HP OfficeJet 7510 G3J47A Lazer Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

HP OfficeJet 7510 G3J47A Lazer Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2019
    SIFIR YILDIZ

    ALDIĞIM ÜRÜNDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM. VE ŞUAN YAZICIMI KULLANAMIYORUM İADE ETMEK İSTEDİM AMA DEĞİŞİM YAPILMADI.

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2017
    modifiye hikaye

    ürünün modifiye kısmı beş para etmez,sıkıntılı,ya hortumu çıkıyor ya kartuş yuvadan çıkıyor,renkler aynı renginde çıkmıyor,kağıda fazla boya akıtıyor vs. anlayacağınız orjinal kartuş taktım o zman sıkıntı yaşamadım.tarayıcı kısmı iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2017
    Uzak durun!

    Renkli çıktılarda aralarda çizgi çizgi desenler oluşturuyor. Yazıcı kafası hizalama yapmanızda fayda etmiyor. Kartuş dolumu ayrı bir dert, 4 kartuş parasına sıfır yazıcı alırsınız. Şimdi de siyah kartuşu bitti yenisi taktım ama siyah beyaz çıktı alınca boş sayfa veriyor. Yani siyah mürekkep basmıyor. Renkli çıktılarda siyah kısımları basmıyor. Kafayı yedirtir en sonunda.

  • NI1 aracılığıyla, 04.10.2017
    İyi Gayet iyi.

    Gayet iyi. Gayet kaliteli

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 19.09.2017
    Uygun Fiyat/Performans

    Ürün 4 adet kartuşuyla birlikte geldi. Ev veya küçük bir ofis için ideal. Her türlü işlemi mevcut. Kullanımı kolay. Biraz fazla sallanıyor. Durduğu yerin sağlam olduğundan emin olun :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2017
    ZARAR EDERSİNİZ !!!

    HP'nin en dandik ürünü budur muhtemelen. Daha 250-300 çıktı almadan kartuşları bitti. yenisini almak istesen kartuşları çok pahalı. baskı maliyeti çıktı başına 1 TL ye falan geliyor. Siyah beyaz çıktı alıyorum renklileri de kullanıyor. Yani siz siyah beyaz çıktı aldığınızı ve sadece siyah kartuşun bittiğini zannediyorsunuz fakat tüm renklİ kartuşları da kullanıyor ve hepsi aynı anda bitiyor. Renklileri çıkarayım sadece siyah kartuş kullansın deme gibi bir lüksünüz de yok alet tüm kartuşlar dolu olmazsa çalışmıyor. yani renkli kartuşlar bitse ama siyah dolu olsa bile basmıyor o renkli kartuşu illa kullanacak. tamamen mantık dışı ve alana yüksek fiyattan bol bol kartuş satmak için yapılmış bir alet. Yeni yazıcı alacaklara tavsiyem dolum yapılabilen kartuşlara uyumlu bir yazıcı almanız. maliyeti düşürebilmek için dolum yapılabilen kartuşları araştırdım. Hp933 ve 932 kartuş kullanıyor bu alet ama 933ve932 kullanan tüm yazıcılar dolum yapılan kartuşlara uyumluyken bu makina uyumlu değil. yani tüm kapılar kapalı sadece 200 küsür liralara orjinal kartuş alıp kullanmanız lazım. ben aldım ama makinanın tek iyi özelliği olan A3 yazdırma özelliğinden dolayı kenarda tutacağım A4 çıktı almak için de başka yeni bir yazıcı satın alacağım.

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2017
    İlgili Satıcı

    Arkadaşlar, öncelikle aldığınız ürün ne kadar kaliteli olursa olsun sorun yaşayabilirsiniz, sonuçta makina. Ama önemli olan ürünün arkasında durmaktır. Satıcının ilgisi ve kısa sürede sorunu çözerek dönüşleri gayet başarılıdır. Tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2017
    Dört Yıldız

    HP'nin tüm ürünlerine güveniyorum. kullanımında bir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2017
    güven kazanılır. ürün güvenimi kazandı

    Ilk aldığımda A4'e baskılı bir "kurmadan önce arayınız ....tel #...." yazılıydı. Geç saatte aradım, ama ona rağmen yardımcı olundu. Ilk başta bana çok yabancı bir konsept olduğu için (bitmeyen kartuş/tank modifiyeli printer) zorluk çektim anlama konusunda. Bir kaç sorun yaşadım, evet, ama her konuda çözüm bulundu (bi 5-6 kere satıcıyı arayıp derdimi anlattım o da çare buldu). Size şu kadarını söyleyebilirim; KURULUMU YAPARKEN ARAYIN, tüm mürekkep hortumlarının doğru bir şekilde sabitlendiğine emin olun gerekirse satıcıdan nasıl yapılacağını öğrenin. Eğer cihazınızda beklenmedik bir "yazmama" ve/veya olası bir arıza durumu olursa korkmayın, "her derde çare var bir ölüme yok" sözü burada fazlasıyla geçerli. Kısadan hisse; Satan memnun, alan memnun. 5 yıldızın beşini de hak eden bir ürün ve mağaza

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2017
    Orjinal Kaliteli Ürün

    Ürün siparişimden bir gün sonra elime ulaştı. Uygun fiyat kaliteli ürün

  • NI1 aracılığıyla, 02.08.2016
    Gayet iyi bir alışveriş

    Cihaz gayet güzel, kablosuz bir yazıcı. İçinden diğer yazıcılarda olduğu gibi USB kablosu çıkmıyor. Ben aldım ama boşuna, hiç gerekmiyor. Özellikle Apple bilgisayarı olanlar boşuna kabloya para vermesin.

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2016
    F/P başarısı

    Ürün fiyat performans olarak ihtiyacı karşılıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 02.04.2016
    Güzel ve Hızlı Alışveriş

    Herkese tavsiye ederim, renkli baskıları da gerçekten çok kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2016
    Tavsiye ederim

    fiyatına göre çok iyi a 3 özelliği de var sadece fotokopi kısmı a3 değil ama a3 çıktı var

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2016
    printer

    ürün gayet iyi. Zaten HP markası altında güvenilir üründür. satıcı firma Mükemmel. :)

  • Binbir Çeşit aracılığıyla, 10.03.2016
    uygun

    geniş format olması büyük avantaj

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP OfficeJet 7510 G3J47A Lazer Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP OfficeJet 7510 G3J47A Lazer Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat