Quadro SGA03TR-65S803 Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Quadro SGA03TR-65S803 Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2016
    Kötü bir bilgisayar

    Öncelikle bu ürünü Hepsiburada'ya kesinlikle yakıştıramadım. 1-Bilgisayarda işletim sistemi yüklü değil. 2-Anakart ve ekran kartı iyi olmadığı için oyun oynanmıyor. 3-Çok gürültülü bir bilgisayar.Fan sesleri inanılmaz fazla. 4-Windows 7 yükledik, ancak sürekli mavi ekran sorunu veriyor. 5-Servis garantili diyor ancak müşteri hizmetleri bile servislerin yerini bilmiyor. 6-CD,DWD yazıcısı yok. 7-Olumsuz özellik o kadar fazla olduğu için olumlu birkaç özelliğini yazmaya bile gerek duymuyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2016
    fiyatına göre tercih edilebilir.

    Arkadaşıma hediye aldım. oyun oynamıyor ama bilgisayarı hızlı çalışsın, yani tıkladı mı şak diye açılsın. Bilgisayarın zaten ucuz. işlemci ram ssd tekbaşına alsanız hemen hemen aynı fiyat.. malzeme kalitesi iyi değil ama iş görür. oyun oynanacaksa ekran kartı alınmalı. zamanla upgrade edilerek daha iyi olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2016
    Çok kötü

    Kocaman kasanın içine minicik anakart koymuşlar. Kasada usb 3.0 girişi var fakat maalesef anakartın usb 3.0 bağlantısı y.ok.. mavi kablo içeride boşta sallanıyor. Oyun pc diye satılıyor... fakat birçok oyunu atlamalı oynatabiliyor. Ekran kartı tırt. anakart tırt. kasa tırt, çok gürültülü... Almayın derim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Quadro SGA03TR-65S803 Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Quadro SGA03TR-65S803 Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat