MSI CUBI 002XEU Masaüstü Bilgisayar Yorumları

MSI CUBI 002XEU Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2017
    Teşekkürler İstediğim üründü zamanında ve eksiksiz geldi. Gösterilen özen için teşekkür ederim

    İstediğim üründü zamanında ve eksiksiz geldi. Gösterilen özen için teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2017
    Dört Yıldız

    Ürün acıklamasında vadettiği herseyi yapıyor, fakat win 7 kurmak isterseniz sürücüleri sitelerinde yok ama msi'ya mail atınca ertesi gün sürücülere eriştim. Bunun dışında sorun yok. Oyun oynamadım o konuda yorum yok.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.08.2016
    çok iyi performansı

    fan sesinin ben yüksek olacağını beklemiştim fakat düşükmüş :) ssd daha da hızlı kullanım sağlıyor bilgisayarda. ileride belki arttırabilirim bu hafızayı fakat şimdilik yetiyor bana. ben sadece filmlerim için kullanıyorum bilgisayarı. benim için de fazlasıyla yetmiş oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2016
    Tatmin edici performans

    Öncelikle kutu üzerinde bir üst modeli vpro yazar şekilde geliyor ve bir an için seviniyorsunuz ancak kutuyu açtığınızda aldığınız ürünün geldiğini görüyorsunuz :) Fan sesi oldukça düşük ancak bundan biraz daha sessiz olmasını yine de beklerdim, asus mini pcler daha sessiz. SSD hakkını veriyor ve windows10, avg antivürüs ile office yüklediğim minipc 6 snde açılıyor ancak 128gb tabiki de ileride arttırmak isteyebilirsiniz.Kasa içerisinde hdd veya ssd takabileceğiniz bir aparat ayrı olarak geliyor ancak bu disk bağlantı kablosu size kalite hissi değil sanki çıkacakmış hissi veriyor. Benim gibi film-müzik vb şeyler için kullanacaksanız işinizi görecektir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI CUBI 002XEU Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI CUBI 002XEU Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat