Casper Nirvana N310-S Intel Atom 2 GB Ram 64 GB SSD 11.6 İnç Ultrabook Yorumları

Casper Nirvana N310-S Intel Atom 2 GB Ram 64 GB SSD 11.6 İnç Ultrabook yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.06.2018
    Casper NIRVANA N310

    Daha önce N220 almıştım Bu ürünü Ekranı daha büyük diye aldım işimizi görüyor Bence eksi tarafı Kamere görüntüsü Kamerası güzel olsaydı çok daha iyi olacaktı

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2018
    Beş Yıldız

    Ürün kullanışlı,karmaşık değil, ayrıca Batu Tekknolojiye paketlemesinden ve hızlı gönderiminden dolayı teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2017
    Dört Yıldız

    Ürünü beğendim. İşim gereği kendi yazdığım programları kullanmam gerekiyordu. Windows işletim sistemli olduğu için klasik dillerle yazdığım programları kolaylıkla çalıştırıp saha da gayet başarılı sonuçlar alıyorum. Hızlı gönderi oldu teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 20.07.2017
    Casper Nirvana n310s

    Evet beklentilerimi karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2017
    Beş Yıldız

    Batu Teknoloji satıcısından aldım 3 adet. Hızlı bir şekilde teslim edildi. Fakat 1 tanesi açılmış, ekranda parmak izleri ve üstünde toz olduğu hali ile geldi. Allah'tan çalışıyordu, iade etmedim böylece.

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2017
    "Casper" Her kesime hitap ediyor.

    Elektronik ürün aldığımız da, ürünün sağlamlık veya çalışma konusunda her zaman şans işidir. Tabletimizi siparişim sonrası ertesi gün teslim aldım. Nerede ise her konuda performansını inceledim. Kızım için aldım onun hızına göre casper ileride kaldığı için sorun olmadı. Elbetteki fiyatına göre gayet iyi özelliklerde daha fazla harcamaya değmez. Casper sinema uygulamasını eşim ve kızım çok begendiler 2017 nin sonuna kadar ücretsiz filmler izliuorsunuz. Ayrıca tabletin kullanım süresine göre şarj süresi kısa oluyor. Fakat pili 5v 2A özellikte olan şarj adaptörü ile bir saatten az zamanda dolabiliyor. Pili 4000 Mah olsaydı daha güzel olurdu. Pişman değilim üreticiden ve tedarik edene de teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2017
    Başarılı...

    Evdeki tabletin ekranı kırılınca çocuklar için almıştım ama yeni notebook almaktan vazgeçip ben kullanmaya başladım. Oyun oynamayacaksanız diğer bütün işlerinizi görür. Matematik programlarını bile çalıştırabiliyor. Süper hızlı değil doğal olarak ama sorun yaratacak kadar da yavaş değil. İlk açılış hızı iyi, sadece programları ilk açarken bekletiyor biraz. Hafızasını ek olarak mini sd kart alarak genişlettim. Olumsuz yönlerine gelince usb'den şarj edilmiyor kendi şarj aletinin olması lazım ama şarjı uzun süre gittiği için çok sorun değil. Aslında tablet olması nedeniyle ekran kısmı ağır olduğu için diz üstünde dengesiz oluyor ve klavyesi gerçekten bu ürüne yakışmamış. Harflere bazen basmıyor, bazen iki kere basıyor. Biraz alıştıktan sonra idare edilebiliyor ama daha iyi olmalıydı. Zaten bunun için dört yıldız. Genel olarak bakıldığında ise tercih edilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    Dört Yıldız

    En iyi yanı 64 GB SSD olması. İşletim sistemi güncellemelerinden sonra 40 GB kadar kullanılabilir kalıyor ki bu özellik tercih sebebimdi. Tablet olarak kullanmak güzel yalnız ekran / çerçeve oranında başarılı sayılmaz. Yani alan pek verimli kullanılmamış. Klavye kullanışlı ve touchpad i de fena sayılmaz. Diğer yandan klavye biraz oyuncak gibi, orta-üst segment laptoplarda bulduğumuz o kaliteli klavye hissi yok. Şarj olurken bataryasının olduğu kısım bariz ısınıyor ama kasılmaya sebep olmadı. İşlemcisi içerik olarak görsel ve videolarla çok yoğun haber sitelerini açmada biraz zorlanıyor. Adblocker ve uygun bir tarayıcı performansı net artırıyor. Windows aldım ama linux - ubuntu yüklerim niyetinde olan varsa dikkat etmeli dual boot'a izin vermiyor çünkü bootable usb'leri sistemi kabul etmiyor. Son olarak tablet kısmı hafif değil. Saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    Kullanışlı Ürün

    Değerli yorum okuyucuları bu ürünü ilk olarak indirimli olarak marketten aldım ilk aldığımda şüpheliy dim fakat kullandıkça almak la çok iyi yaptığımı gördüm istenildiğinde tam bir bilgisayar istenildiğinde ise tablet konforu sağlıyor özelliklede benim gibi iş için kullanıcılar için bence tek handikap ı batarya gücü keşke daha yüksek olsaymış ikinciyi almayı düşünüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    hasibeeeee

    hiç almadım ama çook güzel bir tablet klavye çıkp takılabiliyor ve bence gayet kullanışlı bir üründür

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2017
    YERLİ MALI DEDİK AMA ÇİN ÇIKTI

    ÜRÜNÜN KUTUSUNU AÇTIĞINIZ ANDAN İTİBAREN HAYAL KIRIKLIKLARI BAŞLIYOR. SON DERECE BURUŞUK BİR POŞETİN İÇİNDEN TABLETİMİZ ÇIKIYOR, EKRAN ÜZERİNDEKİ JELATİNİ BİLDİĞİNİZ UHU İLE YAPIŞTIRMIŞLAR, JELATİNİ KALDIRDIKTAN SONRA BİR DÜNYA TEMİZLEMEK GEREKİYOR EKRANI, YAPIŞKAN İNATÇI BİR ŞEKİLDE ÇIKMIYOR. ARKA KAMERASI ÇALIŞMASINA ÇALIŞIYOR LAKİN GÖZLE BAKTIĞINIZ ZAMAN KAMERA FİZİKSEL OLARAK ARKA YUVASINDA KAYIK DURUYOR MERKEZDE DEĞİL. TÜM RAKİPLERİNDE MIKNATIS İLE YAPIŞAN KLAVYE VARKEN BU CİHAZDA ELLE BİR MEKANİZMA KULLANIYORSUNUZ. KLAVYE TUŞLARINA SERT BASMAZSANIZ ALGILAMIYOR, TOUCH PAD HASSASİYETİ ÇOK KÖTÜ, İKİ PARMAĞI KOYUNCA AKLINI KAYBEDİYOR. ARKASINDAKİ POWER TUŞU TERS TAKILMIŞ. ÜRÜNÜN AĞIRLIK DENGESİ OTURTULAMAMIŞ, BİR LAPTOP GİBİ KLAVYESİYLE KULLANMAYA ÇALIŞIRSANIZ EĞER EKRAN AÇISI 90 DERECEYİ GEÇTİĞİ TAKDİRDE TAKLACI GÜVERCİN MİSALİ ATIYOR KENDİNİ GERİYE. CASPER DEDİK, YERLİ MALI OLSUN DEDİK BAĞRIMIZA BASTIK, AMA MADE IN CHINA YAZIYOR ÜZERİNDE, BUNU DA FASON YAPTIRMIŞLAR. EKRANIN CAMI CAM DEĞİL PLASTİK, DOKUNDUKÇA ESNİYOR. KISACASI UZAK DURUN, BEN BİR HATA YAPTIM SİZ YAPMAYIN!

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 14.02.2017
    Çok Fonksiyonel

    Ürünü, eşime hediye aldım. Boyutları, işlevselliği,kullanım kolaylığı,malzeme kalitesi gerçekten çok hoşumuza gitti. Şarjı 8-9 saat rahat yetiyor, Hafif. Eksileri nelerdir? Diye sorarsanız; dahili 3G modemin olmayışı, diye bilirim. Ancak; buda çözülemeyecek bir sorun değil. Ayrıca; aydınlatmalı bir klavyesi olsun isterdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2017
    Fiyat&Performans Başarılı

    Günlük kullanım için ideal. İnternet kullanımı hiç bir sıkıntı çıkartmadı şu ana kadar. Office programları yüklü olmadığı için deneyemedik, fakat problem çıkartacağını zannetmiyorum. Uygun fiyata 2si 1 Arada arayanlara tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    Çok iyi.

    Uygun fiyata hem Lisanslı Windows 10 sahibi oluyorsunuz hem de tablet bilgisayar. Hem tablet hem diz üstü şeklinde kullanılabilen bir cihaz olduğu için kullanırken rahatsız edici bir durum ile karşılaşmadım. 64 GB geniş bir hafızaya sahip olduğu için kolay kolay kasma ve donma problemi yaşamıyorsunuz. Gayet kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    Gayet yi

    Gayet İyi 2 Sİ Bir Arada Ürün Dokunik Ve Windows 10 Olması İyi Hızlı Ve Ergonomik

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2016
    Genel olarak iyi

    Ürünü alalı 3 ay oldu tablet fena değil gibi, artıları : genel internet kullanımı ve çok kaynak tükenmeyen uygulamalar kullanıldıkça hızlı, şarjı 10 saati geçiyor, taşınabilirliği çok iyi, klavyesi var, 6 4 GB, Eksileri =micro USB den şarj olmuyor, ekrana ışık homojen dağılmıyor, klavyenin touch pad i berbat, tablet kısmında tam giriş usb yok, ses az çıkıyor, yanında Micro hdmi dönüştürücü vermiyorlar, daha alır almaz şarj aleti patladı ve garantisi sıkıntılı 2 ay bekletiler yenisi için. Benim izlenimlerim bu ama ürün kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2016
    Tablet PC

    Ben bu markanin N360 modelini almistim. benzer ozelliklere sahip. Almadan önce çok arastirmistim ama yeterli bilgi bulamamistim. Ben kendi tabletime AutoCAD 2013 ve NetCad 5.1 yukledim ve iki programı da basari ile ayni anda calistirmaktadir. Seyahat ve arazi isleri için meslektaslarima tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2016
    ONNUMARA

    CASPER PC TABLET HERŞEYİYLE ONNUMARA ÖZELLİLERİ GENEL KULLANICILAR İÇİN TEREDDÜT EDİLMEDEN ALINCAK BİR ÜRÜN.

  • NI1 aracılığıyla, 03.10.2016

    Bilgisayar yeni ulaştı elime ve daha browser indirirken takılmaya başladı, ilerleyen günlerde daha yavaş devam edecek diye endişe duymaya başladım.

  • NI1 aracılığıyla, 01.10.2016
    maalesef

    ön kamera aldığım günden beridir çalışmıoyr servise götürsem biliyorum 1 ay kalacak orada... anlamadım yani kardeş saglam mal satın niye on kamera bouk geldiki hakkım varsa helal etmiyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper Nirvana N310-S Intel Atom 2 GB Ram 64 GB SSD 11.6 İnç Ultrabook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper Nirvana N310-S Intel Atom 2 GB Ram 64 GB SSD 11.6 İnç Ultrabook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat