HP LaserJet Pro MFP M225DN CF484A Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

HP LaserJet Pro MFP M225DN CF484A Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 28.01.2015
    seviyor kağıdı

    a3 de alabilseydim daha iyi olacaktı. işim olmaz diye a3 olan modelini almamıştım ama gerçekten de a4 ve a5 icin konuşmak gerekirse kağıdı resmen severek yazdırıyor makine. çok başarılı bi ürün kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.01.2015
    kullanışlı bir makine

    Bu makine gayet hızlı çıktı veriyor ve iki taraflı baskı yapması da çok iyi.Xerox VE Samsung yazıcı kullanan biri olarak Emsallerine göre diğer markalardan hem hızlı hemde kaliteli baskısı var. Tonerinin de dolum yapılması artı bir avantaj.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2014
    beklentiyi karşılıyor

    Makina dusunuldugunden hızlı basıyor. Yanlız fotokopi kullanımı bıraz zor hele cift taraflı ızdırap. Bır yuzden için farklı tus diğer yüz için farklı tuş.bilgisayardan direk ethernete bağlanmıyor arada bir Router olması sart ki bu gayet mantıklı. Bir ogretmen arkadaş için sınıfına aldım usb ile bağlanıyor. Baskı kalitesi tatmin edici Fax ve Scanner öz. Hiç kullanmadım. Bu fiyata bu özelliklerde alınır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP LaserJet Pro MFP M225DN CF484A Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP LaserJet Pro MFP M225DN CF484A Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat