AOC I2369VM Monitör Yorumları

AOC I2369VM Monitör yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2018
    Neden OSD dillerinde Türkçe yok OAC?...

    Bu ürün özellikler itibariyle güzel. Fakat ürünün OSD dilleri içinde Türkçe olmaması nedeniyle tercihim dışında kaldı. Bizim dilimize saygısı olmayan bir markanın ürününü kullanmam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2018
    Vaat edilen tarihte kargoya verilmedi

    Ürünü bugün aldım fakat istenilen tarihte kargoya verilmedi. Madem öyle neden vaat ediyorsunuz ?

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2018
    Fiyat-Performans Ürünü

    Bu ürünü 2015 yılında satın almıştım ve hala kullanıyorum. Ekran kalitesi üst düzeyde, özellikle her açıdan görünüyor olması ve mat ekrana sahip olması ciddi bir avantaj. Ses düzeyi olarak gayet başarılı fakat ses kalitesi olarak aynı şeyi söyleyemem. Giriş seçeneklerinin bol olması da kaliteyi destekler nitelikte. Daha iyileri elbette piyasada mevcut fakat fiyatına göre performası başarılı bir ürün. Hem ev hem de ofis kullanıcıları için ideal bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    Gayet güzel, tavsiye ederim.

    Kara Cuma indirimi ile 663 TL'ye satın aldım. Fotoğraflarda olduğundan daha şık görünüyor. Hoparlörü ve ayağı zayıf nokta maalesef. Görüntü kalitesinde hiç sorun yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2017
    Süper görüntü kalitesi, süper ergonomi

    Süper görüntü kalitesi, süper ergonomi

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2017
    Çok Beğendim.

    Bugün Aldım Monitörümü Beklediğim Gibi Fotograf Ve Video İşliyorum Teşekkürler hepsiburada.com Tavsiye Ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2017
    Dört Yıldız

    hoparlör zayıf onu dışında guzel bir urun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2017
    Dört Yıldız

    Monitörün görüntü kalitesi normal ,üzerinde hoparlör var ama ses kalitesi tatmin edici değil. Şık sayılabilecek bir monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2017
    Gayet güzel

    Ofiste 3 tane bu monitörden var. Çok memnunuz, 3 seneyi doldrudular. Aynısından burada da bulduğuma memnun oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    KULLANIM AMACINA GÖRE YORUMLANIR

    ÜRÜN MALZEME OLARAK KALİTELİ TÜRKÇE ARAYÜZ BULUNMUYOR. İYİ AMA ÇOK GÖZ YORDU 1 SAATLİK ÇALIŞMA SONRASI BAŞ AĞRISI YAPTI. EĞER SÜREKLİ BİLGİSAYAR BAŞINDA ÇALIŞAN BİRİYSENİZ 23" KESİNLİKLE ALMAMANIZI TAVSİYE EDERİM. ÇOK BÜYÜK OLDUĞU İÇİN BİLGİSAYARA HAKİM OLAMIYORSUNUZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2017
    5 yıldız

    Ürünü yeni kullanmaya başladım şimdilik sorun yok başarılıı

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2017
    süper

    ürün dün elime gecti beklediğimden daha iyi görüntüsü çok güzel renkler çok canlı alacak olan arkadaslara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2017
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 12.03.2017
    Özellikleri ve Fiyatı Muhteşem

    Ürünün aynından vardı, ikinci monitörüm olarak aldım kurgu işlerimde kullanmak için. Gerçekten piyasadki en güzel fiyat/performans ürünlerinden. Mağaza da sıfır ürün gönderdi ve paketleme harikaydı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    süper kalite süper görüntü

    ürünü uzun zamandır takip ediyordum. salı günü elime ulaştı. bende bilgisayar eski olmasına rağmen beklemediğim görüntü kalitesi sunuyor. iyi bir ekran kartı ile görüntü kalitesinin ne kadar iyi olacağını düşünemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2015
    başarılı

    monitörü bir haftadır kullanıyorum gayet başarılı bir monitör tek eksi yönü hoparlörü ses olarak biraz daha iyi olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2015
    çok yerinde bir karar vermişim

    eski monitörüm artık ömrünü tamamladığında almaya karar verdiğim model bu ürün oldu. uzun süre takip ettim iyi bir fiyatla aldım. ilk zamanlar aldığıma çok pişman oldum hatta geri iade etmeyi bile düşündüm. çünkü ekrana baktıkça aşırı şekilde gözlerim ağrıyordu. fakat uzun denemeler sonunda uygun renk ayarını buldum ve şimdi çok rahat bir şekilde kullanıyorum ve iyikide almışım diyorum. üzerindeki hoparlörleri kullanırım diye düşünmeyin çok zayıf kalıyor. görüntü olarak gayet net ve canlı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2015
    Çok şık ve başarılı

    Sipariş verdiğim günün ertesi günü elimdeydi.Daha büyük bir monitör almam gerektiğinden geri iade ettim.2 gün geçmeden Hepsiburada paramı kargo dahil hesabıma iade etti.Gerçekten harika çalışıyorlar,tamamen müşteri memnuyeti ön planda.Monitöre gelince çok şık ve performanslı bir monitör.Elektronik marketlerde bu ürün yok.Kaçırmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2015
    Mükemmel

    Çok iyi bir monitör. Tam olarak ihtiyacımı karşıladı. Görüntü kalitesi çok güzel. Belki, Monitörün bu kadar iyi gelmesi önceki monitörümün kötü olmasından kaynaklanıyor olabilir :). Ama özellikle mat yüzeyinin üzerine direk düşen akşam güneşine rağmen rahat bir kullanım sağlaması mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2015
    fiyat performans ürünü

    ürün kalitesi son derecede üst düzey, estetik yapısıyla hafifliğiyle ve bağlantı çeşitliliği ile kaçırılmaz bir fırsat. Bu fiyata alabileceğim en iyi ürün buydu, aldım. son derece memnunum. Hepsiburadayıda kutlamak lazım kendileri sipariş verdiğim günde ürünü bana ulaştırdılar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AOC I2369VM Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AOC I2369VM Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat