AOC I2276VWM Monitör Yorumları

AOC I2276VWM Monitör yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2019
    F/P ürünü

    Öncelikle ürün anlatıldığı gibi şüpheniz olmasın. Kutusundan herşey eksiksiz çıktı. Artı yönleri olarak ; Ayakları sağlam sallanmıyor. Renk kalitesi ve uyumu fiyatına göre çok çok iyi. (oyun için kullanıyorum gayet tatmin edici ) Eksi yönleri olarak ; Çok ufak ışık sızması var normal karşılanabilir seviyede. Menüsü biraz kullanışsız. Fiyatına göre alınabilecek en iyi monitörlerden biri. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2018
    Dört Yıldız

    Beğendim doğrusu hoşuma giti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2018
    Şık monitör

    Öncelikle çok şık bir monitör. Ayağı sağlam ve masada sallanmıyor. Malzeme kalitesi iyi. Renk kalitesi ve doğruluğu fiyatına göre gayet yeterli. IPS ekranda ışık sızmaları normal karşılanır. Lakin bana gelen modelin sol alt kısmında, olması gerektiğinden fazla ışık sızması var. Menüsü pek kullanışlı gelmedi. Görebildiğim eksi yanları da bunlar oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2017
    ÜRÜN GÜZEL ÜRÜN ŞİMDİ

    Video montaj için ofise satın aldım çok güzel iş görüyor tavsiye ederim renkleri çok güzel görüntü işleri için alınacaksa uygundur

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2017
    Beş Yıldız

    Ürün kaliteli ve ülkemizde çok bilinmeyen bir model. Daha önce Asus monitör kullanıyordum. Bakış açısına göre renkler berbat görünüyordu.Oysa bu monitörün renkleri ve bakış açıları harika. Nereden bakarsanız bakın aynı rengi görüyorsunuz. Kaliteli bir ips panele sahip. Ekranda ghosting veya gölgelenme yok. Oyun video performansı çok iyi. Tepki süresi çok iyi oyunlarda herhangi bir gecikme vs. yok Lol,counter ve Ac oyunlarında denedim. i-Menu programı ile hdmi bağlantı ve kalite bir ekran kartı ile düğmelere dokunmadan ayar yapabiliyorsunuz.

  • Webden Al aracılığıyla, 29.03.2016
    Harika.

    Monitor 1 günde elime ulaştı,fiyatın ucuzluğu ve yorum olmaması biraz tedirgin etti ama beklediğim gibi çıkmadı neyseki. Ölü piksel ve ışık sızması şansıma hiç çıkmadı,renkleri çok net,oyunlarda ghosting vs yaşamadım,ucuza alabileceğiniz en kaliteli IPS monitör diyebilirim. İçinden hdmi vga ve güç kabloları çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2015
    Mikemmel Monitör

    Fiyat performans ürünü olarak mükemmel kalitede. Alt yorumda HDMI ile yavaş yenileme hızı alıyorum diyen arakadaş aldırmayın. 5MS tepki süresi olan bir monitörde böyle bir farkı göz yordamı ile gözlemlemek mümkün değil :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2015
    Monitör fiyat/performans için

    Bence tüm sitedeki 21.5" IPS monitörleri fiyat/performans olarak kıyasladığınızda aşırı bir beklentiniz yoksa iyi bir ürün tavsiye ederim. Üstelik HDMI lı ve 3 yıl garantili.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2015
    Beğenmedim

    ürün güzel değil arkadaşlar renk kalitesi garip ve ekran yenileme hızı hdim kablo ile yavaş olduğunu gözlemledim bu yüzden tavsiye etmiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AOC I2276VWM Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AOC I2276VWM Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat