Canon Pixma G2400 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Canon Pixma G2400 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    guzel

    bence bu fiyata güzel daha önce tankı dışarda olanı kullaniyordum bu daha rahat ayrica parlak resim kağıdı ve doğru ayarla süper resim baskısı var yalniz mürekkep biraz fazla gidiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    pişmanlık

    1 yıldır bende olan G2400 cihaz, sonradan taktırılan tanklı yazıcılarla aynı arızaları veriyor . en önemlisi yazıcı kafaları çabuk arıza yapıyor ve tanesi 200 tl (en ucuzu) ayrıca hortumlar hava yapıyor ve siz müdahale edemiyorsunuz servise götürülecek. ben fotoğraf basmak için aldım pişman oldum 10x15 belki fakat A4 boyut kesinlikle kötü daha önce MG3550 almıştım oda pişman etmişti bidaha canon almam

  • Trendyol aracılığıyla, 18.11.2019

    on numara ürün

  • Net Sipariş aracılığıyla, 07.04.2019

    2018 aralık ayında sınıf için almıştık. çok memnunuz. hatta 2 sınıfta bizden gördü aynısını aldı. Ev için fazla lüks olur ama sınıf için kessinlikle tavsiye ederim. Mürekkebi de bitince her renkten litrelik alıyoruz 200 liraya. sınıf için vazgeçilmez.

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2019
    Sorunsuz alışveriş

    Tam düşündüğüm gibi.Yazıcı gayet hızlı baskı kaliteside oldukça yeterli.Kurulumu cok basıt.

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2018

    kartuş derdi olmayan temiz kullanılırsa yıllarca hizmet edecek bir yazıcı ev için harika diyebilirim renkli fotokopi ve fotoğraf baskısı gayet güzel

  • NI1 aracılığıyla, 15.09.2018
    SORUNSUZ

    Ürün anlatıldığı gibi daha önce de almıştım. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2018
    Aldığımda içinden çıkan USB bağlantı kablosu arızalıydı

    yazıcının ilk kurulumunu yapmaya çalıştım fakat bir türlü yazıcıyı bilgisayarım görmüyordu, yazıcının kendi test sayfasını çıkardım baskı hatası veya çıktı vermeme gibi bir durum olmadı gayet iyiydi bende USB kablosunun arızalı olabileceğini düşünüp en yakın mağazadan yeni bir kablo satın aldım. Yeni kabloyu taktıktan sonra yazıcı problemsiz çalışmaya başladı şuan 1 hafta olmadı henüz alalı, ilk izlenimim gayet güzel tarayıcısı ve baskı kalitesi gayet güzel alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2018
    Kargo suresine inanmayin

    Hepsiburada nin saticisi oldugu ve hizli kargo yazan urunlere inanmayin. Ertesi gune ihtiyaciniz varsa sakin almayin. Hizli kargo yazan ne aldiysam kargoya vermediler, her aldigim urun icin gecikme yasattilar. Hepsiburada yapamayacagi sozler veriyor ve tek yaptigi ozur dileriz demek oluyor. Bu bana yasattiklati 3. Durum ve arka arkaya yapildi. Yazici ile murekkep aldim. Murekkep kargoya verildi ama yazici verilmedi. Napicam ben o murekkepleri. Siz soyleyin. Acil ihtiyactan alindi o yazici. Size guvenip almasam gidip magazadan alacaktim ama size maalesef yine guvendim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2018
    Beş Yıldız

    Daha önce de almıştık kullanıyoruz, şimdi de aldık, sanıyorum Canon yazıcıların içerisinde en iyisi diyebilirim gönül rahatlığıyla. Düşünmeden alabilirsiniz. Teşekkürler Hepsiburada.com.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    Beş Yıldız

    hızlı teslimat için teşekkürler

  • Media Markt aracılığıyla, 05.04.2018
    ürün güzel

    memnun kaldık

  • NI1 aracılığıyla, 05.03.2018
    mağaza da ürün de iyi

    evetürün iyi, yazıcıyı kurup çalıştırdıktan sonra herhangi bir sorun olmadı.çıktılar ev ortamı na göre gayet iyi gayet güzel bir yazıcı, daha önce sonradan montaj ettikleri Canon yazıcı yı kullanıyordum bu ona göre çok çok iyi, tavsiyem fabrika çıkış lı bu yazıcı ları kullanın, öbürü çabuk arıza yaptı, bu öbür lerine göre biraz pahalı ama parasına değer gibi.ilk kullanım ve izlenimlerim olumlu.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.02.2018
    F/P ÜRÜNÜ

    daha fazla çıktı almak ve daha uygun mürekkep maliyeti gerçekten çok mantıklı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2017
    Beş Yıldız

    Teşekkürler, 24 saat öncesi 20 saat'ta elimize ulaştı ,Ürün sorunsuz çalışıyor belirtildiği gibi orjinal paketinde

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2017
    bugüne denk kullandığım en iyi f/p

    Fiyatı kartuşluların biraz üstünde ama orjinal tanklı. Daha önce almıştım şimdi 2.sini aldım. Tanklar hakikaten vaad edilen baskı sayısına ulaşıyor. Fotoğraf kağıdı alırsanız kaliteli bir şey şöyle, fotoğrafçıdan alınandan farksız foto baskısı da var. Tabii resmin kalitesinin bir fotoğraf makinesiyle çekilip profesyonel bir programla baskıya yolladığımın altını çizeyim. Kesinlikle ucuz alıp kartuşla uğraşma derdine değmez

  • Media Markt aracılığıyla, 07.11.2017
    fena değil

    hepsi g2400 olan 8 yazıcıyı karşılaştırdım. eğer uzun süre çıktı almazsanız (2-3 ay) kesinlikle renklilerde sorun çıkıyor. 135 ml siyah ve 70 ml renkli şişelerle 7.500 civarı çıktı alabiliyorsunuz. sorun çıkarsa kağıthane'ye gidip yazıcıyı yaptırmanız gerekiyor. bir buçuk yıldır kullanıyorum ve şu an 10.000 a4 çıktısı aldım. bende kırmızılar, arkadaşlarımda sarı renk yok.

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2017
    Kesinlikle tavsiye ederim..

    Evet beğendim, kesinlikle tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    çok iyi

    sınıfımiz için aldık .hem fotokopi makinesi hem yazıcı ve çıktı kalitesi de gayet tatmin edici.. tavsiye ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Ofis için ideal

    Beklentimin çok üstünde bir makine çıktı. Bu fiyata bu kadar iyi bir makine beklemiyordum. Baskı hızı gayet iyi. Baskı kalitesi fena değil. Ofisimde antetli evrakları basmak için kullanıyorum. Renkli fotokopisi de gayet iyi. Tek eksiği İnternet desteği. (Not tonerli makinalara göre biraz daha sesli çalışıyor gibi geldi)(Doküman çıktılarında son sayfadan başlayarak ilk sayfaya kadar çıktı alıyor)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon Pixma G2400 Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon Pixma G2400 Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat