaliteli Ürün

    Kaliteli Firma Kaliteli Ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2018
    Alınabilir

    fiyat-performans-kalite üçlüsüne bakılarak alınabilecek bi monitör. özelliklerine bakıp göz önünde bulundurarak alırsanız pişman etmez

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2018
    Beş Yıldız

    fiyat performans cok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2018
    ürün kalitesi güzel

    Ürün kalitesi ve görüntü gerçekten iyi. Alırken fiyatından dolayı kötü bir beklentim vardı. ama ürün gayet iyi çıktı. bu segmentte bir ürün alacaksanız kesinlikle dell i tercih edin derim. Tek sorun kutudan hdmi kablosu çıkmıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 01.02.2018
    Dell P2717H 27 inç Ekran

    Genel kullanım için çok güzel bir ekran.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell P2717H Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell P2717H Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat