AOC I2781FH Monitör Yorumları

AOC I2781FH Monitör yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    Şık dizayn, kalite

    Selam, Ürünü 06 Şubat 2017 tarihinde aldım o tarihten beri hiç bir sorun yaşamadım beni tatmin etti ki zaten beğenerek almıştım eğer benim gibi şıklığa önem veriyorsanız alabileceğiniz monitörlerden. 2. monitör olarak yine aynı modelin küçük boyutlarına yöneleceğim gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2017
    uzak durun

    Backlight bleed denilen ekranda görüntü yokken ışık sizmasi her kenardan. Kasasindaki montaj sorunları kalitesizlik. 2005den kalma menu. Aldığım gibi iade ettim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2017
    Çok başarılı.

    Monitörlerin görüntü kalitesini takıntı haline getirmediyseniz sizi fazlasıyla tatmin edecek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    Güzel ürün

    Gelişte küçük bir gecikme ile geldi ama önemli değil. Hepsiburada'ya teşekkürler. Ürün gerçekten çok güzel görünüyor. Görüntü kalitesi güzel. Ama dörtlük mü değil. Kalite olarak başarılı. Ürünüi pazartesi akşamından beri kullanıyorum. İnternet ve video kullanımları için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2016
    Alacağınız en ideal monitor

    Hepsi buradan com indirime koymustu. Aldım çok memnun kaldim diğer sitelerden daha uygun fiayatta. Kalite yönünden hiç bir eksiği yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AOC I2781FH Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AOC I2781FH Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat