Gigabyte GB-BSi3H-6100 Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Gigabyte GB-BSi3H-6100 Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 31.08.2016
    Tavsiye ederim.

    Sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim...Hızlı kargo süper...

  • NI1 aracılığıyla, 31.08.2016
    Tavsiye ederim..

    sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim...

  • Webden Al aracılığıyla, 01.06.2016
    Hdmi bağlantı hakkında

    Murat bey, Dell marka monitör kullanıyorum monitörümün Hdmi girişi yoktu fakat displayport gidişi vardı ben de minidp den dp ye bir kablo alıp bağladım. Önce Hdmi denedim fakat piyasadan aldığım bir kablo (hdmi den dp ye) çalışmadı. Piyasadaki kablolarda sinyal iletimi ile ilgili problemler yaşanabilir. Hdmi veri iletim yolu ile diğer bağlantı yolları farklı veri transfer paketleri kullanmakta. Bu nedenle sinyal aktive edici veya çevirici özellikli kablolar satılmakta fakat bunlar pahalı. Ben de denemek yerine diğer giriş için kablo aldım. Şu anda sorunsuz kulanıyorum. Siz Hdmi çıkışı ile de televizyonunuza bağlayabilirsiniz. Bu durum tamamen benim monitörümle alakalıydı. Ses iletilmeme problemi de yukarıda bahsettiğim kablolar ile alakalı olabilir. Bilgisayarımı ofiste halen sorunsuz kullanıyorum. Masaüstümü görmem 8-10 saniye, kapanması ise 3 saniye sürmekte. Bu performansı elde etmek için okuma ve yazma hızı yüksek bir ssd almanızı tavsiye ederim. İyi alışverişler dilerim.

  • Webden Al aracılığıyla, 30.05.2016
    arda bey cevaplayabilir misiniz

    hdmi dan neden tercih etmemeliyiz bağlantıyı? internette bir incelemede de hdmi ile bağlantıda ses sorunu var diyordu.

  • Webden Al aracılığıyla, 18.04.2016
    Mükemmele yakın

    Yakın zamanda bir tane edindim. Kargo hızlıydı ve çok iyi paketlenmişti. Cihaz ram ve hd olmadan geliyor. O bakımdan ürün açıklamasını iyi okuyun. Çünkü bu iki bileşeni de sizin isteğinize göre almanız lazım. Tavsiyem uygun boyutlu bir ssd almanız. Ayrıca ram düşük voltajlı (1,35 V) olmalı. Harici ekran kartı yok bu bakımdan bir oyuncu bilgisayarı olamaz fakat ofis işleri, çeşitli istatistik ve grafik işlem programlarının kullanımı ve günlük kullanım için ideal. Vesa bağlantısıyla monitörümün arkasına bağladım. Klasik bilgisayarlar gibi ortalıkta kablo karışıklığı yok. Ayrıca boyutu neredeyse avuç kadar olduğu için dilediğiniz yere götürüp tv veya monitöre bağlayıp kullanabilirsiniz. Hdmi ve minidp görüntü çıkışı var. Tavsiyem minidp portunu kullanmanız. Çalışma esnasında fan sesi resmen yok. Duyulmayacak kadar az. Isınma problemi hiç olmuyor. Dört adet USB 3.0 girişi kullanışlı. Çok düşünmeden alınabilecek bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Gigabyte GB-BSi3H-6100 Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Gigabyte GB-BSi3H-6100 Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat