BenQ GW2270H LED Monitör Yorumları

BenQ GW2270H LED Monitör yorum ve tavsiyeleri

(140 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans

    Ürün f/p olarak değerlendirilmeli. Çok daha iyi renk derinliği için başka modellere bakılmalı. Göz dinlendirmek için yapılan fonksiyonlar gerçekten işe yarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyat/Performans kalite gayet iyi.Bir de hoparlörü olsaymış harika olucakmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı ve yeterli bir ürün

    Kızıma almıştım. İlk inceleme için evdeki bilgisayara hdmi ile bağladım ve denedim. Bence gayet başarılı ürün. 2 hdmi olması çok güzel. Görüntü gayet başarılı. Oyun amaçlı olmadığı için özellikleri yeterli bence. Bu fiyat için önereceğim bir üründür.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans başarısı

    Ürün performans açısından oldukça tatmin edici ve başarılı. güzel dizayn edilmiş. Fiyat ve performans açısından çok iyi. Ürünün üzerinde 2 HDMI olması büyük avantaj. HD bir uydu alıcısı bağlayarak TV olarak kullanabilirsiniz. Ayak desteği sağlam. duvara asma aparatı desteklemektedir. Tepki süresi ve parlaklığı güzel. Plastik malzemeler ince ve hassas.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata çok iyi

    Bu fiyata 2x hdmi 1x ega giriş li monitor çok iyi görüntü kalitesi yeterli tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Siemens

    ürün güzel tavsiye edilir. BenQ siemens markası zaten piyasada yeni bi oluşum değil bilginize

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentileri Karşılıyor

    Ürünü üç gün önce zamanında teslim aldım. Beklentileri karşılıyor. Çözünürlük kendini gösteriyor. HDMI kablo pakette çıkmıyor bilginiz olsun. Ancak iki HDMI girişi var. Memnun kaldım üründen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2019
    Çok memnunum

    Ürün çok iyi gözleri yormuyor 2 hdmi olması da ekstra bir güzellik 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2019
    HDMI girisine dikkat

    direk hdmı kablosunu takın sonra ekranın alt kısmında hdmı yönlendirme tuşları var onlardan dilediğiniz hdmı porta yönlendirme yapın . başka türlü çalışmaz . bilgisayarda ayara gerek yok .ayrıca ekran karanlık ortamda gözü rahatsız etmiyor . şu anlık bir sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2019
    1 yıl oldu çok memnun kaldım.

    Ürünü alalı tam bir yıl oldu ve çok memnun kaldım özellikle eye care olduğu için almıştım 4, 5 saat bilgisayar başında zaman geçirenler için çok uygun. Daha fazla bütçesi olanlar200 300 lira fazla verip gaming monitörünü almalarını öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 19.09.2019
    Ürün anlatıldığı gibi aynısı

    Ürünün kargoya geç verilmesi beni tedirgin etmişti. Acilen elime geçmesi gerekiyordu. Sağolsun mağazayla iletişime geçtim istediğim günde hızlıca gönderdiler. Ürün anlatıldığı gibi kaliteli ve görüntüsü mükemmel, bu fiyata bu ürün gayet kaliteli ve güzel bir ürün. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2019
    Fiyat Performans Olarak İyi

    Ben bu üründen 2 adet aldım farklı zamanlarda. Ürün güzel, artıları: Geniş açılı olması Kontrast Oranının 3000 olması Göz dostu olması Vesa desteğinin olması. Eksisi: HDMI kablosu yok sadece VGA kablosu çıkıyor. Zaten HDMI, FulHD vs artık standart.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2019
    Beş Yıldız

    Aşağı yukarı 8 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. O zamanlar epey araştırıp almıştım fiyat performans olarak en iyilerinden biriydi fakat şuan ki durumları bilemiyorum tabi.

  • NI1 aracılığıyla, 04.07.2019

    Süper monitor. Fiyat uygun. Yazılımcıyım, işimi görüyor. Low blue light mode'da kullanıyorum genelde. Gözler için iyi, özellikle gece çalışanlara.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2019
    Beş Yıldız

    Ürün hepsiexpress ile aynı gün elime ulaştı.f/p ürünü diyebiliriz. hoş bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2019
    HARİKA

    1 günde elime ulaştı 2 hdm girişli olması çok işime yaradı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.03.2019

    monitörde anormal bir bir durum söz konusu odanın ışık anahtarı aç kapat moniörde ekran gidip geliyor bunda extra bir sensör gibi bir durum mu var yoksa bir sıkıntımı mevcut bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi acaba teşekkürler..

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2019
    eye care monitor

    bu urunu eye care ozelliginden dolayi tercih etmistim ama hoparloru atlamisim. urunden memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 05.03.2019
    Güvenilir firma. Tavsiye ederim.

    Evet. Beğendim. Sözü edilen özelliklerin hepsi var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2019
    fiyat performans budur.

    bu fiyata,çok çok iyi bir monitör.yanlız bende hdmi ile rgb olarak kötü renk ve görüntü verdi.ycbcr444 olarak çok çok iyi bir renk ve görüntü geldi.(nvidia için,ekran kartı ayarlarında,çözünürlük değiştirme kısmından değiştiriliyor).profösyonel değilseniz,oyun için hızı yeterli.bu fiyata böyle görüntü veren bir monitör olduğunu sanmıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
BenQ GW2270H LED Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. BenQ GW2270H LED Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat