MSI CUBI 055XEU Masaüstü Bilgisayar Yorumları

MSI CUBI 055XEU Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.08.2016
    msi sonuçta

    almadan önce beni neyin beklediğini biliyordum bu yüzden de fazla birşey beklemedim. buna rağmen bilgisayar açıkcası beni şaşırttı. internetteki işlerimi ben daha yavaş yapcağımı zannederken hiç öyle olmadığını gösterdi. işlemcisi gerçekten kalitesini gösteriyor. bi kaç oyun bile oynayabiliyorum yanında. kısa sürede olan gönderi için de ayrıca teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2016
    Mükemmel

    Bu cihazı alırken ne beklediğimi biliyordum ve karşılığını aldım.Harici hdd boyutunda internet,1080p video gibi işlerimi kaliteden ödün vermeden 5.nesil intel işlemci ve hd5500 le rahatlıkla yapabiliyorum. Hatta steam hesabımdaki hts,orcs must die gibi oyunları da oynayabiliyorum. Cihazın vadedildiğinden kısa sürede elime ulaşması da ayrıca bir güzellik oldu.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI CUBI 055XEU Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI CUBI 055XEU Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat