HP DeskJet 3635 F5S44C Yazıcı Yorumları

HP DeskJet 3635 F5S44C Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(243 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kablosuz ve kullanimi kolay. Beğendim ve tavsiye ediyorum !

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ev kullanımı için çok ideal. kartuşları uygun fiyata. scanner için alacak olanlar şunu unutmasın, tarama tuşu yok! fotoğrafı yada belgeyi yerleştirip, taranacak öğenin boyutunu seçip program aracılığıyla taratabiliyoruz. kullanışlı değil kesinlikle ancak tarama kalitesi üst seviye. wifi direct ve kablosuz eprint çok iyi özellikler. hakkını veriyor makina. yanında gelen kartuşlar tam dolu seviyede. inkjet olduğundan lazer yazıcı gibi performansı yok, yavaş baskı veriyor. bunları göz önünde bulundurarak alın ve kullanın. kargo gecikmeli de olsa sorunsuz elime geçti ürün. ilk kullanımdan önce, kartuşları taktıktan sonra kendi yazılımı aracılığıyla kalibrasyon yapın cihaza. otomatik olarak bir kaç adımlık bir test uyguluyor cihaz kendine ve en iyi kaliteye getiriyor ayarları. saygılar

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Epey araştırdım almadan önce ve 3635te karar kıldım. Pişman değilim. Öncelikle Hepsiburada'ya teşekkürler, siparişim ertesi gün kapımdaydı. Ve piyasada en uygun fiyatla burada buldum. Paketin içinden zaten bir renkli bir siyah kartuş çıkıyor. Hepsiburada bir de ekstra siyah kartuş hediye ediyor. Kartuşları ulaşılabilir fiyatlarda ve bu printer alırken en çok dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri. Yazdırma kalitesi çok iyi. Benim printer'a zaten ihtiyacım vardı ama fotoğrafları da iyi çıkartsa iyi olur diyordum. Hiç fena fotoğraflar almıyorum. İster kenarlıklı ister kenarlıksız.. Ayarlayabiliyorsunuz onu. En güzel özelliklerinden biriyse telefondan da kullanabiliyor oluşunuz. Telefona HP All-in-One Remote uygulamasını yüklüyorsunuz ve telefonunuzdan direkt fotoğraflarınızı dökümanlarınızı yazdırabiliyorsunuz. tek başına kablosuz özelliği bile benim gibi evde kablo canavarı iki kediniz varsa tercih sebebiniz oluyor :) 15-20 gündür kullanıyorum bir tek tarayıcı özelliğini kullanmadım. Fotokopiyi de çok kolay ve kaliteli çekiyor. Arkalı önlü çıkartırken elle çevirmeniz gerekiyor otomatik yapmıyor ama zaten bu fiyattaki makinelerde arkalı önlü çıkartabilmek bile bir artı. Kullanım kolaylığı ve kaliteli yazdırmalarıyla ve tabii her türlü özelliğinin oluşuyla tam bir ev printerı..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Dolu kartuşlar ve hediye kartuş süper oldu.Ürün sorunsuz çalışıyor.Kablosuz çıktı alma çok kullanışlı. Kargoya verme süresi 2 gün olması tek sıkıntımdı. yinede güzel alışveriş oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kaliteli bir yazıcı, fiyatına göre çok çok iyi yazıcı. kurulumu kolay. Bu yazıcıyı tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Teslim zamanı çok daha sonrayı belirtmesine rağmen siparişin ertesi günü gelmesi gerçekten büyük bir başarı. Ürün de gayet kullanışlı. Pırıl pırıl hiç zarar görmemiş kutusunda geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    Ürün çok pratik. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım gerçekten ev için gayet yeterli

  • HepsiB. aracılığıyla
    kağıt almamam sorunu olan printer !

    ürün 2 yıldır bende, evet kartuşları ucuz fakat ürünün kağıdı almama sorunu var.ne yaptıysam fayda etmedim. insanı çıldırtıyor gerçektende. kağıtları tek tek elle binbir uğraştan sonra alıyor. hp ye yakışmayan bir ürün..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    evet kağıt alırken sıkıntı olabiliyor. ayrıca içindeki kartuş 50sayfa civarında bastı siyah beyaz olarak. umarım yeni aldığım kartuş bu şeklide olmaz çünkü ink advantage modeline daha fazla ücret ödemiş ama aynı baskı sayısı almak istemem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    hızlı gönderi ,orjinal ambalaj ..teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hemen bir gün sonra geldi, gönderimi paketlenmesi güzeldi, ancak ya yazıcı sorunluydu ya da içinden çıkan renkli kartuş boştu, renkli basım yapmadı, yazmadı, çok kötü çıkardı, siyah basımı iyiydi, olması gerektiği gibi, ama renkli basım sorunluydu. Ayrıca renkli kartuş bittiğinde siyah kartuş dolu bile olsa yazmıyor, yazıcı ona göre programlanmış, illa tüm kartuşlar dolu olmalı, sadece siyah bile yazdırsanız, bu yönünü hiç beğenmedim çünkü genelde siyah çıktı çıkartıyorum ve renkli kartuş kullanılmadıkça içinde kuruyacak ve yenisiyle değiştirmek zorunda kalacaksınız, sadece siyah kurtuş satın alırım demekle olmuyor çünkü renkli kartuş içinde boş olduğunda siyah da çalışmıyor. Ürün renkli basmadığı için sorunlu geldiği için aynı gün geri iade ettim. İade konusunda kolaylık sağladığı için ve hızlı gönderimi için yıldızları hepsiburada'ya verdim yoksa ürünü beğenemedim. Ayrıca ürün sorunlu çıktığı için mi bilmiyorum çok yavaş basıyor bir sayfayı siyah beyaz çıkarana kadar olması gerekenden biraz fazla bekliyorsunuz. Evde kendi fotokopimi çıktımı kendim çıkartayım daha ekonomik olur diye düşünenler için pek tasfiye edemicem. Ama wifi özelliği güzeldi kolay bir kullanımı da var telefondan rahat bağlanıyordu, ürünün sadece o özelliğini beğendim. Bu fiyata bu kadar oluyor demek ki. Renkli kartuş içinde tükenmiş bile olsa sadece siyah kartuşla bile basmaya, yazmaya devam eden yazıcılar geliştirilse daha kullanışlı olur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çabuuk bitiyor

    özellikle öğretmenseniz ve sürekli kullanacaksanız tavsiye etmem kartuş çok çabuk bitiyor onun yerine lazer bi yazıcı almanız daha mantıklı...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün. Şunu söyleyeyim ki, süper hızlı kargo demesine bakmayın, öyle değil. Ürün muhteşem, yalnız cd'den değil de internetten kurulum yapın, çok daha kolay oluyor, kutudan çıkan kağıt sizi yönlendiriyor. Gayet hızlı yazdırıyor, kısa sürede algılıyor kablosuz ağı ve renkleri de çok hoş. Çok güzel özellikleri var, tavsiye ediyorum. :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Dün elime ulaştı.. Merakla bayağı biŕ özelliğini denedim ancak yaşadıgım sıkıntı şu oldu wifi devredeyken bilgisayarimla iletişim kurduramadım, usb kablosu çok kısa ancak cep telefonundan güzel ve kolayca çıktı alıp, kolayca tarama yaptırtabiliyorsunuz... Bir başka dezavantajı da HP nin bana yollayacağı kampanya vs ne varsa yazıcının wifi kısmı açıksa oradan çıktı olarak geliyor bunu düzeltebilirsem güzel makine şimdilik memnun kaldıgım bir ürün oldu... Ev için ideal oldukça az yer kaplıyor ve hafif... Hızlı gönderi, düzgün paketleme için de ayrıca teşekkür ederim Hepsiburada ve yetkili firmaya...

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2020

    ürün güzel kargolanmış herhangi eziklik yoktu. henüz kullanıma başlamadım ama kaliteli mal bence görünüşünden belli

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2019
    Süpeee

    Hızlı Kargo ve özenli paketleme.Kolay kurulum ve Wi-Fi özelliği çok iyi.Evde kullanım İçin aldım çooom memnunum👍🏻

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2019
    Gayet yeterli

    2 senedir kullanıyorum. Kartuşu bitenler ve kuruyanlara tavsiyem, yerli mürekkep dolum sistemlerini kullansınlar. Kağıt sıkışması, kağıdın konumunun yanlış olmasından kaynaklanıyor: Yazıcıyı yerinden zırt pırt kaldırmayın, tepsinin ayarı bozuluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 05.10.2019

    guzel begendim fiyati ucuz

  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2019

    Daha önceden kullandığım bir ürün. Üniversiteye giden Kızıma da aynısından aldım.Kullanışı kolay ve kaliteli basım yapıyor. Fotokopi çekme özelliği de işe yarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2019
    Üç Yıldız

    Elli kağıt çıkarmadan kartuşlar kurudu maalesef

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP DeskJet 3635 F5S44C Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP DeskJet 3635 F5S44C Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat