Acer XF270HUBMİJDPRZ Monitör Yorumları

Acer XF270HUBMİJDPRZ Monitör yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2017
    Tereddütsüz piyasadaki en iyi 2k 144Hz FreeSync monitörle karşı karşıyayız...

    Üç haftadan fazla, araştırmadığım monitör kalmadı desem yalan olmaz. Onlarca yabancı inceleme (review) okudum. Günümüz ve yarının oyunları için artık 60Hz monitör geride kalmalı. 144Hz ideal seviye, üstü gereksiz; 144Hz ile 200+Hz arasındaki farkı gözle farkedemeyeceksiniz. 4k monitörler henüz 60Hz üzerine geçemediler. 2018 de piyasaya çıkmaları bekleniyor ama fiatları belliki el yakacak. Nereden baksanız 6-7.000 TL yi geçecek gibi duruyor. Dolayısıyla alınacak monitör 2k - 144 Hz olmalı. 2K için ideal boyut 27inç. Henüz HDR paneller yaygınlaşmadığı için de IPS panel benim için tek seçim. Pro oyuncular için farklı olabilir ; ama benim gözümle 1ms yada 4ms tepkime süresi arasındaki fark son derece önemsiz. IPS ekranların TN panellere göre renk üstünlüğü tartışılmıyor bile... Grafik kartınız AMD ise FreeSync, GeForce ise G-Sync seçilmeli. XF270 FreeSync olanı, XB270 ise G-Sync.Ne yazık ki G-Sync monitörlerin fiatı ateş pahası.. Acer'in bu monitörü yukarıda saydığım her şeyi kapsıyor. 2K / IPS panel / 4ms tepkime süresi / 144Hz / FreeSync. 2015 yılı ürünü ve 2016 da en iyi monitörler arasında yer alıyor. İnceleme puanları 4.5 / 5 ; 9.3/10 ; 91/100 gibi üst seviyelerde hep. Üç monitör tespit etmiştim araştırmalarım sonucu. Acer XF270HU , Asus MG279Q ve Viewsonic XG2783-GS. Viewsonic hakkında sonradan çok fazla şikayet okudum. Çoğunlukla köşelerdeki ışık sızmalarının aşırılığı üzerineydi şikayetler. O nedenle eledim bu monitörü. Asus, incelemelerde Acer'dan çok az düşük puanlar almıştı. Neredeyse kafakafaya denebilir. Ne var ki fiat araştırmalarımda Acer , Asus'tan ucuzdu. Bu nedenle Asus ta elendi. Bir kaç gündür kullanıyorum Acer'ı. Tek kelimeyle muhteşem bir monitör. Renk, kontrast , parlak, keskin ve net görüntü.. neyse bir monitörde olması arzu edilen özellikler hepsini karşılıyor Acer.. Ben seçimimden son derece mutluyum. Şansımdan mıdır bilemem , hiç ölü piksel yok.. ayrıca IPS ekranlarda korkulan o ışık sızması da yok monitörümde..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2017
    2K IPS 144hz Freesync. Tavsiyemdir.

    6 yıllık mac kullanıcısıyım. Grafikerlik yapıyorum ve aynı zamanda arada oyun oynuyorum. Bugüne kadar çok az pc monitörü beğendim. Bu da onlardan biri. Renk ayarları, genel görüntü kalitesi, taşıyıcı ayağın esnekliği ürünün artılarından. Tek sıkıntı ekranın çerçeve tasarımı fazla sade, biraz eski kalıyor. Benim aldığım üründe herhangi bir ölü piksel gibi bir hata yoktu. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2017
    Ne için alacaksanız fazlasıyla sağlıyor

    Yaklaşık 4 aydır 27 inç QHD 144Hz monitör arayışlarımın sonunda almaya karar verdiğim monitör budur. Burada müthiş bir indirime girdiğini gördüğüm anda hemen siparişi verdim ve çok kısa sürede geldi. Bu boyutta, çözünürlükte ve frekansta olup, freesync özellikli çok fazla monitör yok. En son ASUS MG279Q ile karar noktasına kadar gelmiştim. Öncelikle IPS glow dedikleri olaydan rahatsız olacaksanız hiç IPS falan almayın, çünkü tüm IPS'lerde var. Ama bunda kesinlikle rahatsız olmadım, farketmiyorsunuz bile, belki zifiri karanlıkta kafayı takabilirsiniz. Ayrıca 4ms ile 1 ms tepki süresini ayırabileceğinizi düşünüyorsanız burada harcanıyorsunuz. Gidin pro-gamer olun. Takımınız size zaten monitörünüzü alır. Bu monitör şimdiye kadar kullandığım en iyi monitör ve 31 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım. Görüntü netliği, canlı renkler ve kararlılık en üst safhada. 144 hz ayarından sonra ekrana baktığınızda en ufak bir titreme veya pikselleşme görmüyorsunuz. Sadece profesyonel kullanım için düşünecekseniz hiç gerekli değil ve ziyadesiyle pahalı, ama benim gibi hem pro hem oyun amaçlıysa 2016'da yılın monitörü seçilen ve girdiği her kıyaslamada diğer monitörlerin önüne geçmiş bu ürünü tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer XF270HUBMİJDPRZ Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer XF270HUBMİJDPRZ Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat